29 Mart 2013 Cuma

Biten Ürünler Mart 2013

Heyyooo yine bir sürü ürün bitirdim:) Aslında daha çok bitirdim ama bölüp bölüp koyuyorum ki sıkıcı olmasın. İsteyen videoyu izlesin isteyen yazıyı okusun :) Kısa kısa ürünler hakkında bilgi de vereyim.

Bioderma Sensibio H2O- Çok seviyorum sadece göz makyajım için kullandığımdan bu şişeyi 1 senede bitirdim. Belki mucizevi bir ürün değil ama gözlerimi yakmadan nazikçe temizliyor cildimi.

Watsons Duş Jeli - Olmaz olsun böyle ürün. Duş jeli böyle mi olur ya. Köpürmesi için 6-8 pompa ürün almak lazım ve temizlemesi de iyi değil. Kesinlikle tavsiye etmem.

Palmolive Duş Jeli - Buna bayıldım çok çok ferah bir kokusu var. Köpürmesi temizlemesi çok iyi.

Isana Duş Jeli - Rossmanda 1.90 liraya satılıyor. Fiyatına göre orta karar bir ürün. Denenebilir.

Listerine Gargara - Bu az mentollü olanı. Keskin naneliyi daha çok beğendiğimden onu alacağım. Verdiği ferahlık çok güzel.

Sensodyne Beyazlatıcılı - Bu diş macununu çok seviyorum kullandığım zaman herkes dişlerimin çok beyaz göründüğünü söylüyordu. Ama üst üste 3 tüp kullanınca etkisini yitirdi sanki bir süre almam. Acaba optik beyazı mı denesem?

Watsons Burun Bandı - Haftada bir banyodan sonra gözeneklerimin içini boşaltması ve siyah noktaları temizlemesi için kullanıyorum artık ezberlediniz :)


Pantene Doğal Sentez - Normal bir şampuandı. Artısı eksisi yok. Aqua light serisini merak ediyorum.

John Frieda Şampuan ve Köpük - İlk başta bu ürünlerden memnun kalmayacağımı düşündüm ama memnun kaldım gerçekten. Şampuanı saçınızı yıkadıktan sonraki gün ektra hacim veriyor. Bukle belirginleştirici köpüğü ise sertleştirmeden yapış yapış olmadan bukleleri belirginleştiriyor. Fiyatları biraz fazla ama bir süre sonra tekrar alacağım ürünler.

Syoss Şampuan - İlk çıktığında herkes almış ve beğenmemişti. Ben de o zaman denememiştim. Bir şans vereyim dedim ama gerçekten saçı çok çabuk yağlandıran bir şampuan. Benim yağlanmayan saçımı bile yağlandırdığına göre ı-ıh alınmaz.


Nivea Parlatıcı - Çekmecenin bir köşesinde kalmış ve unutulmuş. Sürünce dudaklarımı yaktı bozulmuş malesef çöpe gidiyor.

Avon Sassy Swirl Parfüm - Çantada taşıyım ara sıra fıslatmak için güzel bir ürün bazen kampanyaları oluyor başka ürün alana bu parfüm 1 lira gibi. Tekrar almam evde var zaten ama artık travelo alıp parfümlerimi dolduracağım karar verdim.

Golden Rose Wonder Lash Rimel - İlk açıldığında çok sıvıydı ama kullandıkça kıvamı yoğunlaştı işte o zaman çok beğendiğim bir rimel oldu. Hem uzatma hem dolgunlaştırma özelliği benim için yeterli. Hala bitmedi ve kurumadı ama kullanım ömrünü doldurdu.
Eee siz neler bitirdiniz? Beğendiniz mi? Yorumlarınızı beklerim:)

25 Mart 2013 Pazartesi

Sezon Modasını Saçınla Yansıtmaya Hazır Mısın?

Farklı renk ve yapılardaki saçlara özgü farklı ürünler sunan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile Haute Couture saç stilleri yaratmak mümkün.

