6 Ağustos 2012 Pazartesi

13 Ürün Bitirme Projesi! (Project 13 Pan)

Merhabalaarr:) Yine bir pazartesi canınız sıkılıyordur dedim ve belki hoşunuza gider diyerek yazı hazırladım. Bir önceki yazımda 22 ürün bitirme projemi bitirdiğimi anlatmıştım ara vermeden yenisine başlıyorum. Bu sefer biraz kolaya kaçtım sanırım daha çabuk bitirebileceğim ürünler seçtim. Ne olursa olsun ürünleri bitirmek insanı rahatlatıyor. Bu ürünler bitince kendime Mac Lightscapade Msf hediye edeceğim. Koleksiyonlarda kısıtlı sayıyla satılan bir ürün olan bu msf normal koleksiyona geçmiş ve her zaman bulunabilecekmiş artık:)
Her zamanki gibi istyene video isteyene fotoğraflı yazı seçeneğimiz mevcuttuuur...


Her ürünü ojeyle işaretledim ki zamanla ne kadar bitirdim neredeyim göreyim. Böyle yapmak çok hoşuma gidiyor.


Neutrogena Yüz Temizleme Jeli - Yazın cildim biraz daha yağlıya döndüğünden bununla temizliyorum her gün. Düzenli kullanımda cilde aydınlık bir görüntü verdiği ve sivilceleri azalttığı doğru. Önceden düzenli kullanmamıştım ama kullanmaya başlayınca etkisini gördüm

Shayna Köpük Vücut Kremi - Bilgenciğimin hediyesiydi. İstanbulda yok İzmirde satılıyor. Son kullanma tarihi yaklaştığından kullanıp bitirmek istiyorum. Nemlendirmesi ve emilmesi çok güzel bir ürün.

She Is Sweet Parfüm - Günlük olarak kullanıp bitireceğim. Şekerli meyveli bir kokusu olan, her yerde satılan bir parfüm biliyorsunuzdur zaten.


Rossmann Geyik Yağı Ayak Kremi - Yaz sebebiyle ayaklarımıza biraz daha ilgi göstermemiz gerekiyor. Bu krem de oldukça dolu. Kullanıp bitiricez bakalım.

Watsons El Kremi - Mineciğimin hesiyesiydi. Yazın el kremine pek ihtiyaç olmuyor ama kullanacağım başka şansım yoook.

Watsons Yeşil Çay Özlü Maske - Bu maske uzun zamandır dolapta bana melül melül bakıyor. Artık kullanayım diyorum. Yapısı çok koyu az bir m,ktar yetiyor. Şimdilik yararını görmedim ve kullanım sonrası ferahlık hissi de vermiyor. Peeeh :(


Nivea Aqua Sensation Göz Kremi - Nemlendirme açısından güzel bir krem. Yapısı çok yoğun az bir miktar yetiyor.

Watsons Lavantalı Vücut Peelingi - Çok sevdiğim tekrar alacağım bir ürün. Nasılsa kullanıyorum diyip kolaya kaçtım ve bunu da dahil ettim.


Oriflame Peach Nectar Ruj - Maybelline watershine serisine benzeyen az renk veren bol simli bir ruj. Fotoğraf niye böyle çıkmış anlamadım :/

Oriflame Vintage Nude Ruj - Bu ruju kırdığımdan kalan kısmı eritip boş lipbalm kabına koydum. Sevdiğim bir renk yedeğim mevcut ama önce bu bitmeli. Az birşey zaten bitse de kurtulsam.



Classics 10 Numaralı Parlatıcı - Bu marka Golden Roseun yan markası. Artık satılmıyor. Bu parlatıcıyı kozma sebebim süreyi uzatmaktı bitirmek pek kolay olmayacak. İçinde pembe ışıltılar bulunan renksiz bir parlatıcı.


Avon Ruj Testerları - Bunlardan evde bir sürü var ben de alayım çantama atayım da bitsin en azından 5 tanesi dedim. 5 tanesini 1 ürün olarak saydım

Lancome Rose The Dudak Kalemi - Projemin mini minnak üyesi. Bu oldukça eski bir dudak kalemi zamanında çok kullanmıştım. Bu kadarcık kaldı bari bitireyim diyorum. Güzel bir gül kurusu.

