31 Temmuz 2012 Salı

Dev Bitirme Projesi Bitti! Project 22 Pan

Merhabalaaar:) 20 şubatta başladığım yolculuğuma 22 ürünün tamamını bitirerek son vermiş bulunuyorum. Biliyorum sizler de bitmiş çöpe gidecek ürünleri benim gibi çok seviyorsunuz. Başlangıç yazım için buraya, güncelleme yazım için ise buraya tıklayabilirsiniz.


Tek tek kısaca son fikirlerimi belirteyim zaten önceden uzun uzun anlatmıştım.Bu bitirme projesinde çok kolay bitenler de oldu beni deli eden canımdan bezdiren ürünler de oldu.
 
Watsons Vücut Peelingi - Kokusunu sevdiğim bir üründü ama yine watsonsın kavanoz içinde olan ince tanecikli peelingiyle aldattım bunu.

Synergen Yüz Yıkama Jeli - Çok fazla kurutma yapmayan güzel bir ürün.

Watsons El Kremi  - Aaaaaayyy neffret ettim. Yılbaşı setleri arasındaydı kokusu limonlu bulaşık deterjanı gibiydi bir de kocaman kullan kullan bitmedi sonunda içinde azcık varken pompası bozuldu iyi oldu.

Avon Little Black Dress Vücut Spreyi - Kokusu güzel kalıcılığı az çantada taşı habire foşur foşur sık tarzında bir üründü.


Rival De Loop Yüz Spreyi - Ferahlatma ve pudralı görüntüyü alma açısından güzel bir ürün. Ama fiyatı gereksiz derecede pahalılaşmış son zamanlarda.

Avon Saç Kremi - Kokusunun güzelliği dışında bir özelliği yoktu.

Rival De Loop Göz Makyaj Temizleyicisi - Gözlerimi çok yaktı, makyajı çıkarma performansı ortaydı.

Garnier Maske - Bu ürünü maske olarak kullanıyorum çok memnunum yedeğimi açtım kullanıyorum zaten. İçindeki kil sayesinde cildi aydınlatıyor.



Isana Deodorant - Artık sprey deodorant kullanmadığımdan oda kokusu niyetine kullanıp bitirdim.

Avon Çift Fazlı Makyaj Temizleyici - Yağlı bir makyaj temizleyiciydi. Makyajı güzel çıkarıyor fakat arkasından bir yıkama jeliyle yüzü tekrar yıkamak gerekiyor.

Avon Planet Spa Sıcak Saç Ucu Maskesi - Bu ürünü beğendim. Tekrar alabilirim saç uçlarım çok yumuşak oldu kullanırken.

Biologic Krem - Meyveli yoğurt gibi güzel bir kremdi.

Synergen Makyaj Temizleme Mendilleri - Yapısı güzel ve kalındı ama üşeniyorum bunları kullanmaya.


Golden Rose Pudra - Çok sevdiğim fiyatına göre performansı sürep olan yedeğimin de olduğu ir pudra. Hiç zor olmadı bitirmek.

Avon Krem Rengi Far - Aman yaa bunun kendine hayrı yoktu renk vermiyordu bol bol sürdüm de bitti.


Buradaki tüm rujlar sevmediğim bana koyu gelen bronz kahve tonlardaydı o yüzden bitirirken çok çok zorlandım ama bitti hepsi sonunda.

Ortadaki Avon Vanilyalı Lip Balm da dudağı beyaz yaptığından sadece akşamları yatmadan önce sürdüğüm bir üründü.

En sağdaki Rival De Loop Young kapatıcıyı bitirmek zor olmadı.

Eveet bu bitirme projemde kozmetik almak serbestti ben de bol bol aldım. Ama bundan sonra yapacağım 10 ürünlü olan projede kozmetik almak kesinlikle yasak hatta bundan sonra yılbaşına kadar yasak biliyorsunuz :) Böyle bitirme çalışmaları yapmadan ürün bitirmekte zorlanıyorum o yüzden sık sık yapmayı düşünüyorum. Uzun uzun anlattım ama umarım sıkılmamışsınızdır. Bunların hepsini çöpe gönderirken yorumlarınızı bekliyorum...


30 Temmuz 2012 Pazartesi

Flormar Oje - 408

Merhabalarrr bu sıcaaakk kolumuzun dahi kalkmadığı bunaltıcı günlerde sizi şeker gibi bir renkle tanıştıracağım. Geçen hafta Lipres'ten güzel bir paket aldım. İçindeki ürünleri size yavaş yavaş tanıtmak istiyorum. İlk olarak bu şeker ojeden başlamak istedim. Eskiden pembeyi hiç sevmezdim ama artık ısınmaya başladım bu renk de pembe sevgimi arttırdı diyebilirim.


