25 Mayıs 2012 Cuma

Pastel Tarçın Kokulu Oje ve Yeni Parfümleri


Merhabalar:) Dün Pastelden çok cici mini mini bir paket aldım. Pastel parfümlü oje çıkardığını duyurduğunda ilk olarak sevdiğim tonlarda olduğundan tarçınlıyı alacağım diyordum. İçimi mi okumuşlar ne tarçınlı oje yollamışlar bana:) Ve de yeni çıkaracakları parfümlerin testerlarını:)


Kokulu ojelerin 7 rengi var ve sınırlı üretim. Haftaya raflarda olacak sanırım kaçırmadan almak lazım:)

Tarçın kokulu oje şeffaf ve içinde altın sarısı yoğun simleri var. İster tek başına isterseniz diğer ojelerin üzerine kullanmak için ideal:)


Bu ojeler normal Pastel ojelerin yarı boyunda mini mini ojeler. E hal böyle olunca ben de şipşak mini mini serçe parmağıma süreyim de çekeyim dedim. Daha sonra diğer ojelerin üzerine de sürüp görsellerini yayınlayacağım. Ben 2 kat sürdüm yoğunluğu güzel tek başına kullanılabilir. Kuruduktan sonra kokmaya başlıyor. Yoğun değil çok hafif rahatsız etmeyecek bir tarçın kokusu. Oje kokusundan çok daha iyi ve güzel bir koku tırnaklarınızdan yayılıyor.


Veee en sevdiğim bölüüüm... Bu aralar parfüm delisi oldum çıktım. Pastel de yeni parfümler çıkaracakmış süper oldu hepsini denedim içeriklerini paylaşayım.

Rock Chic : Alt notası sandal ve sedir ağacı, orta nota elma,üzüm,gül ve üst nota sümbül,limon. Başta hafif baharatlı zaman geçtikçe fresh çiçeksi kokuya dönüşen bir parfüm.

Super Star: Alt nota vanilya, orta nota yasemin,zambak,vanilya ve üst nota mandalina, portakal,hindistan cevizi. Başta vanilyanın ağır bastığı sonrasında da hindistan cevizinin egzotik kokusunun ortaya çıktığı bir parfüm.

Sun Queen : Alt nota misk, orta nota yasemin,mango,şeftali ve üst nota çarkıfelek meyvesi, ahududu,ananas. İşte benim favorim meyveli fresh tam yazlık bir parfüm. Baştan sona şekerli meyveli şeftali ve ahududuyu özellikle hissediyorsunuz.

Sun Queen'i en kısa zamanda alıp tüm yaz kullanmak istiyorum. Sıcak havada böyle fresh parfümler tercih edilmeli bence. Diğer favorim de Rock Chic oldu.

Ürünler deneme amaçlı Pinkar Kozmetik tarafından gönderilmiştir.

11 yorum:

Gizem İzmirli dedi ki...

Bir an önce çıksa şu seri. Tüm ojelerden almalıyım ama bu rengi ayrıca sevdim. Teşekkürler paylaşımın harika olmuş.

http://gizemizmirli.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

parfümler ilgimi çekti:)) gelsin de alalım

bu benim galiba dedi ki...

peki size nasıl gönderiyolar bunları ben onu anlamadım?cahilliğimi bağışlayın ama bloggerlara özel bi hediye durumu mu var?nasıl size gönderiyolar.?

bu benim galiba dedi ki...

ayrıca güle güle kullanın cidden çok hoş...

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Kelebek çok teşekkür ederim 1 hafta sonra satışta olacakmıi biraz daha sabır:)

Mini miniciikkkk nerdesin sen özlettin kendini yaaa:) benim de parfümler ilgimi çekti en çok 2 hafta sonra üetim bitiyormuş dağıtıma başlıyolarmış.

bu benim galiba çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. Evet firma kendi belirlediği bloggerlara maille ulaşıp adres bilgisi istiyor ve gönderiyor:)

Julia dedi ki...

Ayyy super bisey :) Hindistan cevizli ve tarcinli istiyorum :))) Gule gule kullan :)

http://julianinguzellikdefteri.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

ayy cnm bnmmm sevindim bunu duyduğuma :D okul, final dönemii diyorum başka bi şey demiyorummmm:D

Adsız dedi ki...

kokulu oje süpermis ya, keske pastel almanyadada olsa! : )

Kuzununannesi dedi ki...

koulu ojemı mıs gıbı ne kadar guzedr emınım..blogun cok faydalıııın artık takıpteyımmmmmmmmmmm

Adsız dedi ki...

gratise gelmiş ojeler... tükenmiş neredeyse hepsi naneliyi aldım rengi çok tatlı hele o şisesi minicik bayıldım. sarıda da gözüm kalmadı değil:) doymuyoruz ki biz kızlar hiç bişeye:))

ggglllyyy dedi ki...

off pastel ne kadar yaratıcısın ya kokulu oje ne güzel bi icat olmuş öyle :D ayrıca parfümlerin kokusu konusunda çatlıyorum 3ü de güzele benziyor ama sanırım benim tercihim de sun queenden yana olurdu. bir an önce reyonlarda görmek istiyorum