3 Temmuz 2012 Salı

Konuk Yazar : Seçil'in Alışverişi

Merhabalaaarr:) Ben sıcaklardan çok bunalınca, e kozmetik diyetinde de olunca sevgili takipçim ve arkadaşım Seçil sen şöyle çekil kenara biraz da ben konuşayım dedi. Son zamanlarda yaptığı alışverişleri anlattı. Hem farklı bakış açısı hem de yeni fikirler edinmek açısından hoş oldu bence. Kendisine emeği için teşekkür ederken sizlere de iyi okumalar diliyorum efendim :) Bu hanımefendi tavırlarım benim bile gözlerimi yaşarttı yani :)



1- Isana Durulanmayan Saç Spreyi : Bu ürünü rossmanda 4.90 Tl ye aldım. Henüz kullanma fırsatım olmadı. Elimdeki ürünü bitirince kullanacağım.

2- İxora açık parfüm Armoni She : Bu parfümler kampanyadaydı. 100 ML ve 50 Ml 2 adet parfüm 25.00TL arkadaşımın önerisiyle aldım. Kokusu hoş ağır olmayan tamamen yazlık fresh bir koku. Yaz boyunca severek kullanacağım.

3- Dalan D'olive Zeytinyağlı Şampuan : Kuru ve yıpranmış saçlar için olan bir şampuan 3.99 Tl aldım. Şu an saç dökülmemden dolayı eczane ürünü bir şampuan kullanıyorum. Onu bitirince hemen bunu kullanmaya başlayacağım.

4- Şelale Gül Suyu : Bu zamana kadar bir çok tonik denedim istediğim neticeyi alamadım. Ezginin tavsiyesi üzerine 15 gündür gülsuyu kullanıyorum. Cildim taptaze, canlı ve ışıl ışıl kesinlikle bundan sonra sadece gülsuyu kullanacağım. Rossmandan 4.50 TL ye aldım.
5- Beauty Formulas facial scub : Daha önce bu markanın avokado ve salatalıklı olanını kullanıp bitirmiştim. Bu ürün kayısı özlü canlandırıcı ovma kremi. Henüz deneyemedim. İçinde ufak tanecikleri var. Cildi ölü hücrelerden arındıran bir peeling. Watsonstan 4.90 Tl aldım. Bu ürünlerden memnunum bittikçe kullanacağım.

6- Coppertone 50 SPF Güneş Kremi : Bu güneş kremini çok beğeniyorum. Yağsız, kolay emilen kalıntı bırakmayan Antioksidan ve Anti-aging bileşimi olan içeriğinde sayısız özellikleri bulunan bir güneş kremi. Aynı kremi bitirmek üzereyim bunuda kampanyadan 60.00 TL ye alıp yedeklemiş oldum.

7- Flormar El ve Vücut Kremi: Daha önce nar özü içeren kremini bitirmiştim. Çilekli ürünleri çok sevdiğimden bunu almak istedim .Flormar kremlerinden çok memnunum. Kupkuru olan olan ellerimi çok güzel yumuşatan ve nemlendiren bir krem. 3.90 Tl aldım her çeşidini kullanacağım.

8- Parmex Aseton : Daha önce hiç kullanmamıştım bu asetonu. Satış elemanı almamı tavsiye etti. Sümbüllü olanını aldım 2 kat sürdüğüm ojeyi kolaylıkla çıkardı. Fiyatı 2.90 TL

9- Isana Deo Creme : Ezginin ürün tanıtımlarında görüp aldığım güzel bir krem deodorant. Hoş kremsi bir kokusu var. Başarılı bir ürün. Rossmandan 2.29 Tl ye aldım.

10- MAC Angel ruj : Herkesçe bilinen Angel ruj benimde çok hoşuma gidiyordu. Nude bir pembe. Pudra pembeside denilebilir. Parama kıyıp 45.00 TL ye bu ruju almış oldum.

11- Alix Avien 123 ve 102 nolu ruj: 123 numaralı renk tam yazlık turuncuya kaçan tatlı bir renk. 102 numara fotoğrafta koyu görünsede erik rengine benzer bir ruj. Ben bu rujların yapılarını beğeniyorum. Dudağı kurutmayan kremsi yapıları var. Kampanyadan aldım tanesi 12.50TL 2. ürüne %50 indirimi vardı. 2 ruja 18.75 Tl ödemiş oldum.

12- Alix Avien Shıne Plus 3 nolu ruj: Bu ruj diğer Alix Avienin rujlarına göre parlak görünümde olan bir ruj. Dudakta pek kalıcı değiller. Rengini beğendiğim için aldım. Yazlık güzel bir bebek  pembesi ruj. Watsonstan 8.90 TL ye aldım.

