6 Mayıs 2012 Pazar

Nisan 2012 Bitirdiğim Ürünler

Merhabalaarrr :) Ben de bir sürü ürün bitiriyorum artık yaşasııınnnnn. Üşengeçliği bıraktım her ürünü bol bol kullanıyorum hemencecik bitiriyorum. İsteyene video, isteyene yazı seçeneğimiz vardır. Sizi aşağı alalım efendim :)




Listerine Gargara - Aslında bunu çok seviyorum ama kullanmaya başladıktan sonra ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdim. Doktor ağız ürünlerinden birşeyi değiştirdin mi dedi. Meğerse böyle değişiklikler ağız içindeki doğal yapıyı bozduğundan yararlı bakteriler de ölüyormuş e bademcikler de mikroba açık hale geliyormuş. Tekrardan alırdım ama yine 6 tane antibiyotik iğne yemeye niyetim yok a dostlar :)

She Deodorant - Ben sprey deodorant kullanmıyorum. Isananın krem deodorantından çok memnunum bunu da sağa sola sıkarak bitirdim.

Nude Şampuan - Saçlarımın kurtarıcısı şampuan. Bayılıyorum buna. Saç dökülmemi kestiği için sürekli kullanmaya devam edeceğim.


Britney Spears Fantasy - Pamuk şeker kokulu bir parfüm. Havalar ısınmadan bitirmem iyi oldu.

Watsons Duş Jeli - Bunu beğenmedim. İçindeki parçacıkların işlevi yok gibi.

Rival De Loop Clean&Care Köpük - Özel mekanizması sayesinde direk elinize köpük geliyor. Temizlemesi orta seviye kullanımı zevkli :)

Cettua Before Having Date - Çok sevdiğim cilde canlılık ve aydınlık veren kağıt maskeler. Çok severek sürekli alıyorum.


Oriflame El Kremi - Kokusu ve nemlendirmesi güzel emilmesi zor.

Aromanice El Kremi - Kokusu güzel nemlendirmesi ve emilmesi de çok güzel. Seviyorum tekrar alırım.

Rosense El Kremi - Kokusu kötü nemlendirmesi kötü emilmiyor. Olmaz olsun böyle krem :)

Lapitak Ayak Kremi - LuxyBoxtan çıkmıştı. Yapısı vazelin gibi yoğun ama nemlendirmesi mükemmel. Kullanımı keyifli. Elimdekiler bitince mutlaka alırım.

Priori CoffeBerry Yüz Kremi - Antiaging etkili bir kremmiş. Daha yüksek yaşlara hitap ediyor. Ama nemlendirmesi güzeldi.


Watsons Pamuk - Pek bir özelliği yok pamuklar ince. Sayı fazlalığı nedeniyle aldım.

Avon Glimmerstick Blackest Black - Normal bir özelliği olmayan iyah bir kalem. Bende her kalem aktığından bir özelliğini göremedim. Başka alternatifler deneriz ne yapalım bulunmaz hint kumaşı değil.

Yorumlarınızı, öneri ve fikirlerinizi bekliyorum. Ürünleri bitirip topluca çöpe atmak acayip zevkli yahu:)

8 yorum:

özge dedi ki...

gelsin yeniler:)

Yelda dedi ki...

ohhh birşeyler bitip de çöpe gidince dolaplar rahatlayınca pek de güzel oluyor di mi özgecim:)

Yelda dedi ki...

bu arada ben de artık twitterdayım beklerim canım https://twitter.com/#!/YeldaninEvi

Shimizu Zen dedi ki...

Slm :) blogunun takipçisiyim ayrıca dişhekımıyım :) listerın gargarayla ilgili yorumunu görünce duramadım yazmak istedim:p Gargaraların tek kullanımda ağızdakı florada yanı bakterı ortamında ani değişiklikler yapacağı sanmıyorum.Ancak uzun süreli kullanımlarda radikal değişikliklere neden olabilirler. Ağız bakımı için diş fırçalamaya ek olarak gargaraların (tabı başka marka da olabilir) kullanılması dişetindeki ve dil üzerindekı bakterılerın dezenfeksıyonu için yararlı olacaktır. sevgıler... takıpteyım :D

pia dedi ki...

hadi gözün aydın yavrucuğum, bugünkü alışverişin postunu da bekleriz :))

Ecrim Yavuz dedi ki...

maşallah ne kadar çok şey bitirmişsin :D avondan eyeliner sipariş ettim onu kullandın mı merak içerisindeyim ama :D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Özge geldi geldi dayanamadım attım kendimi sephoraya mace :)

Yelda attım kurtuldum hepsini twitterdan takibe aldım :)

Shimizu Zen merhabaaa çok teşekkür ederim blogumu takip ettiğin için. Diş hekimlerini çok seviyorum saygı duyuyorum zor bir işiniz var :)
Aslında olay şöyle oldu ben listerine gargarayı iki hafta filan kullandım sonra boğaz enfeksiyonu geçirdim. Doktor da ağız florasını bozmuş olabilir dedi yani direk ondan oldu demedi de bu da bir etken olabilir dedi. Ben de kullanmak istesem de korktum kullanamıyorum napiim :/

Pia teşekkür ederim minnoş mineee:)

benimcantam bundan sonra böyle valla eskiden hiç ürün bitiremezdim şimdi bitirmek çok hoşuma gidiyor:) Hangi eyelinerı sipariş ettin? Supershock mu? Eğer o ise çok beğeniyorlar kullananlar

Adsız dedi ki...

bende Mınık boYunu almıŞtım rosenS el kRemini deDiğin giBi olmAz olsUnnn el kRemiii gres yağı gibi kaydıkça kayıyor süLük gibiYdi hala bitiremedim sonunda kendileri ama hala sık benii diye bağırıyor atsammı çöpe kıyamadımda iyice sıkıpp öldürüp atıciğiim onu çöpE HA-HA-HA ne kötüyüm yaaa:DDD