12 Mayıs 2012 Cumartesi

AveSeena Jet-Set Eyebrow Perfection Gel


Merhabalar :)) Bugün sizlere yüz ifademizde en önemli nokta olan kaşlarla ilgili güzel bir ürün tanıtacağım. Ürünü 2 aydan fazladır kullanıyorum olumlu olumsuz her türlü yönünden bahsetmek istiyorum. Öncelikle AveSeena ürün için ne demiş, içeriği nasılmış ona bakalım.

Tatlı Badem, Ginkgo Biloba, Termiye Tohumu, Su Teresi, Isırgan Otu,
Niacin (Vitamin B3), Biotin + ProVitamin B5
Kusursuz Kaşların Yeni Sırrı
İçeriğindeki hidrolize Soya Proteini, Homotaurine, Chondroitine ve Biotin kompleksi, saçın keratin yapısı ile aynı özellikleri taşıyan kaş tellerini güçlendirerek doğal büyüme sürecini uzatmaya ve hızlandırmaya yardımcı olur.
Vitamin ve bitkisel özlerin birleşimi, güçlenen kaş tellerinin dökülme periyodunu azaltmayı hedefler. Eşsiz formülü ile kaşların sağlıklı, esnek ve yumuşak kalmasını sağlarken, yeni kaş tellerinin gelişmesini, güçlenerek dolgunlaşmasını destekler. Özel aplikatörü ile uygulaması son derece kolaydır.  Jel yapısı ile hızla kurur.
Sağlıklı, doğal ve dolgun kaş görünümüne sahip olmak isteyen herkese önerilir.
Etkin bir gelişme için 6-8 hafta boyunca düzenli olarak sabah ve akşam kaşlara uygulanmalıdır.
Cilt üzerinde gerginlik hissi ve yapışkanlık yapmaz.


Geçen ağustos ayından beri kaşlarımı kendim alıyorum daha doğrusu öyle çok bir şekillendirme yaptığım yok doğal şeklinde bırakıyorum sadece düzeltme yapıyorum kenarlardan. Çünkü ağustos ayında kuaföre kaşlarımı aldırdım aynaya baktım aaaa kaşın üst tarafında kocaman bir boşluk. Neymiş orası kendiliğinden dökülmüş de alınınca ortaya çıkmış. O sinirle daha da kimseye aldırmadım kaşımı.

O boşluğu uzun süre kalemle kapattım çünkü çıkmadı yerine kaş. Ta ki AveSeena bana bu ürünü gönderene kadar. Kaşlarım zaten gür değil uzun bırakarak kapatıyordum boşlukları.Boşluğun fotoğrafını çekmeye çalıştım ama fotoğrafta normal görünüyor. Canlı canlı yüzüme baksanız o zaman anlaşılıyordu. Tam yansıtamadım yani. Her gören ne olmuş senin kaşın bir tuhaf diyordu.


Ürünü sabah ve akşam uyguladım. 2. haftadan itibaren kaşlarım gürleşmeye başladı. 3. haftada da uzun zamandır çıkmayan o boşlukta 2 minik tel çıktı ve onlar uzayınca boşluk kapandı. Çok mutlu oldum :)Şu anda kaşlarım daha gür ve daha güçlü.

Yalnız tamamen kelleşmiş bölgelerde işe yaramıyor. Örneğin kardeşimin küçükken kaşı yarılmıştı ve kaşında bir boşluk var. Denedim bir umut ona da sürdüm ama çıkmadı tabi.
Bir diğer olumsuz yanı makyaj öncesinde hemen kurumasını isterseniz kurumuyor bir 10 dk beklemek lazım.
Ve keşke kirpiklere de sürülseydi. Kirpiklerim de güçlenir, gürleşirdi. Sürmeyi aklımdan geçirdim sonra ya kirpiklerime bir şey olursa diye çekindim.

Bir diğer dikkatimi çeken özellik de her zaman değil arada sırada akşam sürüp sabah kalktığımda kaşlarımın üzerinde minik deri parçaları vardı. Yani kaş altındaki deriyi düzenli olarak soyup yeniliyor gibi geldi.

Ben şu ana kadar kötü bir yanını görmedim ama görürsem ekleme yaparım. Fiyatı biraz daha ucuz olsa da hep alabilsek:) Detaylı bilgi için AveSeena internet sitesini ziyaret etmenizi öneririm çok güzel kremleri var.

Basın Ürünüdür.Yazılar tamamen deneme sonucu kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

9 yorum:

liu dedi ki...

kaş kirpik ürünleri hep bu fiyatlarda nedense.
kadınlar güzelliklerine özellikle gür kaşlara uzun kirpiklere heves edince etkili ürün için parayı gözden çıkarıyor.Fiyatlar hiç düşmüyor,kimse daha uygun fiyatlı bir ürün çıkarmıyor:D
60-70 liraya da etkili bir kaş kirpik bakım ürünü olamaz mı?Bana o fiyat daha uygun geliyor ama henüz öyle bir ürün bulamadım:D

bulana kadar badem yağına devam :D

ggglllyyy dedi ki...

kozmetik dünyasında artık yok yok vallahi kaş gürleştiricimize kadar her şeyimiz var baksanıza :D benim kaşlarım oldukça gür ben de gür diye dert yanardım ama kaş doldurma videolarını falan görünce iyi ki de gürmüş bi de bunla uğraşmıyorum dedim :D giden kaşlarının çıkmasına çok sevindim gerçekten de kaş ifadeyi çok değiştiriyor

burcu dedi ki...