Londra Moda Haftası’nın 17 yılı aşkın süredir saç sponsoru olarak ''Saçın Tarzındır'' diyen TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ''Moda, artık yalnız güzel bir kıyafet almak değil! Bugün modada STİL satın alıyorsunuz'' diyen tasarımcı Elif Cığızoğlu ile Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında muhteşem bir iş birliğine imza attı.

Modanın giyilen üründen çok seçilen stile dönüştüğünü söyleyen Elif Cığızoğlu, koleksiyonunun stilini TONI&GUY Türkiye saç danışmanı Kemal Baykar ve ekibinin yarattığı saçlarla tamamladı.

''TONI&GUY Presents ELIF CIĞIZOĞLU'' ismiyle anılan bu muhteşem görsel şölen 14 Mart 2013 Perşembe günü Pera Palace Hotel Jumeirah’ta moda severlerin beğenisine sunuldu.



Modanın ayrılmaz parçasının saçlar olduğunu çok iyi bilen TONI&GUY, Londra Moda Haftası kulislerinde edindiği deneyimle geliştirdiği yeni saç bakım ve tarzına özel şekillendirme ürünleriyle Türkiye’de de saçının tarzıyla buluşmasını isteyenlerin bir numaralı tercihi oldu!

Tarzın ister klasik, ister ışıltılı, ister yaratıcı olsun http://www.sacintarzin.com/sendeuygula adresindeki videolar ve diğer zengin içeriklerle dünyadaki moda trendlerine uygun saç tasarımlarını saçlarına yansıtman çok kolay!

Sezon modasını saçlarınla buluşturmak istiyorsan, TONI&GUY’ın Şekillendirme kategorisi altında yer alan Casual, Glamour, Classic ve Creative koleksiyonlarını daha yakından tanıman için detaylar aşağıda;


Casual: Zamanın karmaşasına inat, pratik, hızlı ve doğal bir stil sunuyor. Serideki ''Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey'', ''Şekillendirici & Yağ Emici Saç Pudrası'' ve ''Esnek Tutuşlu Saç Spreyi'' favorin olacak!

Glamour: Eğlenmeden duramayan, dikkatleri üzerine çekmeyi seven, gösterişli ve parıltılı bir stil. Serinin ürünlerinden ''Işıltı Verici Köpük'', “Nemlendirici & Parlaklık Verici Sprey'', “Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum'' ve “Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' seni bekliyor.

Classic: Asla modası geçmeyen, zamanın ötesinde bir stilin altın anahtarı. ''Parlaklık Verici Serum”, ''Bukle Belirginleştirici Sprey'', ''Orta Tutuşlu Saç Spreyi'' ile nostaljik ve sofistike saçlara sahip olmak hiç de zor değil!   

Creative: Hayatın sınırlarını zorlayarak yaşayan ve her zaman cesur olanların stili. ''Şekillendirici Krem Jöle'' ve ''Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' ile hayal gücünü yansitan saçlar yarat!

Men: Şampuandan saç şekillendiricisine sadece erkeklere özel bir koleksiyonla saçın tarzınla buluşuyor! ''Yoğun Arındırıcı Şampuan'', ''2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ve Saç Kremi'' ve ruhunu hayatina yansıtan birbirinden değişik stiller icin ''Şekillendirici Wax'' ve “Şekillendirici Krem Jöle'' seni bekliyor.

TONI&GUY hakkında daha detaylı bilgi için:
www.sacintarzin.com
www.hairmeetwardrobe.com
facebook/hairmeetwardrobe
twitter/hair_wardrobeTR
youtube/hair_wardrobeTR

Bir bumads advertorial içeriğidir.

21 Mart 2013 Perşembe

Pastel ile bu bahar erken geldi!


Yeni Spring Blush-On allıkla, baharın tüm canlılığı yüzünüzde!

