30 Kasım 2011 Çarşamba

Rival De Loop Young - Quattro Eyeshadow - Coffee Flavours

Merhabaaa:) Evet yine rossmanndan bahsetmek istiyorum. Rossmann İstanbul'a da açıldı diğer şehirlere açılmaya da devam edecek o yüzden gönül rahatlığıyla bol bol yazı yazabiliyorum.




Hediye çekilişimde de bu paletten veriyorum biliyorsunuz. (tabiki açılmamışını) İster hafif kullanarak günlük istersenizde kahve tonlarında dumanlı bir göz makyajı yapabilirsiniz. Beyaz renk göz pınarlarını aydınlatmak için,  2. sıradaki yavru ağzı renk tüm göz kapağına yaymak için, 3 sıradaki kahve taupe denen renk gölgelendirme için ve en sondaki koyu kahve de yine gölgelendirme ve eyeliner olarak kullanılmaya oldukça müsait. Farlar oldukça ışıltılı ama iyi dağıtılırsa o kadar sorun olacağını sanmıyorum. Yaz sezonunda koleksiyon ürünü olarak gelmişti Rossmanna hala var mıdır emin değilim açıkçası. Ama ister tek başına taupe rengi gölgelemede kullanın diğerlerini kullanmayın ister hep beraber kullanın. Fiyatıyla performansı orantılı sevdiğim ürünlerden biri:)


29 Kasım 2011 Salı

LuxyBox

Yurtdışında görüp de çok özendiğimiz her ay belli ücret karşılığı evinize gelen kozmetik kutularına bir yenisi daha eklendi LuxyBox!


Aylık 19 TL karşılığında başka ücret ödemeden evinize paketiniz geliyor. İçinde çeşitli markaların kozmetik ve bakım ürünleri oluyor. Her pakette değişik ürünleri deneme fırsatı size sunuluyor.Ben siteye üye oldum ve ilk paketi merak ediyorum. Üye olmak ücretsiz daha sonra paket gönderiminden önce abonelik sistemi de açılacakmış. Siz de üye olmak isterseniz BURAYA tıklayarak siteyi ziyaret edebilirsiniz.

22 Kasım 2011 Salı

Rival De Loop Young - Glossy Lips Parlatıcılar

Merhabalaaar. Ben parlatıcıları çok seviyorum özellikle ağır ve yapış yapış değilse verdiği nem parlak görüntü ve renkler çok hoşuma gidiyor. İşte şimdi bahsedeceğim parlatıcılar da tam böyle.
Rossmanna ilk gittiğimde Strawberry Fields rengini almış ve çantama atmıştım. Her gün süre süre bitirdim. Tekrar gittiğimde bu 3 rengi aldım. Fiyatları 2.5 tl filandı. Hafif renk veren ağırlık yapmayan yapılar var. Lip balm gibiler de diyebiliriz. Ben çok severek kullanıyorum.




12 Cookies - Çok azıcık doğak bir renk veren içinde bronz simleri olan bir parlatıcı
05 Roxxy Red - Dıştan çok kırmızı görünse de dudakta doğal kızarıklık veriyor. Günlük kullanım için ideal. Cookies gibi aşırı parlak değil.
07 Sweet Sorbet - Orta tonlu bir pembe soğuk tonlu değil. Hafif renk veriyor. Gümüş rengi simleri var simler rahatsız etmiyor.


Görüldüğü gibi bu parlatıcılar günlük kullanılabilecek türden sevimli şeyler. Kalıcılıkları çok fazla yok. Fiyatları uygun. Ben çok severek kullanıyorum.

Not: Bildiğiniz gibi çekiliş yapıyorum. Ekstra şartları saymazsak tek şartım blogumun izleyicisi olmak ve yorum bırakmak. Yorumları tek tek kontrol ediyorum ama çoğu kişinin izleyicim olmadığını görüyorum. Bu durumda isminizi listeye ekleyemiyorum maalesef. Gmail hesabınızla,twitter hesabınızla veya hotmail mailinizi tanımlayarak kolaylıkla izleyicim olabilirsiniz. Çekilişten haberi olmayanlar da buraya tıklayarak katılabilirler:) Sevgiler...

