29 Mayıs 2012 Salı

MAC,Sephora,Watsons Alışverişim ve Elanor Tiwele Blog Satışı

Merhabalar :) Yine bennn ve yine alışveriş:) Biliyorum en çok bu yazıları,videolar seviyorsunuz. Kozmetik diyetimden sonra kendimi durduramıyorum ama artık bişey almasam iyi olacak herhalde. İzlemek isteyenler için videomuz var bakmak isteyenler için fotoğraflarımız var istediğinizi seçiniz efemmm :) Ayrıntılı ürün tanıtımları daha sonra gelecektir. Sevgiler...


 

Elanor Tiwele blog satışı ganimetlerim.

Mac ve Sephora bebişlerim

Watsons ve Oriflame minnoşlarım :)


25 Mayıs 2012 Cuma

Pastel Tarçın Kokulu Oje ve Yeni Parfümleri


Merhabalar:) Dün Pastelden çok cici mini mini bir paket aldım. Pastel parfümlü oje çıkardığını duyurduğunda ilk olarak sevdiğim tonlarda olduğundan tarçınlıyı alacağım diyordum. İçimi mi okumuşlar ne tarçınlı oje yollamışlar bana:) Ve de yeni çıkaracakları parfümlerin testerlarını:)


Kokulu ojelerin 7 rengi var ve sınırlı üretim. Haftaya raflarda olacak sanırım kaçırmadan almak lazım:)

Tarçın kokulu oje şeffaf ve içinde altın sarısı yoğun simleri var. İster tek başına isterseniz diğer ojelerin üzerine kullanmak için ideal:)


Bu ojeler normal Pastel ojelerin yarı boyunda mini mini ojeler. E hal böyle olunca ben de şipşak mini mini serçe parmağıma süreyim de çekeyim dedim. Daha sonra diğer ojelerin üzerine de sürüp görsellerini yayınlayacağım. Ben 2 kat sürdüm yoğunluğu güzel tek başına kullanılabilir. Kuruduktan sonra kokmaya başlıyor. Yoğun değil çok hafif rahatsız etmeyecek bir tarçın kokusu. Oje kokusundan çok daha iyi ve güzel bir koku tırnaklarınızdan yayılıyor.


Veee en sevdiğim bölüüüm... Bu aralar parfüm delisi oldum çıktım. Pastel de yeni parfümler çıkaracakmış süper oldu hepsini denedim içeriklerini paylaşayım.

Rock Chic : Alt notası sandal ve sedir ağacı, orta nota elma,üzüm,gül ve üst nota sümbül,limon. Başta hafif baharatlı zaman geçtikçe fresh çiçeksi kokuya dönüşen bir parfüm.

Super Star: Alt nota vanilya, orta nota yasemin,zambak,vanilya ve üst nota mandalina, portakal,hindistan cevizi. Başta vanilyanın ağır bastığı sonrasında da hindistan cevizinin egzotik kokusunun ortaya çıktığı bir parfüm.

Sun Queen : Alt nota misk, orta nota yasemin,mango,şeftali ve üst nota çarkıfelek meyvesi, ahududu,ananas. İşte benim favorim meyveli fresh tam yazlık bir parfüm. Baştan sona şekerli meyveli şeftali ve ahududuyu özellikle hissediyorsunuz.

Sun Queen'i en kısa zamanda alıp tüm yaz kullanmak istiyorum. Sıcak havada böyle fresh parfümler tercih edilmeli bence. Diğer favorim de Rock Chic oldu.

Ürünler deneme amaçlı Pinkar Kozmetik tarafından gönderilmiştir.

20 Mayıs 2012 Pazar

Gratis ve Watsons Alışverişim

Merhabaaa iyi pazarlar. Umarım gününüz çok güzel geçiyordur. 1 Ocakta başladığım kozmetik diyetim 126 günün sonunda 2 hafta önce bitti. Öncelikle size geçen hafta anneler günü indiriminden yararlanarak yaptığım alışverişi göstermek istedim. İzlemekten hoşlananlar için şimdilik sadece video var Ürün yorumları ve detaylı fotoğrafları daha sonra gelecek :) 
Sevgiler öpücükler...



