29 Eylül 2011 Perşembe

Deborah Milano'dan ‘Comfort Mat’ Fondöten


Güzellikte 100 yıllık İtalyan tutkusu Deborah Milano, kadınların tüm beklentilerini “Comfort Mat”le karşılıyor. Comfort Mat, bir fondötenden ötesini sunuyor,



Yeni Deborah Milano  “Comfort Mat” bir fondötenden ötesini sunuyor. Fondöteninin mükemmel kapatıcılığı, pürüzsüz görüntü yaratma gücü, Comfort Mat’te özel araştırmalar sonucu titizlikle seçilen doğal ve aktif maddelerden elde ediliyor.

Fondötenin içeriğinde yer alan Pirinç ipeği, başta T bölgesi olmak üzere ciltteki parlamayı önleyerek, doğal bir matlık kazandırırken, Hydra-Protect DH Kompleksi cildi en derin katmanına kadar nemlendirerek, elastikiyetini geri kazandırıyor ve tende pürüzsüz, kadifemsi bir etki yaratıyor. Biosaccharide Gum-4  ve SPF15, hem güneş, hem de hava kirliliği gibi çevresel faktörlere karşı cildi koruma altına alıyor.

“Comfort Mat”, cilt tarafından anında emilen kremsi yapısı ve kusurları ortadan kaldıran yüksek kapatıcılık özelliği ile maske etkisi yaratmadan, kusursuz ve de doğal bir cilt makyajına imza atıyor. Comfort Mat 5 farklı renk seçeneğiyle Ekim ayından itibaren Watson, Gratis ve seçkin parfümerilerde satışa sunuluyor.


Deborah Milano “Yeni Comfort Matfondöten serisinin önerilen satış fiyatı: 47,90 TL.


Basın Bültenidir.

26 Eylül 2011 Pazartesi

Bilgen ve Haticeden Gelen Hediyelerim


Merhaba arkadaşlar bu videom ilkine göre daha iyi oldu benim de içime sindi. Hatice ve Bilgen'e çok teşekkür ediyorum.

Hatice'nin Kanalı - http://www.youtube.com/user/TheSecreTreaSure
Blogu - http://htcdr.blogspot.com/
Twitter Hesabı - http://twitter.com/#!/Hatii__

Bilgen'in Kanalı - http://www.youtube.com/user/bilgentolis
Blogu - http://www.bilgen-tolis.blogspot.com
Twitter Hesabı - http://twitter.com/#!/athanatieste

İzlediğiniz için teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum.

22 Eylül 2011 Perşembe

Son Zamanlarda Kullandığım Saç Bakım Ürünleri

Merhabalar bugün son zamanlarda saçlarım için kullandığım bakım ürünlerini paylaşmak istedim sizinle.


Avon Cherry Blossom Saç maskesi : Kokusuna bayılıyorum sırf kokusu için kullanabilirim. Avonun normal saç kremi yumuşaklık ve kolay taranma sağlıyor. Çok da özelliği yok yani:)

Lush Squeaky Green Kalıp Şampuan : Şu yazımda anlatmıştım bakabilirsiniz. Genel olarak saçı gıcır gıcır yapacak kadar derin temizlediğini söyleyebilirim:)

Isana Liquid Silk Saç Kremi : Rossmannda satılan 4 liralık fiyatına göre performansı gayet güzel olan bir saç kremi bence.

Gliss Sıvı Saç Kremi : Herkes kullanmıştır artık bu üründen diye düşünüyorum. Saç maskesi kullanmadığım zamanlarda bunu sıkıyorum saçlarıma taranması daha kolay oluyor kokusu da çok güzel.

Elidor Belirgin Bukleler Saç Köpüğü : Özellikle buklelere bişey yaptığı yok herhangi bir köpük gibi. Bitince farklı bir markayı denerim tekrar almam.

Taft Saç Spreyi : Saç spreyini sürekli kullanmıyorum. Eğer önemli bir yere gideceksem kullanıyorum sadece. Bu üründen memnunum ama her saç spreyi aynı bana göre hangisi indirimliyse alıyorum senede 10 kere kullanıyorumdur ancak zaten.

Sun Ozon Saç Koruyucu Sprey : Tatile gitmeden önce rossmanndan almıştım bu ürünü. Saçı güneş, deniz, ve sıcaktan koruma vaadine güvenerek aldım korumadı almayın kullanmayın diye buraya yazıyorum :)

Dove Therapy Isıya Karşı Koruyucu Sprey : Saç düzleştirici veya maşa kullandığım zamanlarda bunu kullanıyorum ama değişik bişey farkettim size de yazmak istedim. Bu spreyi saçıma sıkıyorum illaki ağzıma burnuma giriyor ne kadar kaçsam da ve daha sonra hafifi bir baş dönmesi sersemlik oluyo bende komik gelebilir ama yarım saat o sersemlemiş gibi baş dönmesi devam ediyor. İçindeki kimyasallar ağzımdan burnumdan giriyor da o yüzden mi oluyo anlayamadım valla:)

Son bir not: Resimleri nasıl buluyorsunuz. Size fikir verme, renkler, ışık, yakınlık bakımından nasıllar? Fikirlerinizi bekliyorum. 

