26 Nisan 2013 Cuma

Gelinlerin En Büyük Silahı: Gelin Saçı & Makyajı

Her kadının en büyük silahı saç ve makyajdır! Bulunduğu yer, zaman, kişiler ne kadar özelse; saçını da makyajını da o kadar özenli yapar bir kadın. İşte bu yüzden gelin saçı ve makyajı (http://dugun.com/gelin-saci-ve-makyaji?utm_source=bumad) her gelin adayının kafasını günlerce meşgul eden en önemli detaylardan biridir. İşte, düğünüzde gelinliğiniz kadar saç ve makyajınız ile de damadı ve davetlileri büyülemenin 7 yolu!



1- Gelin saçınızı gelinliğinizi tamamlayacak şekilde seçin. Deniz kızı bir gelinlik giyecekseniz açık ve dalgalı saçları tercih edin. İhtişamlı gelinlikler için gösterişli topuzlar, vintage gelinlikler için ise örgülü modeller ve yandan gevşek topuzlar uygun olacaktır.

2- Nasıl bir gelin saçı ve aksesuar istediğinize karar verin. Gelin saçınız için nasıl bir aksesuar tercih edeceksiniz, duvak mı, taç mı, şapka mı yoksa canlı çiçekler mi? Dugun.com’da gelin saçı ve makyajı ile ilgili her şeyi bir arada bulabilirsiniz. Önce gelin saçı ve makyajı galerilerini (http://dugun.com/gelin-saci-ve-makyaji/butun-modeller/27?utm_source=bumad) gezerek ilham alın. Sonra beğendiğiniz modelleri kuaförünüze götürerek denemelere başlayın!

3- Düğün günü saçınızı kimin yapacağı çok önemlidir! Şehrinizdeki tüm kuaförleri tek tek gezmeniz olanaklı değil belki ama Dugun.com düğün hazırlıklarınızla ilgili her konuda olduğunu gibi bu konuda da yanınızda... Online olarak tüm gelin saçı ve makyajı firmalarını (http://dugun.com/gelin-saci-ve-makyaji/istanbul?utm_source=bumad) inceleyebilir, iletişime geçebilir, içinize sineni seçebilirsiniz!

4- Saç seçiminde olduğu gibi, doğru makyaj seçiminde de gelinliğiniz en önemli rolü oynayacaktır. Seçiminiz gösterişli bir gelinlik giymekten yanaysa, o zaman dikkati dudaklarınıza çekmek için çarpıcı bir ruj kullanın. Tercihiniz sade bir gelinlik olacaksa ifadenizi belirginleştirecek bir göz makyajı yapın. Fondöten ve dudaklarınız için doğal tonları tercih edin.

5- En son makyaj trendlerini takip etmeyi ihmal etmeyin! Uzmanlar 2013 bahar ve yaz sezonunda kırmızı ve bordo rujların, belirgin gözlerin ve net allıkların ön planda olduğunu söylüyor.

6- Kesinlikle akmayan göz kalemi & rimellerini tercih edin, makyaj sabitleyici kullanmaktan kaçınmayın.

7- Yanınızda acil durumlar için makyaj eşyası bulundurun ve hünerli arkadaşınızdan gece ihtiyacınız olduğunda size yardım etmesini rica edin.

Damadın ve davetlilerinizin aklına kazınacak kadar unutulmaz, geri dönüp düğün fotoğraflarınıza baktığınızda kendinzden etkilenecek kadar güzel olmak için yapmanız gerekenler sadece bu kadar!



Unutmadan, Dugun.com’da gelinlik mağazalarından düğün mekanlarına ihtiyacınız olan tüm firmalar, uzmanlar tarafından yazılmış yazılar ve sizlere ilham kaynağı olacak galeriler de var!

Bir bumads advertorial içeriğidir.


2 Nisan 2013 Salı

Bugün Ne Taktım? Ne Sürdüm? 7

Merhabalar:) Bugün eski bir indirimden 2.5 liraya kaptığım Golden Rose 2000 serisinden 144 numarayı sürdüm. Görünüşü patlıcan moru gibi durup korkutsa da aslında o kadar zor bir renk değil. Kat kat sürünce ancak patlıcan moru rengi veriyor. Yoksa morumsu pembe bir renk ortaya çıkıyor. Hatta elinizle dağıtırsamız direk pembe bile olur:) Bence bu renk benim gibi buğday ve esmere dönük tenlere çok yakışır.

Bugünkü küpem ise oldukça sade fiyonk küpeler.

2000 serisindeki renkleri seviyorum ama mutlaka uygulama öncesi dudakları nemlendirmek lazım.

Bluzum ile pek uyumlu :)

Bu da dudaktaki duruşu:)

Bu rengin swatchını benden sevgili Aylinin Kozmetik Günlüğü istedi. Ben de hemen yazısını yazayım herkes okusun dedim. Umarım beğenmişsinizdir biraz acele bir yazı oldu. Sevgiler...

1 Nisan 2013 Pazartesi

Bebek ve anne sağlığını düşünen ürünler Mompery.com'da!


Biliyoruz ki yaşamdaki en değerli varlık olan bebeklerinizin sağlıklı gelişimi, siz anneler için her şeyden önemli. Seçeceğiniz kaliteli bebek ürünleri ile başlıyor yolculuğunuz. Annelik heyecanı sarmaya başladığında soluğu alışverişte alıyorsunuz.

Sıcacık bebek tulumlarından en sağlıklı biberon ve emziklere, çizgi film figürlü bornoz setlerinden, mini mini ayakkabılara kadar aradığınız her şey Mompery.com’da ! Üstelik kısa bir süre için, üye olan annelere 20 TL anında hediye çeki ve ilk 100 TL alışverişte “ekstra” 20 TL indirim kuponu kazanma fırsatınız da var.

Mompery.com üyesi olduğunuz andan itibaren, "Victoria’s Secret, Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi size ve çocuklarınıza önem veren markalardan inanılmaz indirimler kazanabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm ürünleri her sabah 7’de açılan ve 3 günde bir yenilenen butikleriyle Mompery.com, %90’a varan indirimlerle size sunuyor.

Trendyol’da tecrübe kazanan kurucularının, “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır” sözünden yola çıkarak sizler için açtığı bu anne ve çocuk ürünleri sitesi sayesinde anneler artık oturduğu yerden alışverişin keyfini sürecek.

Bir bumads advertorial içeriğidir.