Clean&Clear® 3’ü 1 Arada Temizleme Jeli

Cildinin güzelliğine önem veren ve cilt problemleri için çok özellikli ürünleri tercih eden gençlerin 1 numaralı* cilt bakım markası  Clean & Clear® ‘den yepyeni bir ürün!
Gençlerin en çok şikayet ettiği 3 cilt problemi : sivilce,siyah nokta ve parlamadır.

Clean&Clear®  bu 3 cilt problemine karşı etkiyi tek bir formülde birleştiren yeni bir ürün geliştirdi.

Clean&Clear®  3’ü 1 arada Temizleme Jeli, formülündeki sivilcelerle savaşan etkili bir bileşen ve cildin parlamasını önleyen kil sayesinde cilt problemlerini çözmek için ayrı ayrı ürün kullanmak yerine, çok özellikli tek bir ürünle tüm problemlerini çözmek isteyenler için geliştirilmiş bir üründür.

·         Düzenli kullanım ile sivilcelerin oluşmasını önler
·         Cildi matlaştırır, parlamayı önler
·         İlk günden itibaren siyah noktaların azalmasına yardımcı olur                                                                                     

*GFK tarafından 2008’de İstanbul, Ankara ve İzmir’de 409 kişiyle yüzyüze gerçekleştirilmiş olan cilt bakım araştırması sonucunda
Clean&Clear®’ın Genç Kızların 1. Tercihi olduğu görülmüştür.

Ambalaj 150 ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 14,90TL
 

Basın Bültenidir.

DEBORAH MİLANO İLE YILBAŞINDA GÖZ KAMAŞTIRIN…

Güzellikte 100 yıllık İtalyan tutkusu olan Deborah Milano, yılbaşı gecesi kadınları göz alıcı bir dünyaya davet ediyor. Deborah Milano’nunışıltılı makyaj koleksiyonuyla yılbaşı gecesi tüm bakışlar üzerinizde toplanıyor !
Deborah Milano, yılbaşını sizin için özel kılıyor. Gold ve metalik renklerde far, göz kalemi, canlı tonlarda ruj, lip glosslar ile her tondan fondöten ve allıkların yer aldığı koleksiyonda aradığınız herşeyi bulacak, tüm bakışları üzerinizde toplayacaksınız.
Deborah Milano yeni yıla güzelleşerek girmek isteyenlere şimdi kaçırılmayacak bir fırsat daha sunuyor. Deborah Milano, güzellik tutkunu kadınlara iki renkli kozmetik alımında satış fiyatı 29,90 TL olan Hi-Tech Blush Allığı hediye ediyor. Tüm Türkiye’de ki seçkin parfümerilerde geçerli olacak kampanyayla yeni yılda güzelliğinize güzellik katın.
Deborah Milano’nun makyaj koleksiyonunun en özel ürünlerinden biri olan Hi-Tech Blush Allık, 6 farklı renk seçeneğiyle her tene uyum gösteriyor. Kolay kullanımıyla dikkati çeken allık, yüze doğal ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.


Basın Bültenidir.

21 Kasım 2011 Pazartesi

Blog Çekilişleri

* Makeuparfume'den harika hediyeler var katılmak için buraya tık tık.

* "http:www.onlineeczanem.com ve http://www.alisverisdellysi.blogspot.com/ işbirliğiyle Bioderma Ürünleri hediye kampanyası başlamıştır.. sizde katılmak ve şansınızı denemek isterseniz çekilişe katılın :) "

* RoseAngel da harika bir çekiliş düzenliyoru. Buraya tık tık.

*DBMS Trend de süper bir çekiliş yapıyor. Tık tık.  

*Makeup with style harika hediyeler veriyor. Tık tık.

15 Kasım 2011 Salı

Kozmetik Dosyasında Çekiliş Zamanı

Eveeeettttttttttt sonunda günlerdir çekemediğim resimleri akşam da olsa çektim ve çekilişi başlatıyorum. Akşam eve geldiğimde hava karanlık olduğu için resimleri çekemiyordum artık canıma tak etti akşam da olsa çekicem göründüğü kadar dedim:)

Öncelikle bloguma gösterdiğiniz ilgi yaptığınız yorumlar için çok çok teşekkür ederim bu kadar zamanda bu kadar ilgiyi beklemiyordum. Umarım hepinize yararlı olabiliyorumdur. Nacizane hediyeler vermek istedim Rossmannı çok sevdiğiniz için 1 ürün hariç geri kalan herşey rossmanndan olacak. E hadi başlayalım bakalım neler varmış...