19 Eylül 2011 Pazartesi

Favori Yaz Ürünlerim

İlk videomla karşınızdayım. Bu videoyu çekerken çok zorlandım sesim çıkmadı üstüne tekrar konuştum ses ekledim. Bir de son derece ruhsuz ve kasıntı bi video oldu sanırım normalde çok daha neşeliyimdir. Ama ilk video acemiliğine verin bundan sonra çekersem daha iyi olur sanırım :) Böyle saçma sapan bişi oldu işte :) Ama en azından ürünleri göstermiş oldum:)



17 Eylül 2011 Cumartesi

Günlük, Doğal Tonlarda Makyaj

Merhabaaaaa işte döndüm:) Özlediniz mi beni? Ben sizi çok özledim:))
Evden çabuk çıkmam gerektiğinde doğal tonlarda 5 dakikalık makyajlar yapıyorum bu da onlardan biri sizle paylaşmak istedim. Normal bir makyaj işte fazla profesyonellik beklemeyin 6-7 dakikada aceleden böyle bişey çıktı.









Öncelikle Rival de loop 3 numaralı kapatıcısını kullandım. Daha sonra rival young far bazını tüm göz kapağıma sürdüm. Bu bazı kimse beğenmiyor ama bende çok işe yarıyor. Göz kapağım kuru olduğu için belki de.
Benim acil durumlarda kurtarıcım Flormar 401 numaralı paleti. Sol üstteki şampanya rengini tüm göz kapağıma dağıttıktan sonra soldai iki koyu rengi karıştırarak kaş kemiği (crease) bölgesine gölgeleme yaptım. Beyaz renkle de göz pınarımı aydınlattım. Kaş altıma ise rival de looptan white coffee isimli mat farı sürerek aydınlattım. Rival young kajal&highlighter ikili kaleminin siyah kısmıyla üst kirpik dibine ve göz içine sürdüm. Son olarak maybelline colossal rimelle tek kat kirpiklerimi boyadım. Sonra da koştura koştura dışarı çıktım:)  işte bu kadar:)) Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler...

8 Eylül 2011 Perşembe

Kozmetik Dosyası Farkındayım Değiştim'de

"Hayat biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenlerdir"

Farkındayım Değiştim yaşama dair makaleler, yararlı bilgiler, etkinlik haberleri, fotoğraflı anlatımlar, röportajlar,astroloji ve daha pekçok şey bulabileceğiniz çok güzel bir site.Ben de aralıklarla yararlı bilgiler ve etkinlikler paylaşmayı umuyorum bu güzel sitede. Göz gezdirmek için buraya tık tık.

3 Eylül 2011 Cumartesi

Minicik Bir Ara!!!


Merhabaaa:) Hayır hayır sıkılmadım bunalmadım sadece sizden 1 haftalık izin istemeye geldim:) Önümde çalışmam gereken dersler ve geçmem gereken sınavlar var. Buraya yazı yazarken, fotoğraf çekerken keşke ders çalışsam şimdi diyorum, ders çalışırken de ay bloga bi yazı yazsaydım diye konsantre olamıyorum. O yüzden 1-2 hafta yukarıdaki tombalak gibi tıkınıp ders çalışmaya daha sonra bloga yeniliklerle dönmeye karar verdim:)) Aklımda değişik fikirler var beni bekleyin. Kozmetik Dosyasını takip etmekten vazgeçmeyin...

2 Eylül 2011 Cuma

Golden Rose 2000 Rujlar

Merhabalar:) Golden Rose markasının en çok perfect shine serisini beğendiğimi biliyorsunuz. 2000 serisi de ona benzer ama biraz daha dudakları kurutan bir seri. Mutlaka altına dudak nemlendiricisi sürmek gerekiyor.
Bende iki rengi var ikisini de arada sırada aklıma geldikçe kullanıyorum.




109 numara bana biraz açık kalıyor. Tenim koyu olduğundan pek belli olmamış ama tam bir mavi alt tonlu soğuk pembe. Tek başına sürünce ölü gibi oluyorum genelde bunu süründe biraz koyu bir renkle üzerinden geçiyorum.
117 ise tam olarak dudağıma uyuyor çok açık tenliler dışında herkese gidecek bir renk.

Rujların kalıcılıkları her ruj gibi fazla bişey beklememek lazım. Bendeki iki ruj da frost yapıda yani sedefli yanar döner bir yapıdalar. Fiyatları 6.60 TL. Perfect shine serisi kadar önermesem de eğer indirimde bulursanız alın derim :))