15 Mayıs 2012 Salı

Lila Kutu Mayıs



Merhabalar:) Mayıs Lila Kutusunu inceleyelim beraber:)




Benim en beğendiğim ürünler bunlar oldu.
 Hamilton Spf 30 yüz kremi sıcakların arttığı şu günlerde güneş kremlerini seviyorum.
Diğeri AveSeena toz maske önceden de bana firma tarafından gönderilen bu maskeyi çok severek kullanıyorum ve yakında tanıtacağım.
Ve Nature Of Beauty oje çıkarıcı mendiller. İçinde 30 adet var ve çanta için ideal.



Palladio Herbal Lip Balm yılbaşı kutusundan da çıkmıştı. Çok severek kullanıyorum bendekinden farklı bir renk çıksaydı havalara uçardım herhalde. Ama aynı renk geldi :/
Bioderma şampuan sadece 1 kullanımlık olduğundan etkilerini gözlemlemesi zor.
Hamilton 50 Spf vücut için güneş kremi bunu da denemek güzel olacak en azından kollarıma yeter:)
Aura by Swarovski parfüm meyvemsi çiçeksi biraz da baharatlı bir parfüm.



Ozoxlive Cilt bakım jeli, Good&Health Ozonlu ayak kremi ve Unisticks Zahter çay

Bu ayki kutu böyle. Beğendiğim işime yarayacak ürünler de var pek beğenmediğim ürünler de var bu sebeple ben bu ayki kutuya orta derecede beklentilerimi karşıladı diyorum.
Diğer arkadaşlardan çok beğenenler olmuş, beğenmeyip aboneliğini iptal ettirenler olmuş herkesin fikri farklı tabi. Ben 1 ay daha devam ettirmek istiyorum aboneliğimi içimden bir ses haziran Lila Kutu'nun bomba gibi olacağını söylüyor :) Sevgiler...

7 yorum:

luna dedi ki...

Yahu bunlar hangi kafayla dağıtıyor bu ürünleri anlayamıyorum! Ben de 10 faktörlü yüz spreyi! (sprey falan değil, bildiğin tüp) var. Nerde 50 faktörlü koruyucu? Berbat bir kutu. Bütün tüylerim diken diken oldu. Ya bu firmalar artık bıraksın bu kutu işini. Çünkü her kutuda bir lipbalm, bir şampuan, bir duj jeli görmekten bıktık. Gitsinler Avrupa'da gönderilen kutulara baksınlar. Adamlar Nars gönderiyor, St.Tropez gönderiyor, Versace gönderiyor. Bize de numuneler gönderiliyor.

Unknown dedi ki...

ben de bu ay hiç tatmin olmadım. Ama bir ay daha devam ettirip öyle bakacağım duruma göre karar vereceğim :( en azından birşey de travel size çıksın en azından tamam denemek istiyoruz da yorum yapabilecek kadar bile etkisini göremedikten sonra bi anlamı yok ki :((

Polishist dedi ki...

Hamilton mükemmel bir güneş koruyucudur ona çok sevindim ama palladio tekrar neden çıktı anlamadım:S

Adsız dedi ki...

lilakutunun en berbat kutularından biriydi bence. birtek maske hoşuma gitti. ürünlerin hiç biri, ürün hakkında fikir edindirecek büyüklükte değildi bence.üyeliğimi iptal ettim.

guzelliknehri dedi ki...

ben de bazılarına fazladan birşeyler göndermelerine çok şaşırıyorum. bir ürünün yerine başka ürürn göndermek normal ama fazladan göndermek adaletsiz bence.

mesela bende güneş koruyucu sprey isminde 30ml spf10 bir krem var. bunun yerine bası arkadaşlara iki adet hamilton krem çıkmış. bu gayet normal bence. ama bazılarına bir de ruj çıkmış bunlara ek. bunu anlayamadım gerçekten. =)

daha önceki kutularda da böyleydi ilginç değil mi ? =)))))9

Adsız dedi ki...

ben de lila kutu kullanıcısıydım fakat sürekli sample göndermelerinden bıktım ve mart ayından sonra aboneliğimi iptal ettirdim. hep aynı markaların bi ay maskesini veriyor bir ay şampuanını (tabi ki numune boy)

Niran dedi ki...

Kutu cok etkileyici değildi bu sefer kesinlikle katılıyorum. Ben en çok AveSeenanın kuru yüz maskesine sevindim. herkez bahsedip duruyor çok merak etmiştim. Hemen denedim maskeyi çok güzel çok. Acaba diğer kutularda başka aveseenalar gelir mi.