Synergen Güllü Yüz Toniği
Synergen Güllü Peeling
Rival De Loop Köpük Yüz Temizleyici
Isana Saç Maskesi
Rival De Loop Aloe Veralı Yüz Spreyi

Alterra Doğal Zeytinyağlı Sabun
Isana Vücut Losyonu (Seyahat Boyu)
Alterra Aloe Veralı Makyaj Temizleme Mendilleri (Organik içerikli)
Wellness Beauty Banyo Tuzu
For Your Beauty İkili Kalemtraş (ince ve kalın uçlu göz kalemleri için)


Rival De Loop Young 4lü Göz Farı Coffee Flavours
Rival De Loop Young Kapatıcı Paleti (dış jelatininin yarısı yırtıldığı için çıkartmam gerekti kesinlikle kullanılmadı)
Rival De Loop Göz Kalemleri Gri ve Yeşil


Rival De Loop Ruj 46 Numara
Rapsodi Parlatıcı 01 Numara
Rival De Loop Young Parlatıcı Apricot Cream

Gelelim Şartlara

- Blogumun izleyicisi olmanız - Sağ üstte izle butonuna basarak twitter veya gmail hesabınızla izleyici olabilir hotmail hesabınızı tanımlayabilirsiniz. İllaki blog sahibi olmanız gerekmiyor.
- Blogunuz varsa ve duyurursanız +1 çekiliş hakkı
- Twitter veya facebookta duyurursanız +1 çekiliş hakkı kazanacaksınız

Kısacasııı 
-İzleyici adınız
-Size ulaşabileceğim geçerli bir mail adresi (mutlaka yazın çekiliş bitiminde sorun olmasın)
-Eğer duyurduysanız duyuru linkleriniz (kontrol ederim benden kaçmaazzz :)
-Ve istekleriniz eleştirileriniz her türlü söylemek istediklerinizi yorum olarak yazarsanız çekilişe katılmış olacaksınııııızz :))

Twitter ve facebook adresimi de yazayım belki haberiniz yoktur oradan da takibe almak istersiniz.

Haksızlık olmaması için tüm linkleri tek tek kontrol edip daha sonra yorumları onaylayacağım karışıklık olmasını istemem. Yoruma lütfen mail adresinizi yazmayı unutmayın size oradan ulaşacağım. Ufak tefek şeyler ama umarım hoşunuza gitmiştir. Kargoyu tabiki ben karşılayacağım çekilişimiz maalesef Türkiye içi katılımlara açıktır. Ürünler kesinlikle kullanılmamıştır ve çekiliş için alınmıştır.
Çekilişin bitiş tarihi 17 Aralık saat 23:59 dur. 18 Aralıkta da kazananı açıklayacağım aksilik çıkmazsa. Hem kazanan için de yılbaşı hediyesi gibi olur. E hadi o zaman çekiliş başlasııın... 

Çekiliş bitmiştir ilginiz için teşekkür ederim en kısa zamanda listeyi düzenleyip sonucu açıklayacağım 1-2 gün içerisinde;)

14 Kasım 2011 Pazartesi

Oriflame Power Shine Ruj - Peach Nectar

Merhabaa:) Bugün de Oriflamein power shine serisinden bahsetmek istiyorum. Bu rujlar renkli simli lipbalm gibi. Fiyatları 16 tl civarında bazen 8 liraya düşüyor. Nemlendirmesi güzel fakat miktarı çok az ben bunu 2 hafta boyunca hergün 1 kere sürsem biter:)  Kokusu kavun gibi pekçok renk seçeneği var aslında sevsem de verilen 16 liraya değmeyecek bir ruj. Fiyat - miktar ilişkisi orantısız. Çantamda sür çık tarzı basit bir ruj bulunsun diyorsanız alabilirsiniz ama Maybelline Watershine serisi de bununla aynı işi yapıyor hem miktarı daha fazla hem de fiyatı daha az. Ya düşündüm de ben Oriflame ile ilgili olumlu şeyler yazamayacak mıyım hiç? Aslında markayı severim ama ürünleriyle yıldızım hiç barışmadı gitti:)






Bu arada vakit bulup resimleri çekebilirsem yakında mini mini kendi çapımda bir hediye çekilişi yapacağımdır hazırlıklı olunuz:) Haftanızın çok mutlu ve güzel geçmesi dileğiyle...