Spring Blush-on allık yumuşak, ipeksi yapısı sayesinde kolayca renk veriyor. Baharın neşesini, yazın enerjisini pembe ve şeftali renkleriyle yüzünüze yansıtıyor.

Önerilen perakende satış fiyatı: 9.90TL’dir.

Basın Bültenidir.

13 Mart 2013 Çarşamba

" Lip Combo " Rimmel Asia + Flormar True Color 02

Merhabalar:) Yine bir lip combo yazısı yazayım dedim. Hemencecik şipşak çekiyorum kolay oluyor bu yoğun zamanlarımda:)
Yazıdan önce biraz şımarsam mı ne yapsam bilemiyorum ki bugün benim doğum günüüüüm:) 

Rimmel Asia 'yı tüm rimmel rujları sevdiğim gibi seviyorum tabiki de hatta kendisi ilk rimmel rujum olur. Kabında koyu görünse de aslında o kadar koyu değil. Yine pembe mor bir renk benim dudak rengimle birleşince daha sıcak bir ton ortaya çıkıyor.

Flormar parlatıcıyı da rujun morluğunu biraz kırması için sürüyorum. Daha doğal bir görünüm oluyor. Hafif yapışkan bir yapısı var. Şeftali renkli gümüş simli bir parlatıcı. Hala bulunabilir mi bilmiyorum seriler değişti ama.
Ürünlerin ikisi de şekerli tatlı bir kokuya sahip.

Sarı ışıkta.

Gün ışığında.


Dudaktaaa:)
Siz nasıl buldunuz. Bu lip combo yazılarını beğeniyor musunuz yoksa yapmayayım mı ?





12 Mart 2013 Salı

" Lip Combo " Golden Rose 104 + RDL Shine and Care 04

Merhabalar. Bugün dudağımda bu ciciler vardı ben de şipşak size göstermek istedim. Yabancılar birbirine uyumlu iki dudak ürününü kullanıp buna lip combo mu diyor? Bugünkü kombinasyonum bu diyorum o zaman ben de size.



Golden Rose 2000 serisinden bu 104 numaralı ruj ışığa göre pembe bazen de morumsu olabiliyor. Rengini çok seviyorum zaten biliyorsunuz ben bu tarz renklerin hastasıyım. Soğuk bir tonu var. Kurutma yapabiliyor altına dudak nemlendirici kullanıyorum mutlaka.


Rival de Loop 4 numaralı parlatıcının ise çok çoook hafif pastelimsi bir rengi var. Islak bir görünüm veriyor ama içinde sim, parıltı yok. O pastel soğuk tonu çok hoşuma gidiyor. Tek başına da diğer rujların rengini kırmak için de kullanılabilir.

Gün ışığında

Sarı ışıkta

E bu da dudakta :)
Siz bugün ne sürdünüz? Beğendiniz mi bugünkü tercihlerimi? Bundan sonra da bu lip combo yazılarını ara ara yazacağım:) Sevgiler...

8 Mart 2013 Cuma

Vaseline Losyonları ve Kremleri Yenilendi! Denediniz mi?




Vaseline’i cilt bakımı için doğal ve kaliteli ürünler üreten bir marka olarak hepimiz tanıyoruz. Yılların uzmanlığıyla, cildimizin nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyor. Şimdi ise geliştirdiği yepyeni formülünde, hem doğal özleri artırmış, hem de cildin bütün tabakalarını eşit nemlendiren patentli Stratys 3+ teknolojisi geliştirmiş. Her gün kullanıyorum ve içeriğindeki artırılmış saf özlerin cildimi daha iyi nemlendirdiğini hissediyorum.

Vaseline’in yeni formülünü deneyebileceğiniz 3 çeşidi var. Ben Cocoa Butter’ın kokusuna bayılıyorum. Ayrıca kakao yağı cildin ışıltılı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Aloe Fresh losyonu, kurumuş ve çatlamış ciltleri nemlendirirken hafiflemiş bir hisse kavuşturuyor. Essential Moisture ise A, B ve E vitaminleri açısından zengin yulaf özleriyle cildi derinlemesine besliyor.