Pastel İle Yaza Hazırlanın!

Yazı Pastel’in canlı renkleriyle karşılayın!
Pastel'le yazın en trend renkleri parmaklarınızın ucunda!
Yazın enerji dolu capcanlı renkleri, şimdi modanın en yeni trendleri. Pastel yazın en çarpıcı ve trendy renklerini tüm canlılığıyla güzelliğinize sunuyor. Pastel'in yepyeni renk seçenekleriyle bu yaz hissettiğiniz renkte güzelleşeceksiniz.
Turkuvaz denizi,mavi gökyüzünü, pembe ve kırmızı ise çiçekleri parmaklarınıza taşıyacak. 






Tavsiye edilen tüketici fiyatı:2,50 TL
Basın Bültenidir.


18 Mayıs 2012 Cuma

Mac Pinch Me Allık

Merhaba bugünün cuma olması nedeniyle içinde garip bir coşku bulunduran güzel insan:)
 Bugün sizlere Mac mağazalarında her zaman bulabileceğiniz bir allıktan bahsetmek istiyorum. Ben kendisini Elanor Tiwele shoptan aldım:)


Mac bu allığı "dirty rose coral" olarak tanımlamış ki çok da doğru yapmış. Kabında koyu turuncu kiremit rengi gibi gözükse de yanakta gül kurusu ve çok az da turuncumsu nar çiçeği gibi duruyor. Tabi bunun ten renginizle, sürdüğünüz miktarla ve yaptığınız makyajla da alakası var.


Oldukça pigmentli bir allık eli çok hafif tutmak gerekir yoksa Heidi olursunuz :) Güzelce cilde yedirildiğinde utanmış da kızarmış yada mıncıklanmış doğal kırmızı bir yanak oluşuyor. Hep ya dudakları ya gözleri ön plana çıkaracak değiliz ya, ben bu allığı yanaklarımı vurgulamak istediğimde kullanıyorum. Öncesinde pudra ardından bu allığı kullanıyorum gözlere bolca rimel ve dudak parlatıcısı. 3 dakika sürüyor makyajım ama cildim canlı görünüyor.



Gün ışığında bolca sürülmüş hali.

Beyaz ışıktaki hali.
Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler,öpücükler ...

15 Mayıs 2012 Salı

Lila Kutu Mayıs



Merhabalar:) Mayıs Lila Kutusunu inceleyelim beraber:)




Benim en beğendiğim ürünler bunlar oldu.
 Hamilton Spf 30 yüz kremi sıcakların arttığı şu günlerde güneş kremlerini seviyorum.
Diğeri AveSeena toz maske önceden de bana firma tarafından gönderilen bu maskeyi çok severek kullanıyorum ve yakında tanıtacağım.
Ve Nature Of Beauty oje çıkarıcı mendiller. İçinde 30 adet var ve çanta için ideal.



Palladio Herbal Lip Balm yılbaşı kutusundan da çıkmıştı. Çok severek kullanıyorum bendekinden farklı bir renk çıksaydı havalara uçardım herhalde. Ama aynı renk geldi :/
Bioderma şampuan sadece 1 kullanımlık olduğundan etkilerini gözlemlemesi zor.
Hamilton 50 Spf vücut için güneş kremi bunu da denemek güzel olacak en azından kollarıma yeter:)
Aura by Swarovski parfüm meyvemsi çiçeksi biraz da baharatlı bir parfüm.