11 Kasım 2011 Cuma

Rival De Loop Young Concealer Palet

Merhabaaaa kozmetik delileri sizi :) Hazır İstanbula da Rossmann açılmışken bol bol bahsedelim fikir verelim diyorum.  Rival de loop young dörtlü kapatıcı paletinin fiyatı ya 4 yada 5 lira.




Yeşil kısmı yüzünüzdeki kızarıklıkları, pembe kısmı göz altınızdaki morlukları, sarı kısmı göz kapağındaki renk düzensizliklerini gideriyor. Ama ben sarı kısmını da göz altıma kullanıyorum sorun olmuyor. Işıltılı kısmı ise kaş altı veya elmacık kemiklerinize aydınlatıcı olarak kullanılabilir.


Sarı ve pembe kısım ilk parmağınıza sürdüğünüzde açık gibi dursa da vücut ısınızla beraber eriyim cildinize oturuyor. Renk farklılığı olmuyor ama aydınlık bir görünüme kavuşuyorsunuz. Çok fazla beklentiniz yoksa günlük kullanmak için böyle bir palet arayışındaysanız tavsiye edebilirim. Hem fiyatı hem de 4 işlevli oluşu ürünü cazip kılıyor bence :)


Not: Sevgili Nerwen bana watsonstan aldığım parabensiz yüz maskelerini deneyip byazmamı istemişti. Geçen gün çilekli olanı denedim. Kokusu çilekli yoğurt gibi koyu kıvamlı peeling tanecikli bir maske. Cildime sürüp 10 dk beklettim yavaşça peeling yaparak çıkardım. Pek bir etkisini görmedim diğer peelinglerden bir farkı yok bence. Sadece yüzünde gerilme hissi olmuyor nemli kalıyor cildiniz. Onun dışında neutrogena, garnier vs tüm peelinglerle aynı. Bir daha almam sanırım. Nerwen umarım bunu okur, bu maskeleri merak edenlere de yanıt olur. Sevgiler...

9 Kasım 2011 Çarşamba

Rimmel London Lasting Finish Lipstick- 077 Asia


Rimmelin rujlarına bayılıyorum hem renk vermeleri hem de nemlendirmeleri güzel. Dudakta yapay durmuyor hemen renk dudağa oturuyor. Fiyatı 11 tl idi sanırım. Aslında daha çok renk seçeneği var yurt dışında ama ülkemize hepsi gelmiyo malesef. Şimdi de Kate Moss'un tasarladığı Kate Collection piyasada o renkleri de incelemek istiyorum. Çok hafif bi kavun kokusu mevcut rujda. Rimmel sadece Watsonslarda satılıyor. Ben gayet memnun kaldım diyorum ve sizi resimlerle başbaşa bırakıyoruum :)



6 Kasım 2011 Pazar

Project 13 Pan (Vol 2)

Malum 1. project 21 pani bitirdik. 21 tane ürünü çöpe attık bu durum benim çok hoşuma gitti tabi hemen yenisini yapayım dedim :) Bu seferki diğeri kadar zor olmayacak. Her gün kullandığım veya kullanmak istediğim ürünleri seçtim çabuk bir şekilde bitsin de atayım diye çünkü buraya yazınca bitirmek zorunda hissediyorum kendimi aksi halde köşede bekliyorlar. Bazı ürünleri tamamen bitirmek isterken bazılarını yarılamak ve ortasını delmek istiyorum. Bunları da aşağıda belirteceğimdir merak etmeyiniz;)

Vay efendim ben project pan nedir bilmiyorum eski yaptıklarından da haberim yok diyenlerin ilk project pan için buraya, güncelleme yazısı için buraya, bitiş yazısı için de buraya tıklamaları rica olunur.
 

Gliss sıvı saç kremi: İyi güzel kullandım rossmanndaki muadilleriyle aynı işi yapıyor sadece 3 kat daha pahalı bitsin rossmanna isanaya dönücem:)
Clean&clear günlük peeling jel: Kendisini severim, seviyeli bir ilişkimiz var ama son zamanlarda unutmuştum kendisini yarısı dolu her gün kullanmaya uygun olduğundan mütevellit (bülent ersoy edasıyla okuyunuz) kullanıp bitiriciym efendim.
Neutrogena alkolsüz tonik: Ya bu tonkiklerin hiçbi etkisini görmedim ama kullanıyorum nedense. Bunun da 4te 1 dolu kullanırız biter yani sorun değil.


