31 Ağustos 2012 Cuma

Temmuz - Ağustos 2012 Favorilerim

Merhabalaaar:) Uzunca bir süre oldu video çekip yazı yazmayalı. Ağustosun bu son gününde ucundan yakalayayım da favorillerimi göstereyim dedim. İki aylık olduğu için oldukça fazla favorim var. İsteyene video isteyene fotoğraf seçeneğimiz mevcuttur efenim...



Pastel Silky Effect Pudra 35 Numara - Bu pudrayı ilk kullandığımda nefret etmiştim ama sonradan sevdim. Kapatıcılığı çok az olan içindeki hafif ışıltılarla sağlıklı bir görüntü veren bir pudra.

MAC MSF Medium Plus - Macten tek bir ürün alacağım deseniz bunu alın derim. Kapatıcılığı,doğallığı ile süper bir ürün. Ayrıca göz altı kapatıcısını sabitlemede de başarılı buluyorum.

She 02 Peach Allık - Şurada tanıtmıştım. Seviyorum bu allıkları keşke piyasadan kalkmasalardı.

The Balm Bahama Mama Bronzer - Mat ve doğal duran kirli görünüm vermeyen fiyatına göre (hele indirimli alırsanız tadından yenmez ) oldukça iyi bir ürün.


Fred Farrugia 08 - Bu marka artık satılmıyor sanırım son Sephora indiriminden almıştım. Çok ışıltılı dursa da gözde o kadar abartılı durmayan çok tatlı doğal bir palet.

MAC Bare Study Paint Pot - İster baz olarak ister tek başına krem far olarak kullanın. Şampanya renginde ışıltılı güzel bir ürün.

Claires Far - Bunu çoook önceden almıştım çok uygun bir fiyata. Far olarak da elmacık kemiklerinize aydınlatıcı olarak da uygulayabileceğiniz ince pembe ışıltılı bir ürün. Ben aydınlatıcı olarak kullandım.

Rival De Loop 05 White Coffee - Krem rengi bu mat farı kaş altı aydınlatması için kullanıyorum. Aferin bana baya da sömürmüşüm farı ;)


Oriflame Fat Lash Rimel - Fiyatına göre performansı iyi olan plastik saplı fırçalı bir ürün. Bana biraz ıslak yapılı geldi zamanla kurudukça daha çok dolgunluk vereketir.

Mavala Gris Anthracite - Koyu gri bir göz kalemi benzeri her markada vardır mutlaka. Kahve gözlerime yakıştığını düşünüyorum şahsen :)


Flormar 408 - Tam olarak şurada tanıtmıştım.

Pastel Star Lips 502 Ada - Bu yeni ruj serisine bayıldım. Hem dudağı kurutmuyor hem de rengini ince bir tabaka halinde verdiğinden kalıp gibi durmuyor. Project pan ürünlerim bitse diğer renklerinden de alsam:)


Watsons Ballı Dudak Nemlendiricisi - Bu ürünü bazen çok seviyorum bazen nefret ediyorum. Bu ay çok sevdim. Dudaklarım çok kuruduğundan iyi geldi.

Nivea Aqua Sensation Göz Kremi - Oldukça yoğun yapılı bir krem. Göz kapakları ve göz altları kuruyan pul pul olanların özellikle kışın çok seveceği bir ürün. Hafif bir aydınlık veriyor göz altına ama morluğa bir etkisi yok.


Watsons Siyah Nokta Burun Bandı - Bu ürün şimdiye kadar denediklerim arasında en iyisi. Sert yapılı biraz can acıtıyor ama tüm gözeneklerin içini temizliyor. Her banyo sonrası gözenekler açıkken kullanıyorum.

Gülşah Aseton - Parmexi bununla aldattım. En iyisinin parmex olduğunu düşünürdüm ama ikisi arasında hiç bir fark yok. Gülşah yarı fiyatına olduğundan bundan sonra parmez almam.

Son iki aydaki favorilerim bunlardı. Beğendiniz mi? Yorum ve önerilerinizi bekler sevgilerimi sunarııııımmmm :)

10 yorum:

dnz dedi ki...

She'nin allığına bayıldım!! Keşke tekrar satsalar yaa..Bu arada videoda seni duymayı özlemişim Ezgicimm :) project pan yazısını merakla bekliyorum :)

Adsız dedi ki...

hepiciğini beğendim;) ruja bakıcam diğer renklerine hatta... bu kadar uzun süre kendinizi özletmeyin lütfen ;)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Denizcim çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim:) Evet hem çok güzel hem de çok uygunlardı keşke kalkmasalardı:( Project pan güncellemesini eylülde yapacağım daha 1 ay olmadı başlayalı :)

Mini minnakııımmm teşekkür ederim beğendiğin için ruja mutlaka bak çok güzel bişi yaa:) Temem bundan sonra bu kadar uzun ara yok mesaj alınmıştır;)

Bifincankahve dedi ki...

Takıntılı gibi her gün bakıyordum bloguna ama post olmayınca hayal kırıklığı yaşıyordum. Bugün çok sevindim :D Fred Farrugia ben de alacaktım kaldırılmış yahuu =/

audrey dedi ki...

claires fara bayıldım.. çok hoşmuş.. güle güle sürüştür..

Adsız dedi ki...

hepsi cok güzel, özellikle ojenin rengine bayildim : )

Adsız dedi ki...

Pastel ruj çok alınası duruyor,Fred Farrugia'ya çok üzüldüm Benefit'ten çok daha değerli bir marka benim gözümde.Daha sık video istiyor,her daim sonuna kadar izliyoruz:)

Moda Masalları dedi ki...

The body shop'un lip balmini denemediysen dene lutfen. cok guzel. videodaki sephora cantayi ben de aldim :) kacmaz ;) gule gule kullan

yeliz dedi ki...

pastelin ojesine vuruldum ben,kaç numara hayatım o?

Unknown dedi ki...

Süper bir blog dogrusu çok begendim başarılarınızın devamını diliyorum hemen izlemeye aldım bende sizi bekliyorum http://ecemakyajmoda.blogspot.com/
görüşmek üzere