Ozoxlive Cilt bakım jeli, Good&Health Ozonlu ayak kremi ve Unisticks Zahter çay

Bu ayki kutu böyle. Beğendiğim işime yarayacak ürünler de var pek beğenmediğim ürünler de var bu sebeple ben bu ayki kutuya orta derecede beklentilerimi karşıladı diyorum.
Diğer arkadaşlardan çok beğenenler olmuş, beğenmeyip aboneliğini iptal ettirenler olmuş herkesin fikri farklı tabi. Ben 1 ay daha devam ettirmek istiyorum aboneliğimi içimden bir ses haziran Lila Kutu'nun bomba gibi olacağını söylüyor :) Sevgiler...

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Pastel All Over Tulip 145


Merhabalar:) Bugün sizlere çok sevdiğim bir allıktan bahsetmek istiyorum. Rengarenk içinde 5 farklı rengi barındırıyor. 8 gramlık güzel bir ürün.




İster tek tek kullanın ister karıştırıp kullanın. Ben en üstteki rengi de aydınlatıcı olarak kullanıyorum. Renk vermesi oldukça yoğun. Eli hafif tutmak lazım.




Kahvemsi ışıltılı bir şeftali, parlak pembe, turuncu ve narçiçeği renginde ayrı ayrı bölümleri var. Üstte de sedefli parlak krem rengi bir bölümü daha var.



Hepsini karıştırınca da pembe-şeftali oldukça parlak bir renge dönüşüyor. Çok severek kullanıyorum. Kalıcılığı orta yapısı biraz sert, O yüzden toz toz olmuyor. Fiyatı 21 TL sanırım. Sevgiler...

12 Mayıs 2012 Cumartesi

AveSeena Jet-Set Eyebrow Perfection Gel


Merhabalar :)) Bugün sizlere yüz ifademizde en önemli nokta olan kaşlarla ilgili güzel bir ürün tanıtacağım. Ürünü 2 aydan fazladır kullanıyorum olumlu olumsuz her türlü yönünden bahsetmek istiyorum. Öncelikle AveSeena ürün için ne demiş, içeriği nasılmış ona bakalım.

Tatlı Badem, Ginkgo Biloba, Termiye Tohumu, Su Teresi, Isırgan Otu,
Niacin (Vitamin B3), Biotin + ProVitamin B5
Kusursuz Kaşların Yeni Sırrı
İçeriğindeki hidrolize Soya Proteini, Homotaurine, Chondroitine ve Biotin kompleksi, saçın keratin yapısı ile aynı özellikleri taşıyan kaş tellerini güçlendirerek doğal büyüme sürecini uzatmaya ve hızlandırmaya yardımcı olur.
Vitamin ve bitkisel özlerin birleşimi, güçlenen kaş tellerinin dökülme periyodunu azaltmayı hedefler. Eşsiz formülü ile kaşların sağlıklı, esnek ve yumuşak kalmasını sağlarken, yeni kaş tellerinin gelişmesini, güçlenerek dolgunlaşmasını destekler. Özel aplikatörü ile uygulaması son derece kolaydır.  Jel yapısı ile hızla kurur.
Sağlıklı, doğal ve dolgun kaş görünümüne sahip olmak isteyen herkese önerilir.
Etkin bir gelişme için 6-8 hafta boyunca düzenli olarak sabah ve akşam kaşlara uygulanmalıdır.
Cilt üzerinde gerginlik hissi ve yapışkanlık yapmaz.


Geçen ağustos ayından beri kaşlarımı kendim alıyorum daha doğrusu öyle çok bir şekillendirme yaptığım yok doğal şeklinde bırakıyorum sadece düzeltme yapıyorum kenarlardan. Çünkü ağustos ayında kuaföre kaşlarımı aldırdım aynaya baktım aaaa kaşın üst tarafında kocaman bir boşluk. Neymiş orası kendiliğinden dökülmüş de alınınca ortaya çıkmış. O sinirle daha da kimseye aldırmadım kaşımı.