Barbie vanilyalı vücut spreyi: Yarısı dolu severek kullanıyorum pek kalıcı değil ama napalım.
Vaseline salatalık ve aloe vera özlü vücut kremi: Bunun kokusuna bayılıyorum nemlendirmesi güzel koyu bir yapısı var yapışkan his bırakmıyor e daha ne olsun.
Aldo vandini duş jeli : Duş jeli pek sevmem ama kullanayım ki bitsin.


Nivea tonik: Al sana bir tonik daha hem de nerdeyse ağzına kadar dolu. Amacım bunu yarılamaktır yarısına geldim mi başarmış sayılırım yukarıda da yazdığım gibi bu böyle biline.
Avon Pur Blanca parfüm: Bunu bilmeyen yoktur herhalde günlük olarak kullanıp yarısını bitirme çabasındayım efenim.

Avon Raisin wine ruj: Bu ruju bazen seviyorum bazen sevmiyorum. Tamamen kullanamam amacım yarısına kadar kullanıp azaltmak.
Oriflame vintage nude ruj: Bu ruju sevmiyorum koyu rujlarla karıştırıp sürüyorum çünkü bana açık dışarıdan göründüğü gibi de güzel durmuyor. Yarısına kadar kullanma niyetindeyim.
Rival de loop mat far white coffee : Bunu çok seviyorum pekçok yerde Mac brule benzeri olduğu söyleniyor. Amacım ortasını delmek dibini görmek:)

Maybelline colossal volume express rimel: Bunu da bilmeyen kullanmayan yoktur herhalde fena değil artık topaklanmaya başladı hr gün kulanıp bitirecoom.
Fresh and soft makyaj temizleme mendilleri: Tatile giderken yanımda bulunsun diye almıştım kullanmadım hiç.  Kullanayım da bitsin artık.

Evet benim ürünlerim bunlar ay dur ben de katılıcam derseniz beklerim. Beni bu yolda yalnız bırakmayan Mine'ye teşekkürlerimi sunarım efendim (Bu yazı pek bi bülent ersoy havasında oldu o tonla okuyunca filan bi havaya giriyo insan hadi hayırlısı bundan sonra her yazı farlı bi karaktere mi bürünse ne:)

Ve ayrıcaaa hepinizin bayramını canı gönülden kutlarım :))

3 Kasım 2011 Perşembe

Perşembenin Perişan Eden Ürünü: Oriflame Aydınlatıcı Kit

Bugün perşembenin perişan eden ürünü zamanı. Biliyorum komik oldu ama bu ismi bulabildim sadece. Artık arada sırada perşembe günleri alıp pişman olduğum sizlere de tavsiye etmediğim perişan eden ürünlere yer vereceğim. Ben yandım siz yanmayın diye. 



Bu paleti katalogda görmüştüm bayıla bayıla almıştım bi geldi küçücük bişey orda bir şok geçirdim zaten her bölüm 1er gramdan 3 gramlık serçe parmağımdan küçük bir palet. Neyse dedim yüzümde deneyip renklerine bakmak istedim. Katalogda pembe kısmın göz kapağına far bazı, açık kahve kısmın yanaklara aydınlatıcı, koyu kahve kısmın da kontör(!) amacıyla kullanılabileceği ibaresi vardı. Fakat sürdükten sonra yüzünüzde hiçbir renk, ışıltı vs görmüyorsunuz sadece birkaç sim o kadar.




Elimde renkleri göstermek için paleti kazıdım neredeyse 5 kere ürün aldım ki birazcık belli olsun. Ben bu paleti indirimde 8 liraya almıştım siz almayın pişman olmayın. 1 sene önce almıştım 1 kere kullanmadım çünkü işlevi yok :(

2 Kasım 2011 Çarşamba

Project 10 (21) Pan Bitti!!!

Merhabaaa:) Evet evet sonunda bitirdim. Temmuzda başladığım project 21 pan sonunda bitti. Zaten kullan kullan gına gelmişti yahu. Project 10 Pan ne yahu diyenler için kısa bir açıklama yapalım. Bir köşede unutuğunuz, kullanıp bıraktığınız yarım yamalak kalmış ürünleri toplayıp daha sık kullanmaya ve bitirmeye çalışıyorsunuz ve bu süre içinde yeni kozmetik almıyorsunuz. Tabi yeni ürün almama olayını pek uygulamasam da başarılı olduğumu düşünüyorum. Kullanmasam bunların hepsi bir köşede duruyor olaraktı. Siz de benim gibi bitmiş ürünlere bakmayı seviyorsanız hadi başlayalım...

