29 Kasım 2012 Perşembe

Golden Rose Sexy Black Mascara

Merhabalar:) Bugün sizlere Golden Rose'un yeni rimeli Sexy Black hakkındaki deneyimlerimi aktarmak istedim. Görüp merak eden varsa yardımcı olur umarım.



Öncelikle pembe siyah ambalajı çok şeker. Ayrıca arkasında kadife çiçekler ve dantel detaylarından bir süsü var ki görür görmez bayıldım.




Fırçası ince plastik sık kıllı bir fırça aynı zamanda ucu top şeklinde ki benim için favori özellik bu. Alt kirpiklerine rimel sürerken bulaştıran bir insan olarak fırçayı dik tutup bu top yardımıyla çok kolay sürebiliyorum ayrıca diplerdeki minik kirpiklere de ulaşmayı sağlıyor bu özellik.



Karşınızda bir adet uykudan yeni uyanmış, kirpiklerinin biri Mersine diğeri tersine giden bir göz.


Rimelin üst kirpiklere 1 kat uygulanmış hali. Ben öyle rimeli 8-9 kere kirpiklerden geçen bir insan değilim. Bu 1. katta da sadece 2 kere fırçayı kirpiklerimden geçirdim.

Bu da 2. kat. Öncelikle fırça kirpikleri güzel tarıyor karışıklığı önlüyor. Topaklanma yapıştırma yapmadı. Yeni açılmış olması rağmen çok sıvı, bulaşıcı bir yapısı yok. Kullanıldıkça, biraz kurudukça daha da dolgunluk verici olacaktır. Kat kat sürmeye uygun yapısı var. Alerji,gün içerisinde pul pul dökülme yapmadı. Günlük kullanmak kirpiklerini belirginleştirmek benim gibi doğallık isteyenler için çok güzel bir rimel. Performansı fiyatının üzerinde hele bir de indirimde tadından yenmez. Ama takma kirpik etkisi olsun, upuzun görünsün simsiyah olsun derseniz sizin için hafif kalacaktır bu ürün. Satış fiyatı 17.75 TL. Benim fikirlerim bunlar, siz nasıl buldunuz?


Ürün firma tarafından gönderilmiş olup yazılanlar deneyimlerim sonucu oluşan kişisel fikirlerimdir.


25 Kasım 2012 Pazar

Watsons, Gratis ve Essence Alışerişim

Merhabalaaaar. Bir süre önce yaptığım bu alışverişi ancak yayınlama fırsatı bulabiliyorum. İş güç tembellik bir de araya hastalık girdi iyice boşladım blogu :( Ürünlerden bazılarını kullanmaya başladım hem kısaca fikrimi söyleyeyim hem de neden aldığımı açıklayayım şu anda fiyatlarda değişiklik olabilir ben aldığım fiyatları yazacağım. İster video ister yazı seçim size kalmııış :)




Pantene Doğal Sentez : Değişik şampuanlar denemek istiyordum. Bu ikili set 9.50 liraydı alayım dedim bakalım memnun kalacak mıyım :)

Signal White Now : Listerine favorim olsa da anında beyazlık vadeden bu ürünü de denemek istedim. Sanırım hafif bir ürün listerine gibi yakmaz. 6.90 TL.

Nude Saç Kremi : Değişik şampuanlar denemek istiyorum ama saç kremimi değiştirmem. Çok memnunum saçlarım nemli ve yumuşacık oluyor sayesinde. 15.50TL


Loreal Pure Zone Peeling + Tonik : Gözeneklerim için kullandığım salisilik asitli loreal toniğim azaldığından yenisini alacaktım bir de baktım aynı fiyat ikili ambalaj hemen kaptım tabi :) 12 veya 11 TL

Watsons Duş Jeli : Devasa boyda bu duş jelini denemek istedim ama sanırım pek güzel değil kimse beğenmemiş. Lavanta kokusunu sevdiğim için kullanırım ama umarım iyi köpürüyordur yoksa 5er pompa sıkıp çabucak bitiririm artık. 5TL

Watsons Burun Bandı : Elimin altında bulunsun diyerekten 2 tane aldım. Nasılsa her hafta kullanıyorum. Siyah noktalarımın yok olmasında payları çok büyük. 5.90TL


Essence 02 Hot Chocolate Göz Kalemi : Benim kahverengi göz kalemlerine takıntım var. Bu ürün de çok yumuşak rengini çok güzel veren koyu bir kahve. Diğer renklerine de bakacağım. 5TL