Zaten Flormarın ojelerini hepimiz seviyor ve kullanıyoruz o sebeple fazla bir şey söylemeye gerek yok. Bu oje de iki katta rengini güzelce verdi.


Oje meraklısı olmadığımdan ve tırnaklarım kendi kafasına göre şekil aldığından ancak bu kadar toparlayabiliyorum. Mükemmel tırnaklar beklemeyin, özellikle orta tırnağım yayıla yayıla takılmayı seviyor.



Bu rengin üzerine simli oje hastası biri olarak her türlü sim gider diye düşünüyorum. Işıl ışıl rengarenk yaza uygun tırnaklar:)

Ürünü incelemek isterseniz tıklayın. Basın ürünüdür.

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Lush “Emotional Brilliance” Türkiye'de


21 Temmuz’da tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de, Lush’ın ilk taze el yapımı renkli kozmetik koleksiyonu “Emotional Brilliance” sizlerle buluşmak için gün sayıyor. Renklerin, insan duygu ve düşüncelerini değiştirebileceği  inancı etrafında oluşturulan koleksiyon,  kullanıcıların duygu durumlarını ifade eden renkler ile kelimeler arasında bağlantı kurarak, hissettikleri duyguyu giymelerine aracılık edecektir.
Emotional Brilliance Koleksiyonu, mağazalar içerisine  kurulan platform üzerinde müşterilerle oyun oynanarak servis edilecektir. Bu oyunun tek kuralı var; baktıkları  anda gözlerine çarpan ilk üç rengi seçmeleri. Favori renkleri ya da  kıyafetlerine uyumlu olanı değil, sadece o an kendilerini çeken renkleri söylemeleri. Seçtikleri ilk renk o anda sahip oldukları GÜÇLERİNİ ya da ZAYIFLIKLARINI sembolize ederken;

ikinci tercihleri ise BİLİNÇALTLARININ sahip olmak istediği şeyi temsil eder;
Sahip olmayı düşledikleri ya da sahip olduklariı YETENEK ise üçüncü tercihlerini oluşturuyor. Bu da bilinçaltının ihtiyacını duyduğu şeyi elde etmek için kullanması gereken özelliktir.

LİKİT RUJLAR
 
Formülleri patentli likit rujlar; jojoba yağı, candelila ve gül mumundan oluşan ve yumuşacık yapan bir  tabandan oluşuyor. Bu içerik demeti cildi pürüzsüzleştirirken aynı zamanda pigmentleri de çok güzel taşır. Dudakları derinlemesine nemlendirirken arzuladığımız renk göz kamaştırıcı şekilde dudağınızdaki yerini alır.

  EYELINERLER
 
Emotional Brilliance koleksiyonu likit eyelinerları, iki farklı bazdan oluşuyor. Bağımsız ve Fantezi sürüldüğünde hemen kuruyan, güçlü formülü sayesinde dağıtılması kolay olmayan ve hemen çıkmayan eyelinerlar olma özelliğine sahipler. İçeriğinde, göz sağlığı için oldukça faydalı Eye bright özü bulunuyor. Diğer eyelinerlar ise krem göz farları ile aynı baza sahiptirler. Bu yüzden sürüldüğünde hemen kurumaz ve dağıtarak far gibi kullanılabilir.
  
EYESRIGHT MASCARA
Sade , güzel ve oldukça nazik olan göz maskarası çok hassas olduğu söylenen gözlerde bile rahatça kullanılabilir. İçerisinde sadece bir adet koruyucu bulunur ve bu nedenle gözlerde herhangi bir rahatsızlık  yapmaz. Genellikle  mascaralarda  4-6 farklı koruyucu vardır. Besleyici buğday çimi Eyes Right maskaranın ana içeriğini oluşturmaktadır. Japon ve Carnauba mumları, maskaranın kirpiklere yerleşmesini sağlayıp dağılmasını engellerken, içerdiği vitamin ve mineraller kirpikleri besler, nemli kalmasını sağlar. Bugüne dek maskara kullanamayan hassas gözlerin mutlaka denemesi gereken koleksiyonun taze ve el yapımı maskarasıdır .

MAKYAJ BAZLARI VE FONDOTENLER


Feeling younger, ‘sihirli portakal’ içeriği ile cildin daha parlak ve genç durmasını sağlar. Göz çevresindeki koyu halkaları minimize eder. Yüzünüzde ya da  gözünüzde  aydınlatıcı olarak çekici bir parlaklık vermesi için birden farklı yöntem ile kullanabilirsiniz.

Basın Bültenidir.