31 Ekim 2012 Çarşamba

LUSH Cadılar Bayramı



TWILIGHT BANYO BALİSTİĞİ
Alacakaranlık gecelerde lavanta ve ylang ylang ile bedeninizi sakinleştirecek, stres ve yorgunluğunuzu giderecek uyku öncesi için ideal aromaterapik banyo balistiği. 13TL

HAYAT DOLU LİKİT RUJ
Emotional Brilliance koleksiyonunda yer alan jojoba yağı ve kandelilla mumundan yapılmış likit rujumuz ile cadılar bayramının karanlık gecesinde kendinizi HAYAT DOLU hissedin ve canlanın. Muhteşem pürüzsüz ve parlak turuncu dudaklarınız kötü ruhları kovmanıza yardımcı olacak.42TL

WICCY MAGIC MUSCLES
Ağrıyan omuzlarınız ve yorgun kaslarınızı sihirli masaj yağı ile rahatlatın. Kakao, shea, hindistan cevizi ve jojoba yağı ile cildinize derinlemesine nüfus eder. Isıtılmış tarçın yağı ve nane kan dolaşımınızı arttırır, Adzuki fasulyeleri vücutta oluşan düğümlerin açılmasına yardımcı olur. 25 TL

VANISHING CREAM
Vitamin ve mineral bakımından zengin keten tohumu jeli, sakinleştirici ve sıkılaştırıcı gül ve lavanta suyu, cilt dengesini sağlayan sardunya yağlı içeriğiyle mat cilt isteyen karma ciltlere uygun yüz nemlendiricisi. 84 TL

Basın Bültenidir.

25 Ekim 2012 Perşembe

Bayram Makyajı, Takısı, Ojesi

Efendiiiimm hepinizin bayramı mübarek olsun:) Küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından, büyüklerimin de ellerinden öperim ve yazıya başlarııım. Sabahtan evden çıkmadan aceleyle koştura koştura çekmeliyiiiim diyerek herşeyin fotoğrafını çektim. Bugün yaptığım makyajı, sürdüğüm ojeyi ve küpelerimi göstermek istedim kısaca.




Ojem Essence Nude Glam serisinden 02 Iced Strawberry Cream bu renge bayıldım. Çok seviyorum doğal renkleri. Diğer renklerine de mutlaka bakmalıyım.


Gözlerimde yine kurtarıcılarım kahve,taupe renklerinde çabucak yapılmış bir makyaj.  Çekim boyunca o kaşlarım yerinde durmadı yaa kökünden koparmak istedim hepsini:)



Dudaklarımda ise doğal pembeler kullandım. Tüm ürünler aşağıda.


Gözlerde Mac Smoke And Mirrors paletin tüm renklerini ve The Balm Devilish Danielle farı kullandım.


Rival de loop kapatıcı, Essence far bazı, Watsons Collagen aydınlatıcı ve Oriflame rimel kullandım.


Kaş altıma Rivalin mat bej farını, göz kalemini sabitlemek için ise mat siyah farını kullandım.


Üst kirpik dibime Flormar siyah kalem, alt kirpik dibime Carmina kahverengi kalem ve kaşlarıma da Rival de Loop 08 numaralı kahve kalemi kullandım.

Yanaklarıma Clairesten sadece 5 liraya aldığım şeftali renkli allığı sürdüm hastasıyım bu rengin. Dudağıma önce Rival De Loop Young Nude dudak kalemini ardından da Kajal pembe dudak parlatıcısını sürdüm.

Bu da küpeeem:) Aceleyle çektim aceleyle yazıyorum ama yarına bırakmak istemedim umarım hoşunuza gider yorumlarınızı bekliyorum:) Tekrardan bayramınızı kutlarııım...


22 Ekim 2012 Pazartesi

Bugün Ne Taktım? Ne Sürdüm? 2


Merhabalaaar:) Bugün Alix Avien 261 numarayı sürdüm. Tek başına da üzerine simli oje sürünce de çok güzel duran sütlü kahvemsi bir renk. Yampirik tırnaklarımı görmezden gelin hepsi ayrı telden çalıyorlar oje blogu değilim tabiki ama rengini göstereyim dedim.


Yüzük olarak da kedüş kulaklı yüzüğümü taktım. Artık neyin kulağına benzetirseniz onun kulağı olsun. Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler..


19 Ekim 2012 Cuma

Bugün Ne Taktım? Ne Sürdüm?

Merhabalaaaar:) Uzun zaman oldu bana kızıyorsunuz biliyorum zaman bulamıyorum ne yapayım:( Ben de düşündüm taşındım değişiklik olsun dedim ara sıra o gün sürdüğüm bir kozmetik ürününü ve taktığım takıyı gösteren bir seri yapmaya karar verdim. Hem evden çıkmadan önce veya dışarda hızlıca çekerim zamanımı almaz hem de hoşunuza gider diye düşündüm :)


Ruj Rossmann Rival de Loop 59 numaralı güzel bir kırmızı ama koyu değil. Rengini ince şekilde veriyor ve kurutmuyor. Küpelerim de papatyalı kediciklerim. Umarım hoşunuza gitmiştir. Böyle kısa yazıları da sevmiyor değilim hani;) Sevgiler...


3 Ekim 2012 Çarşamba

Kozmekolik Alışverişim

Merhabalar şu yazımda Ekim ayında Kozmekolik açılıyor, güzel indirimler sizi bekliyor diye yazmıştım hatırlarsanız. Sonunda Ekim geldi ve ben de alışveriş yapma fırsatı buldum.

Uzun süredir cilt bakım rutinimden ve ürünlerimden memnun değilim son birkaç aydır yüzüm eski ışıltısını kaybetmiş durumda. Yersiz sivilceler aniden kurumalar kızarmalar derken uzun süredir ne alsam ne yapsam diye düşünüyordum.

Sonunda Bioderma ürünlerini kullanmaya karar verdim. Kışa hazırlanırken cildime çok iyi nem verecek aynı zamanda cilt tonumu ve parlaklığını düzenleyecek nemlendiricisini ve maskesini aldım. Her cilt tipine uygun seçenekleri mevcut ben kuru ve toleranssız cildimi güçlendirecek seriyi seçtim



Alışveriş yaparken de Kozmekolikten bir miktar indirimim vardı onu da kullandım ayrıca ürünler kendiliğinden de indirimliydi (ki online siteler arasında o anda en indirimli fiyattı hepsini araştırdım )derken tadından yenmez oldu :) Alışverişe gelirsek Kozmekolik siparişimi hemen ertesi gün hızlı bir şekilde kargoya verdi. Ürünler geldiğinde gayet iyi paketlenmişti hiç bir sorun yaşamadım. Ayrıca sitenin hem kredi kartı hem kapıda ödeme hem de kapıda kredi kartıyla ödeme seçenekleri var ki aklında soru işareti olanlara, online alışverişe güvenemeyenlere süper bir çözüm oluyor.

Siparişte dikkatimi çeken şey bana tester gönderilmediğiydi. Ya yeni bir site olduğundan ya da unutulduğundan. Testerın müşteriler için çok çok önemli olduğu unutulmamalı. Bu konuya dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.

Kısacası bugün itibariyle cilt bakım rutinimi değiştiriyorum. Ürünleri kullandıkça tek tek ayrıca yazacağım deneyimlerimi. Umarım istediğim sonuçları alırım ve yan ürünleri de alarak güzel bir rutin oluştururum. Sizlerin bana cildim için önerebileceğiniz ürünler var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler...

Kozmekolik'e üye olmak için tıklayın.