Collogen Gözaltı Aydınlatıcı BB Krem : Bu ürün bir kapatıcı değil kapatıcı üstüne sürülecek bir aydınlatıcı. Bazı arkadaşların beğenmediğini hatırlıyorum ele sürünce içinde simler var deniyordu doğru ama göze sürünce hiç görünmüyor o simler. Ben göz altıma kaş altıma elmacık kemiklerime uyguluyorum hafif bir aydınlık veriyor. Memnunum baya kullandım. Normalde 12TL ben indirimden aldım 8 TL

Laction Saç Kremi - Gratislerde satılan ithal bir ürün. Üst kısmında banyoda uygulanıp yıkanan saç kremi alt kısmında ise banyo sonrası durulanmayan saç kremi var. Bukle belirginleştiren elektriklenmeyi önleyen krem diyor. Bakalım memnun kalacak mıyım. 2.75TL

Essence My Base Aydınlatıcı Baz - Benefit highbeam benzeri içinde pembe ışıltılar olan güzel bir aydınlatıcı. Tek sorunu pompasından çok fazla ürün çıkıyor. Başka bir kaba boşaltılıp kullanılabilir. 13TL

Essence Nude Glam 02 Iced Strawberry Cream - Bu oje serisinde çok güzel doğal tonlar var diğer renklerine de bakacağım sevdim. Fırçaları yassı ve sürümü kolay. 2.50TL

Pure Soap Kolonya : Tek notalı bu kolonyaları ülkemize geldiğinden beri çok merak ediyordum. Pudra kokusuyla sabun arasında kaldım ve bunun daha yakıştığını düşündüm. Kalıcılığı çok az, elinize vücudunuza odanıza sıkabileceğiniz kolonyalar. Normalde 12TL ben 8.75e aldım.

Eveet son zamanlarda aldığım ürünler bunlaar beğendiniz mi? Fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca yapmakta olduğum (bir türlü başarı sağlayamadığım) project 13 pan hakkında güncelleme yazısı ister misiniz yoksa bitince mi göstereyim fikirleriniz benim için önemli. Hepinize kucak dolusu sevgileeeer...

15 Kasım 2012 Perşembe

n.y. Beauty Ojeler


Merhabalar :) Bugün size mini mini çok cici iki ojeyi tanıtmak istiyorum. n. y. beauty ojeler Beliz Kozmetik tarafından pek çok seçkin eczanede satılıyor.



24 numara fotoğraflardakinden çok daha parlak neon bir renge sahip. 03 ise içinde gri minik simler olan çok güzel bir gece mavisi.
Ürünler minik 3.2 ml Fiyatları 6.90 tl. Ve içinde zararlı kimyasallar yok.


Yampirik tırnaklarıma renkleri görmeniz açısından sürdüm oje blogu değilim ama idare edin artık:) Sevgiler...

Basın Ürünüdür.

7 Kasım 2012 Çarşamba

Live Clean Argan Oil Durulanmayan Saç Kremi

Merhabalar :) Bu ürünü 1 aydan fazladır kullanıyorum ve artık size izlenimlerimi yazabilirim. Live Clean ve Down Under Naturals firmalarının hangi ürününü kullansam memnun kaldım şimdiye kadar. Bu ürün de beni yanıltmadı.


Ürün 250 ml ve yapısı ince bir krem gibi. Argan yağlı ve %98 bitkisel içerikli olduğu yazıyor.  Benim saçlarım kıvırcık ama çok aşırı dalgalı karman çorman kabarık değil. Hem lüle lüle hem dalgalı kısımları var. İnce telli ve uçları kuru saçlarımın. Bu ürünü banyo sonrası saçımın ıslaklığını aldıktan sonra iyice yedirerek sürüyorum. Özellikle uçlara bol bol sürüyorum. Ve kendi kendine kurumaya bırakıyorum.


Gözlemlerime gelirsek;
Saçlarımda yağlanmaya sebep olmadı,
Buklelerim daha belirgin hale geldi.
Parlaklık olarak tanımlayamasam da saçlarımdaki renk yansımaları arttı. Yani mat değil daha canlı görünüyor saç rengim daha bir ortaya çıktı sanki.
Kendiliğinden kuruma sonrası oluşan elektriklenme ve saç uçlarındaki tel tel görüntü çok azaldı.
Ürünün kokusu bitkisel bir koku. Beni rahatsız etmedi ama sürdüğüm krem parfümlü olsun saçlarım güzel koksun diyenlerin isteğini karşılamayabilir. Ama genel olarak beğendim ve serinin diğer ürünlerini de denemek istiyorum. Sevgiler...


Basın Ürünüdür. Yazılanlar kişisel deneyimlerimdir.