O boşluğu uzun süre kalemle kapattım çünkü çıkmadı yerine kaş. Ta ki AveSeena bana bu ürünü gönderene kadar. Kaşlarım zaten gür değil uzun bırakarak kapatıyordum boşlukları.Boşluğun fotoğrafını çekmeye çalıştım ama fotoğrafta normal görünüyor. Canlı canlı yüzüme baksanız o zaman anlaşılıyordu. Tam yansıtamadım yani. Her gören ne olmuş senin kaşın bir tuhaf diyordu.


Ürünü sabah ve akşam uyguladım. 2. haftadan itibaren kaşlarım gürleşmeye başladı. 3. haftada da uzun zamandır çıkmayan o boşlukta 2 minik tel çıktı ve onlar uzayınca boşluk kapandı. Çok mutlu oldum :)Şu anda kaşlarım daha gür ve daha güçlü.

Yalnız tamamen kelleşmiş bölgelerde işe yaramıyor. Örneğin kardeşimin küçükken kaşı yarılmıştı ve kaşında bir boşluk var. Denedim bir umut ona da sürdüm ama çıkmadı tabi.
Bir diğer olumsuz yanı makyaj öncesinde hemen kurumasını isterseniz kurumuyor bir 10 dk beklemek lazım.
Ve keşke kirpiklere de sürülseydi. Kirpiklerim de güçlenir, gürleşirdi. Sürmeyi aklımdan geçirdim sonra ya kirpiklerime bir şey olursa diye çekindim.

Bir diğer dikkatimi çeken özellik de her zaman değil arada sırada akşam sürüp sabah kalktığımda kaşlarımın üzerinde minik deri parçaları vardı. Yani kaş altındaki deriyi düzenli olarak soyup yeniliyor gibi geldi.

Ben şu ana kadar kötü bir yanını görmedim ama görürsem ekleme yaparım. Fiyatı biraz daha ucuz olsa da hep alabilsek:) Detaylı bilgi için AveSeena internet sitesini ziyaret etmenizi öneririm çok güzel kremleri var.

Basın Ürünüdür.Yazılar tamamen deneme sonucu kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Hunca Life Çekiliş Sonucu

Merhaba arkadaşlarrr bir çekilişimizin daha sonuna geldik:) İzledim deyip izlemeyen, paylaştım diyip paylaşmayanları çıkardıktan sonra ek haklarla beraber 145 kişi oldu. Bakalım kimler kazanmış?



İlk kazanan sevgili Ece oldu :)






2. kazanan da asumanasuyum oldu:)

İkisini de tebrik ediyorum ve verdikleri adrese mail atıyorum. Bana bilgilerini ilettikten sonra ben de firmaya ileteceğim. Umarım memnun kalırlar. Kazanamayanlar üzülmesin blogumun 1. yaşı yaklaşıyor yeni bir çekiliş kapıda :) Sevgiler...


7 Mayıs 2012 Pazartesi

La Roche Posay Anthelios Spf 50+

Kuru ciltler için SPF 50 yüz koruması içeren akışkan krem.

Suya, kuma ve tere karşı dayanıklıdır. Yoğun güneş ışığına maruz kalan, alerjiye eğilimli, hassas veya güneşe karşı toleranssız normal veya karma cilt. Minimum kimyasal filtre içerikli, parfüm ve paraben içermeyen formülasyona sahiptir. Güneş alerjileri olarak bilinen güneşe karşı toleranssızlıkları önler. Aynı zamanda, ilaçların neden olduğu ışığa karşı duyarlılığı, hamilelik maskelerini veya pigment beneklerini de engeller. Cildi erken yaşlanmadan ve uzun vadede hücre hasarından korur. Cildi yağlandırmayan dokuya sahiptir. Renkli formu da mevcuttur.


Basın Bültenidir.

