18 Mayıs 2012 Cuma

Mac Pinch Me Allık

Merhaba bugünün cuma olması nedeniyle içinde garip bir coşku bulunduran güzel insan:)
 Bugün sizlere Mac mağazalarında her zaman bulabileceğiniz bir allıktan bahsetmek istiyorum. Ben kendisini Elanor Tiwele shoptan aldım:)


Mac bu allığı "dirty rose coral" olarak tanımlamış ki çok da doğru yapmış. Kabında koyu turuncu kiremit rengi gibi gözükse de yanakta gül kurusu ve çok az da turuncumsu nar çiçeği gibi duruyor. Tabi bunun ten renginizle, sürdüğünüz miktarla ve yaptığınız makyajla da alakası var.


Oldukça pigmentli bir allık eli çok hafif tutmak gerekir yoksa Heidi olursunuz :) Güzelce cilde yedirildiğinde utanmış da kızarmış yada mıncıklanmış doğal kırmızı bir yanak oluşuyor. Hep ya dudakları ya gözleri ön plana çıkaracak değiliz ya, ben bu allığı yanaklarımı vurgulamak istediğimde kullanıyorum. Öncesinde pudra ardından bu allığı kullanıyorum gözlere bolca rimel ve dudak parlatıcısı. 3 dakika sürüyor makyajım ama cildim canlı görünüyor.



Gün ışığında bolca sürülmüş hali.

Beyaz ışıktaki hali.
Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler,öpücükler ...

6 yorum:

bakimblog dedi ki...

cnm aynısından bende de var :) yoğun renk veriyor

ama sendekinin skt si gecmıs sanırım. batch kodu A29, ŞUBAT 2009 üretimi görünüyor :s

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

evet canım haklısın ama ben toz press halindeki ürünlerin 5 seneye kadar kullanılabileceğini duymuştum. Likit ürünleri fondoten gloss hiç tutmam atarım ama bu bebişe kıyamam ki ben:) Dursun kenarda ablası :)

bakimblog dedi ki...

genelde 3 sene denir cnm ama, herhangi bir sorun yoksa yüzeyde, bozulma emareleri de yoksa atma tabii :)

yeşilelma dedi ki...

aynısı bende de var 2 tane fırca ile denedm fakat ışıltı vermiyor

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

yeşilelma bu ışıltısız bir allık canım sheertone shimmer olsa ışıltılı olurdu :) üzerine ışıltılı bir aydınlatıcı geç sen de çok güzel olur:)

kibele dedi ki...

ben bu allığı çok yoğun sürmek istemediğim günlerde mac soft&gentle la karıştırarak sürüyorum ışıltılı ve hafif bir renk alıyor :)