4 Kasım 2012 Pazar

Sık Kullandığım Sürekli Aldığım Ürünler

Merhabalaaar bugün sizlere sevgili arkadaşım Gülay'ın isteği olan sık sık aldığım, bitince tekrar alacağım ürünleri göstermek istiyorum. Videosunu önceden yapmıştım yazısını yazmak kısmet olmamıştı bir türlü. Bazı ürünler diğer favoriler yazılarında gördükleriniz bazılarını ise daha önce göstermemiştim. Yani kısacası genel anlamda gelip geçici olmayan kalıcı favorilerimle bugün karşınızdayım :)



Isana Deo Creme : Rossmannda bulduğum çok uygun fiyata satılan krem deodorant. Bu sanırım 3. tüpüm. Çok memnunum ama her deodorantın içinde bulunana maddeler bunda da var malesef. Sprey deodorantlardan istediğim verimi alamıyorum ama bu ğrğn kesinlikle kokuyu önlüyor ve ter bezlerini tıkamıyor.

Bioderma Sensibio H2O : Bu ürünü herkes biliyor artık. Aldığımdan beri göz makyajım için başka şey kullanmıyorum. Gözleri yakmıyor, tahriş etmiyor. Cildinizi de bu ürünle temizleyebiliyorsunuz. 1 alana 1 bedava şeklinde satıldığından baya da bereketli.

Nevacare Serum ve Sıvı Krem : Daha önce şurada bahsetmiştim kendilerinden. Her banyo sonrası mutlaka kullanıyorum özellikle serumu saç uçlarına çok iyi geliyor. Kırılmayı ve çatallı görüntüyü engelliyor. Bulamıyoruz diyenler olmuştu Cosmo Homeda gördüm isteyen bakabilir.


Garnier BB Cream Light : İlk çıktığında kimse beğenmediği için uzak durmuştum ama tam bana göre bir ürünmüş yahu. Cildiniz kuruysa ve hafif kapatıcılık, sağlıklı ışıltılı görüntü istiyorsanız bu ürün size göre. Günlük olarak hemen hemen her gün kullanıyorum. Ama cildiniz yağlı ve karmaysa size göre değil sivilce yapabilir.

Watsons Burun Bandı : Videolarımda defalarca bahsettiğim siyah noktalarıma çözüm olan bir ürün. Her banyo sonrası gözenekler açılmışken kullanıyorum. Ben keserek kullanıyorum burnumla yanağım arasındaki bölgelerde siyah nokta daha fazlaydı o sebepten tam öo bölgeye yapıştırıyorum. Sanırım bu 4. veya 5. kutum. Siyah noktalarım %70 azaldı çok memnunum.

Garnier Saf ve Temiz : Bu ürünü maske olarak  kullanıyorum banyo sırasında kullanıp 5 dk bekletip sıcak suyla cildimi yıkıyorum. İçinde kil olduğu için cildimi temizleyip, ton farkını gideriyor.

Loreal Pure Zone Sıkılaştırıcı Losyon : Burun bandından sonra içi açılan gözeneklere bu ürünü kullanıyorum içinde salisilik asit ve alkol olduğundan gözeneklerimi sıkılaştırıyor.



Rujların  hepsi swatchlarıyla beraber favori rujlar  yazımda mevcut efendim. Rival de loop rujları Rossmann ilk açıldığında 1.5, 2 liraya almış bayılmıştım. Ama şu anda arkadaşların dediğine göre 5 lira civarı olmuş zam üstüne zam yani :(


The Balm Shady Lady Vol 2 : Bu palet çok çok açık tenli değilseniz her tene her göze gidebilecek renkler barındırıyor bence. Sık sık elimin gittiği renkler var içinde. Fiyat kalite olarak çok güzel hele bir de indirimde alırsanız tadından yenmez.

Golden Rose Silky Touch Pudra. Şu yazımda  anlatmıştım kendisini. Bu 3. sü. Seviyoruz efenim kendisini.


Rival De Loop Kapatıcı 03 - Bu ürünü bitirmek üzereyim yedeğim de var. Hafif ve doğal kapatıcılık arıyorsanız. Ton farkı olmasın cildimle bütünleşsin diyorsanız güzel bir ürün. Ama dediğim gibi kapatıcılığı orta ile hafif arasında.

Pastel 22 : Ben ki az oje sürerim, bu ojeden 1 tane bitirip ikincisini aldıysam herkes sever kullanır sanırım. Çok güzel doğal görünen toprak tonlarında bir oje.

Yüz Yıkama Pedi : Loreal yüz yıkama köpüğüyle geldiğinden beri kullandığım yüz yıkama jeli de olursa olsun bununla köpürtüyorum ve ço memnunum.

Umarım hoşunuza gitmiştir. Benim tekrar tekrar aldığım çok sevdiğim ürünler bunlar. Sizin de böyle önerebileceğiniz ürünler var mı? Mutlu pazarlar...