19 Eylül 2012 Çarşamba

Kozmekolik 1 Ekimde Açılıyor!

Merhabalar:) Bugün size yepyeni bir online alışveriş sitesini tanıtmak istiyorum.

Kozmekolik içerisinde dermokozmetik ve medikal ürünler barındıran bir site. Çok yakında renkli kozmetik ürünleri ve hatta kozmetik adına herşey eklenecek ve ürün çeşitliliği artacakmış. Anne,bebek,saç,vücut ve cilt bakım ürünleri fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bir de üstüne %50 indirim, 3 al 2 öde gibi pek çok kampanyaları mevcut. Bunlar açılış için değil her zaman değişik markalarda olacak kampanyalar. Ayrıca siteye üye olan herkese ve arkadaşını davet edenlere 10 TL değerinde 1000 puan hediye ediyorlar. Yani ne kadar çok arkadaş o kadar çok puan:)

Ben özellikle dermokozmetik ve yakında siteye eklenecek renkli kozmetik markalarıyla yakından ilgileniyorum tahmin edebileceğiniz gibi:) En kısa zamanda alışveriş yapıp sizlere duyurmayı da istiyorum.



www.kozmekolik.com isimli internet sitesi Merkez Eczanesi ( Adapazarı )' nın e-ticaret sitesidir.

Merkez Eczanesi (Adapazarı) 1958 yılında Adazaparı Merkez Uzunçarşıda kurulmuş ve günümüzde halen aynı adreste faaliyetine devam etmektedir. Yarım asırdan beri ilaç, kozmetik, hammadde, medikal ürünler, vitamin ve beslenme destekleri ürünlerinin satış, pazarlama ve danışmanlık hizmetini yürütmektedir. Sitemizde bulunan tüm ürünler distribütör firmalardan temin edilmekte ve satışa sunulmaktadır. Orjinal, kaliteli, ve uygun fiyatlı ürünlerini koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile seçiminize sunmaktadır. Her alanda çalıştığı tüm firmalar birinci sınıf firmalardır. 

E-ticaret sitemizde de bu misyon ve vizyonumuz uygulayıp sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizi tercih edip güvendiğiniz için teşekkür ederiz.

1 yorum:

ozandti dedi ki...

ezgicim italyadan selamlar :)))