çok güzel yazmışsın ezgicim eline sağlık :)
benim sağ kaşımda da aynen dediğin gibi bi delik var. üstelik hayatım boyunca sadece 2 kere kaşımı aldırdığım halde böyle :(
ürün güzelmiş. işe yarayacağını düşünüyorum. ama acayip pahalı :( hayatta almam :D

yeni yazılarını bekliyorum :) öptüm

Merve dedi ki...

Yazınız çok yardımcı oldu. Bu ürünü kuzenim kullanıyor ve çok memnun kaldı. benim kaşlar feci durumda yamuk yumuk :( . Hem kuzenimden dinleyip hem de sizin yazınızıda okuyunca tamam dedim. fiyatı falan onemli degil aliyorum yamuk kaşla ortalıkta dolaşmak hiç hoş değil. Gözüme kimyasal içeren şeyleri süreceğime böyle doğal olanı kullanırım daha iyi. teşekkürler

Merve dedi ki...

Merhaba yine Ezgicim, Lilakutuda indirime girmiş JetSet Eyeborw jel. Başka yeni yorumların varmi ürünle ilgili? Bu fiyattayken kaçırmıycam alıcam. Başka almışken ne alayım aveseena ürünlerinden tavsiyen var mı?
çok teşekkürler

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

liu haklısın bu tarz ürünler çok pahalıya satılıyor aktarlarda gördüm 12 liraya karışım yağlar ama ne kadar güven olur bilemiyor insan :/ badem yağı susam yağına devam desene :)

gülaaay gür kaşların var daha ne istiyosuuunn. Sağol valla boşluğu olan kaç direk göze çarpıyo canım iyiki çıktılar.

Burcucum teşekkür ederim bazılarının genetik olarak boş ve dağınık oluyor. evet bu tarz ürünler çok pahalı ama aktarlarda benzr karışımlar vardır olmadı badem yağı sür ne dersin?

Mervecim merhaba evet indirime girmiş eğer uygunsa senin için al derim. Ürün hakkındaki fikirlerim değişmedi hala beğeniyorum düzenli kullanmak gerekiyor. Kaş altındaki deriyi soyuyor yeniliyor. Aveseenanın gece ve gündüz kremini de kullandım. Ama china doll gece kremini önerebilirim çünkü cilde aydınlık veriyor sabah kalktığında daha ışıltılı bir ciltle kalkıyorsun. Ben kışın kullanıyorum o kremi. Umarım yardımcı olabilmişimdir denedikten sonra yorumlarını beklerim sevgiler...

Merve dedi ki...

Ezgicim çok teşekkürler. Chinadoll benimde ilgi alanımda fena halde. Birde yaz geldi gerçi geç kaldım ama şu selülit ürününü de çok merak ediyorum. Kaşlarim az olduğu için bayağı okudum. Kaşların çıkması için protein ve vitamin desteğide lazımmış. Özellikle dermatoloğum ve göz doktorum göze yakın yerlere aktarlarda satılan badem yağı falan gibi şeyleri sürmeme kesinlikle karşılar. Aktarlarda bulunan şeylerin saflığı temizliği hiç belli değil.Aktar dediğimiz insanların ne kozmetoloji, ne eczacılık ne de kimya eğitimi yok. Mallarını nerden aldığıda belli değil. Zaten galiba sağlık bakanlığı yakında aktarlar ne satabilir ne satamaz onun düzelnemesini yapacakmış. Gayet iyi olur. Bence işi bilenler eğitimini almış konusunda uzmanlar yapsın bu tür işleri. Bugün alırım artık JetSeti yorumlarımı yazarım buraya istersen. Çok sevgiler

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Mervecim tabi haklısın aktarda satılan herşeye güven olmuyor. Bilgili değiller sonuçta. Ama ben doğal yağların mutlaka bir işe yaradığını düşünüyorum bilene sormak doğru kullanmak lazım. Tabiki alıp kullandıktan sonra yorumlarını yaz merak ediyorum :) Sevgiler...

Merve dedi ki...

Ezgicim Kullandım yorumumu yazıyorum. Kullanması çok çok kolay yapışkan değil asla. Kaşlarım güçlendi ve yeni kaşlar çıkti halada çıkmaya devam ediyor. sonra merak ettim içinde neler var diye baktım hepsi doğal görünüyor bana. Boşluklar doluyor. Sonunda kaşım düzelecek. Hemde kimyasalsız. Mutluyum beğendim herkeze tavsiye ediyorum! Ayşenur hanımda kullanıyormuş. Sevgiler :)