6 Mayıs 2012 Pazar

Nisan 2012 Bitirdiğim Ürünler

Merhabalaarrr :) Ben de bir sürü ürün bitiriyorum artık yaşasııınnnnn. Üşengeçliği bıraktım her ürünü bol bol kullanıyorum hemencecik bitiriyorum. İsteyene video, isteyene yazı seçeneğimiz vardır. Sizi aşağı alalım efendim :)




Listerine Gargara - Aslında bunu çok seviyorum ama kullanmaya başladıktan sonra ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdim. Doktor ağız ürünlerinden birşeyi değiştirdin mi dedi. Meğerse böyle değişiklikler ağız içindeki doğal yapıyı bozduğundan yararlı bakteriler de ölüyormuş e bademcikler de mikroba açık hale geliyormuş. Tekrardan alırdım ama yine 6 tane antibiyotik iğne yemeye niyetim yok a dostlar :)

She Deodorant - Ben sprey deodorant kullanmıyorum. Isananın krem deodorantından çok memnunum bunu da sağa sola sıkarak bitirdim.

Nude Şampuan - Saçlarımın kurtarıcısı şampuan. Bayılıyorum buna. Saç dökülmemi kestiği için sürekli kullanmaya devam edeceğim.


Britney Spears Fantasy - Pamuk şeker kokulu bir parfüm. Havalar ısınmadan bitirmem iyi oldu.

Watsons Duş Jeli - Bunu beğenmedim. İçindeki parçacıkların işlevi yok gibi.

Rival De Loop Clean&Care Köpük - Özel mekanizması sayesinde direk elinize köpük geliyor. Temizlemesi orta seviye kullanımı zevkli :)

Cettua Before Having Date - Çok sevdiğim cilde canlılık ve aydınlık veren kağıt maskeler. Çok severek sürekli alıyorum.


Oriflame El Kremi - Kokusu ve nemlendirmesi güzel emilmesi zor.

Aromanice El Kremi - Kokusu güzel nemlendirmesi ve emilmesi de çok güzel. Seviyorum tekrar alırım.

Rosense El Kremi - Kokusu kötü nemlendirmesi kötü emilmiyor. Olmaz olsun böyle krem :)

Lapitak Ayak Kremi - LuxyBoxtan çıkmıştı. Yapısı vazelin gibi yoğun ama nemlendirmesi mükemmel. Kullanımı keyifli. Elimdekiler bitince mutlaka alırım.

Priori CoffeBerry Yüz Kremi - Antiaging etkili bir kremmiş. Daha yüksek yaşlara hitap ediyor. Ama nemlendirmesi güzeldi.


Watsons Pamuk - Pek bir özelliği yok pamuklar ince. Sayı fazlalığı nedeniyle aldım.

Avon Glimmerstick Blackest Black - Normal bir özelliği olmayan iyah bir kalem. Bende her kalem aktığından bir özelliğini göremedim. Başka alternatifler deneriz ne yapalım bulunmaz hint kumaşı değil.

Yorumlarınızı, öneri ve fikirlerinizi bekliyorum. Ürünleri bitirip topluca çöpe atmak acayip zevkli yahu:)

2 Mayıs 2012 Çarşamba

LuxyBox Nisan

LuxyBox Nisan kutusu anneler günü temalı çok şık bir kutuydu :)




Geçen ayki seyahat boyu Lanvin ürünlerini bu ay gelen vücut losyonu duş jeli ve saç kremiyle tamamladım :)



Essie oje sedefli metalik bir gri çıktı şansıma :)


Down under naturals markasını zaten çok seviyorum saç jölesini de denemiş olurum böylece.

Tek kullanımlık törpü de acil durumlarda kullanmak için çantaya atmalık.

Siz de her ay 19 liraya içinden güzel ve lüks ürünler çıkan bu kutuya abone olmak istiyorsanız tıklayın.
LuxyBox 3 - 6 Mayıs tarihlerinde Antalya Cosmo Show fuarında. Deyaylı bilgi için tıklayın.
Teşekkürler LuxyBox...