Project 21 Pan başlangıç yazım için buraya, Güncelleme yazım için buraya alalım sizi.


Zaten başlangıç yazıma bakarsanız ürünler hakkındaki düşüncelerimi yazmıştım o yüzden tek tek anlatmadan tekrar alıp almayacağımı yazacağım.
Isana sıvı saç kremi: Tekrar alırım çünkü muadilleriyle aynı işi yapıyor ve ucuz:)
Nivea sıvı deodorant: Aslında alabilirim ama başka markaların ürünlerini de deneyebilirim.
Neutrogena yüz yıkama jeli: Yedeğim var kullanmayı seviyorum ama rossmannda tamamen aynı işi yapan ama daha ucuz sevdiğim ürünler var:)
Avon Celebre vücur parfümü: Zaten satılmıyor ama tekrar benzer bişeyi avondan almam sevmedim.
Garnier güneş sonrası losyon: Bunu tatilde çok kullandım seneye tekrar alırım güneşlendikten sonra çok işe yarıyor.


Isana saç kremi : Çok bir özelliği yok bildiğiniz saç kremi işte.
Avon saç uçlarını onarıcı yağ : Yedeğim var sürekli kullanabileceğim bir ürün vaadettiklerini gerçekleştiriyor.
Avon kayısılı peeling : Ayy bunu hiç sevmiyorum sevemedim. Tamamen doluydu vücut peelingi olarak kullandım.
Oriflame renkli nemlendirici: Bunu da hiç sevmedim zar zor kullandım aşırı ışıltılı cilde nefes aldırmayan bir ürün.

Avon Saç Kremi: sevdim yapısı güzeldi.
Golden Rose Silky Touch pudra : Buna bayılıyorum 6 liralık fiyatıyla hem yüzü kurutmuyor,hem de sonradan pul pul bir görüntü oluşturmuyor, kapatıcılığı orta. Elimdekiler bitince tekrar alırım
Flormar 91 numara: Bu allık çok sağlıklı bir ışıltı katıyor kesinlikle zaten yedeğim var.


Avon Parlatıcılar : Zar zor kullandım valla
Rossmann Rival de loop parlatıcı: severek kullandım diğer renklerini de kullanıyorum.
Claires parlatıcı: Normal bir parlatıcı işte.
Avon Pinktastic ruj: Bunu hiç sevmiyordum baya kullandım hala dibinde var ama kullanamicam.


Bunlar da çokça kullandığım ama artık gına geldiği için bırakmak zorunda kaldıklarım. Avon farlar zaten eskiydi. İsimsiz siyah farı baya kullandım kenarları kalmıştı. Avon dudak nemlendirici yarısından fazlasını kullandım ama dıdakları bembeyaz yapmasa iyiydi. Catherine arley allığı da çoooook kullandım kenarları kalmıştı onları ezip ortaya presledim yine çok kullandım ince bi tabaka halinde kalınca da yeter dedim.

İşte sonuçlar bunlar. Hepsini büyük bir zevkle çöpe attım. Yakında yeni bir project pane başlayacağım ama o ürünler daha çabuk bitecek sürekli kullanmam gereken ürünler olacak. Buraya yazında bitirmek zorunda hissediyorum kendimi ve daha çabuk yol alıyorum. Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler...

1 Kasım 2011 Salı

Golden Rose Matte Oje 04


Golden Rose yeni mat serisini çıkardı ben de sizler için denedim. Havaların soğuması sonbahar kış aylarının gelmesiyle bende mat koyu renkli ojelere merak başladı. Mat morlar,bordolar,lacivertler bayılıyorum hepsine:)



Bu bordonun da rengine bayıldım. 3 kat sürülmüş hali tırnaklarımda. Rengini çok güzel veriyor 1 dakika içinde tamamen matlaşmış ve kurumuş oluyor en güzel yanı da bu. Sağa sola çarptım bozuldu derdi olmuyor böylece.


Tırnaklarım şekilsizdir kusura bakmayın:) Ama rengi göstermek amacıyla çektim. Bu ojelerin diğer renklerini de mutlaka deneyeceğim.