3 Temmuz 2012 Salı

Lush Rub Rub Duş Peelingi

Merhabalar :) Bugün sizlere çok sevdiğim Lush ürünlerinden birini daha tanıtmak istiyorum. Duş scrublarına hastayım bu da hem cildinizi temizleyen hem de kese görevi gören bir ürün. Bu deneme ürünü bana Lush tarafından gönderildi. Soran birkaç arkadaş olmuştu tam boy ürün olarak ne gönderildi sana diye sanırım diğer arkadaşlara tester + tam boy ürün gitmiş bana sadece tester ürün geldi. Bahtsızlığım burada da kendini gösterdi yani. Olsun alışığım ben :)


Ürüne gelirsek içinde taze limon,bergamot,yasemin ve mimoza var. Kokusu çok temiz ve ferah. İçindeki tanecikler ise deniz tuzu. Bu taneciklerle hem cildinize peeling yaparken hem de deniz tuzunun minerallerini alıyorsunuz.


İçindeki deniz tuzu cildi tahriş edecek kadar büyük değil normal boyutta. İster direk elinizle ister life alarak cildinize uygulayabilirsiniz. Hem cildiniz temizlenirken hem de ölü deriyi atıp ışıl ışıl bir cilde ulaşmak mümkün.


Ürün 350 gramlık büyük bir kapta satılıyor ve fiyatı 37.00 TL. Uzunca süre gidebilecek bir miktar. Eğer hem doğal olsun hem de uzunca bir süre kullanayım diyorsanız doğru seçim olacaktır.
Sevgiler...

Basın Ürünüdür.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

ah bu firmalar :) neyi neye göre yaptıkları çok belli değil sanırım pazarlama butcelerını tam oturtamıyorlar :( canım olsun, sen deneyıp guzel yorumlarını bızden esırgemıyorsun ya heralde bunu gorunce utanmıslardır bu durumdan inşallah.
kocaman sevgiler!

ggglllyyy dedi ki...

nööeeyy 37tl mi... bana gene çok pahalı geldi haha :D :D lush cüzdan düşmanısın

Unknown dedi ki...

tanıtımların oyle guzelki :) seni takip etmek guzel cnm lush urunlerini bende cok merak ediyorum ozellikle bu peelingini :) buarada bende yeniyim desteklersen cok sevinirim :)