Ben yapışkanlık hissi bırakmayan Vaseline ürünlerini her gün kullanmaya çalışıyorum. Neden mi? Çünkü cildimizin; rüzgâr, sıcak - soğuk hava, suyla temas gibi etkenler yüzünden gün boyu kaybettiği nemi geri kazanması gerekiyor. Cildin üst tabakasındaki tüm katmanların günlük bakıma, nemlendirilmeye ve beslenmeye ihtiyaçları var. Cildin yüzeyi sağlıklı görünse de, alttaki katmanlar kurumuş veya çatlamış olabilir. Vaseline’in yeni Stratys 3+ formülü, hem “4 kat daha fazla nem tutma”, hem de “24 saat” özelliğine sahip. Yani cildin gün boyunca sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlıyor. Başka bir deyişle; cildin günlük bakımını yapıyor, hem de derin katmanlara kadar.

En sevdiğiniz Vaseline ürününü, bir de yenilenen Stratys 3+ formülüyle deneyin. Bakalım siz de farkı cildinizde hissedebilecek misiniz? Unutmayın, cildimiz her gün kuruyor ve nem kaybediyor. Kurumuş bir ciltle, bakımlı ve güzel görünmek neredeyse imkansız. Yumuşacık bir cilde sahip olmak için, ona iyi bakmamız gerekiyor. Cildinizi her gün nemlendirmeyi atlamayın. Yumuşacık, pürüzsüz ve ışıltılı bir cildi kim istemez?

Detaylı bilgi için tıklayın.



Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 Mart 2013 Salı

Cecile Shine Ruj 03

Merhabalaar:) Bahar da geldiğine göre artık size cıvıl cıvıl renklerden bahsedebilirim. Tamam hava hala soğuk ama resmen bahar aylarına girmiş sayılırız yahu. Ben bahar aylarında hep rengarenk rujlar allıklar kullanırken gözleri daha geri planda tutuyorum nedense daha çok hoşuma gidiyor.




Cecile'in bu ruju çok ama çok güzel kokuyor. Şekerli vanilya gibi kokusu var. Başta gözümü korkutsa da yapısı nemli,parlak ve sürümü ince. Kalıp gibi dudakta kalmıyor. Rengi çok tatlı bir pembe ama nar çiçeğine çalan bir renk.


Benim dudaklarım biraz girintili çıkıntılı olduğundan her rujun altına mutlaka dudak nemlendirici sürerim yoksa aralara doluyor. Bunda da öyle yaptım ve yapısı daha da inceldi sanki renkli lip balm sürmüşüm gibi durmuş :) Siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Acaba nude tonları da var mıdır bir bakmak gerek.

4 Mart 2013 Pazartesi

NIVEA'nın yeni ürünü Stress Protect deodorant ile stresli anlarda terlemeye son!

Kadın-erkek demeden hepimiz stresli anlarda çok daha yoğun bir şekilde terleriz. Sabahları işe yetişme telaşı, toplantılar, günlük ev işleri, sınav telaşı derken gün içinde döktüğümüz soğuk terlerin haddi hesabı yoktur.

NIVEA, yeni ürünü Stress Protect deodorant ile bu stresli anlarda bile ekstra koruma sağladığını söylüyor. Bunu da oldukça stresli bir video ile anlatıyor. Şimdiye kadar 5 milyon kez izlenen ve izlenme sayısı giderek artan video, “Havaalanında kanun kaçağı olarak aransanız ne yapardınız?” sorusunu akıllara getiriyor.

Aşağıdaki stres dolu videoda, şakazedelerin nasıl soğuk terler döktüğünü izleyin.



Nivea Stress Protect ile ilgili ürün bilgilerini merak edenler, http://www.nivea.com.tr/Urunler/Deodorant/stress-protect adresinden ürünü inceleyebilirler.

Bir bumads advertorial içeriğidir.