Eveeet benim gibi bitirme projesi yapmak, bana katılmak isteyen varsa beklerim. 1 buçuk ay sonra güncelleme yazısı yazmak istiyorum. Yorumlarınızı eksik etmeyiniz:)

17 yorum:

Moda Masalları dedi ki...

Ben de geçen gün evdeki kullanmadığım ürünleri döktüm ortaya ama bitirmek yıllarımı alır diye düşünüp vazgeçtim :) ama yeni ürün almamaya söz verdim! Sana da kolay gelsin. El kremi, yüz maskesi falan uzun sürede biten ürünler, biraz zorlayacak gibi gözüküyor :)

Adsız dedi ki...

Mac Lightscapade Msf haberini okuyunca çok mutlu oldum ne güzel haber bu:)) 22 ürünü bitirmişsin sen bunları mı bitiremiceksin cnm bnm;)) sonra da hediyeni almaya koşarak git...:)

dnz dedi ki...

Canım yeni prject pan'da başarılar ve sabırlar. MAC senindir ;)

Adsız dedi ki...

Bunları bitirince bana da Mac Lightscapade hediye edebilirsin :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Moda Masalları çok teşekkür ederim:) Madem niyetin var bir an önce sen de başla benden cesaret al bak kaçıncı project pani yapıyorum;)

mini minicik mini minnaaam ben de çok mutlu oldum almayı istediğim bir üründü. Bitiririm tabi yaa şu kadarcık üründen korkacak değilim ya;)

dnz sağol denizcim kısa zamanda halledip mace koşacağım:)

ElanorTiwele tiwoooşş ne hediyesi taksim mac pro'yu üzerine yapıcam:)

luna dedi ki...

Koleksiyon ürünü diye ayaklarım bi yerime vura vura koşturup almıştım. Madem daimi ürün yapacaksınız, niye milleti çılgınlar gibi arattırıyorsunuz değil mi ama?

Adsız dedi ki...

lightscapade alırken en çok mavi damarlı olanı al :*

Adsız dedi ki...

Kolay gelsin,tez vakitte bitsin gitsin hediyene kavuş:)Bunlar daha çabuk bitecek gibi görünüyor:)

sihirlimavi dedi ki...

Çekmece ve dolapları boşalttın, süpersin :)
MAC'ni de şimdiden güle güle kullan şeker ;)

Adsız dedi ki...

Blogunu çok beğendim şekerim..benimkine de beklerim..


sevgiler,
benjilicious

Adsız dedi ki...

nerelerdesinnnnnn özlettin kendini;)))

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

mini minnakıımm inzivaya çekildim yakında dönüyorum bekle beniii ben de senin güzel yorumlarını özlediim

Adsız dedi ki...

gözlerim yollarda beklemedeyim ;)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Bunları be de bitiririm kızıııııım :D Daha çellıncing ürünler bekliyoruz :D
Far, allık, pudra bile bitiriyorum, nemlendirici bütün ürünleri yiyorum. Yarışalım mı :p deeeermişim :p ahahahhaahaha :D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

FashionAndMakeupFreak hanım hanııımmm bi önceki 22 ürün bitirdiğim projede far pudra bisürü de ruj vardı hatırlatırım sen yiyosun ben o kadar çok makyaj yapmıyorum ki ama yapıcam bi kış gelsin bu sıcaklarda olmiyiii

Adsız dedi ki...

neutregan baya iyİ teMizliyorr okdaRki karmA olan cİldimi çok kurutmuştu pul puL olmuştu canım YÜZüm herkesE iiyi gelmez alırken dikkatli alın derİm ben ....
bende yeni aldıM 3 tlTe acıdım biRaz çok küçük çünküya :( dolapda sırasının geleceği zamanı beklemekTe (:

Adsız dedi ki...

gEeyIk yağlıı ayaK kremiNide almıŞtım çok biğendimm çokk beğendiim odA sayenDe ,sen heb yaZ böylE kısss...
sevgılerimleeee.....mtRşkA...