13- Flormar Supermatte 209 ve 204 ruj  : Flormarın bu serideki çıkardığı rujları çok sevdim. Renk çeşitleri güzel 209 numara vişne rengi dudağa sürüldüğünde doğal bir renk sağlıyor. 204 numaralı ruj çok güzel bir narçiçeği rengi. Tanesini 9.50 TL aldım.

14-Flormar 319- Nail Art NA 01 Oje: French oje takıntım var bu aralar. Herkesin bildiği rakı beyazı 319 numara ve ince uçlu olan NA01 mat beyaz ojeler. Tanesini 1.50 Tl ye aldım.

15. Flormar 102 ve 378 Nolu Oje : 102 Numara gümüş rengi metalik görünümlü bir renk. 378 numaralı oje tam bir nar çiçeği rengi bu yaz favorim olacak bir oje. Tanesi 1.50 TL

16- Pastel 81 Nolu Oje  : Mat bir yapıda olan doğal görünümde bir lila rengi tanesini 1.95 TL ye aldım.

17- Golden Rose 79 Nolu Oje : Ezginin Videolarında görüp beğendiğim çok severek kullandığım gülkurusu ve vişne rengine benzer bir oje 1.50 TL ye almıştım.

18- Flormar Pretty Volume mascara : İlk kez bugün kullandım. Tek kat uyguladım kirpiklerime güzel sonuç verdi. Fiyatı 3.95 TL

10 yorum:

ggglllyyy dedi ki...

bayağı sağlam bi alışveriş olmuş güle güle kullan seçil :) ama benim dikkatimi çeken bir çok ürünü normal fiyatlarından ucuza almışssın mesela pastel oje-flormar el kremi- şelale gül suyu... çok büyük farklar yok tabi ama ben her yerde söylediğinden daha fazla fiyatlara görüyorum... mac rujlara da yine zam gelmiş anlaşılan

Adsız dedi ki...

ggglllyyy: ben Ankarada yaşıyorum kızılayda Nedu Kozmetik diye büyük bir kozmetik satan mağaza var.Ürünleri oldukça hesaplı.pastel oje ve flormar ojeleri ordan aldım. Gimsa Marketten de Flormar kremlerini aldım rujlarıda oradan aldım. Gimsa markette kozmetikte oldukça ucuz. Yorumunuz için teşekkür ederim.

seçil dedi ki...

merhaba öznur: rosense gülsuyunun güzel kaliteli bir gülsuyu olduğu aşikar. rossman alışverişimde bu markanın gülsuyu vardı. satış elemanıda önerdiği için aldım. bu tavsiyeni dikkate alacağım. teşekkürler:)

dnz dedi ki...

sevgili Seçil Beauty Formulas facial scub'dan memnun kaldın mı? Bize tavsiye eder miydin?

seçil dedi ki...

dnz: beauty facial scubtan ben çok memnun kaldım. haftada bir ıslatılmış yüze masaj yaparak uyguluyorum. cildi ölü hücrelerden arındıran, canlandıran bir peeling. tavsiye ederim. kullananıp denemenizi öneririm.

Adsız dedi ki...

Valla bugün tüm sorularima cevap bulabildim! :)

"4- Şelale Gül Suyu : Bu zamana kadar bir çok tonik denedim istediğim neticeyi alamadım. Ezginin tavsiyesi üzerine 15 gündür gülsuyu kullanıyorum. Cildim taptaze, canlı ve ışıl ışıl kesinlikle bundan sonra sadece gülsuyu kullanacağım. Rossmandan 4.50 TL ye aldım."

Yani Almanya ile ayni degil ürünler, baska ürünlerde var. Bunu bilmem cok iyi oldu iste :)

Sevgiler
DyG`STyLe

parfüm dedi ki...

harika öneriler. ben de gül suyunu kullandım çok memnunum tavsiye ederim

parfüm dedi ki...

ayrıca peeling de çok iyi

burcuuu dedi ki...

ısana deO KREM NASIL ACEBA HALA VARMI ROSSMANDA PEK GOREMEDIMM BEN

Seçil dedi ki...

Burcu: Isana deo krem bence çok başarılı bir ürün çok memnun kaldım hala kullanmaktayım rossmanlarda hala var görüyorum ben. Fiyatı 2.29 TL zaman zaman indirime giriyor 1.69 TL ye düşüyor ben bu indirimden yararlanıp yedekledim. Sanada kullanmanı tavsiye ederim.