4 Kasım 2012 Pazar

Sık Kullandığım Sürekli Aldığım Ürünler

Merhabalaaar bugün sizlere sevgili arkadaşım Gülay'ın isteği olan sık sık aldığım, bitince tekrar alacağım ürünleri göstermek istiyorum. Videosunu önceden yapmıştım yazısını yazmak kısmet olmamıştı bir türlü. Bazı ürünler diğer favoriler yazılarında gördükleriniz bazılarını ise daha önce göstermemiştim. Yani kısacası genel anlamda gelip geçici olmayan kalıcı favorilerimle bugün karşınızdayım :)



Isana Deo Creme : Rossmannda bulduğum çok uygun fiyata satılan krem deodorant. Bu sanırım 3. tüpüm. Çok memnunum ama her deodorantın içinde bulunana maddeler bunda da var malesef. Sprey deodorantlardan istediğim verimi alamıyorum ama bu ğrğn kesinlikle kokuyu önlüyor ve ter bezlerini tıkamıyor.

Bioderma Sensibio H2O : Bu ürünü herkes biliyor artık. Aldığımdan beri göz makyajım için başka şey kullanmıyorum. Gözleri yakmıyor, tahriş etmiyor. Cildinizi de bu ürünle temizleyebiliyorsunuz. 1 alana 1 bedava şeklinde satıldığından baya da bereketli.

Nevacare Serum ve Sıvı Krem : Daha önce şurada bahsetmiştim kendilerinden. Her banyo sonrası mutlaka kullanıyorum özellikle serumu saç uçlarına çok iyi geliyor. Kırılmayı ve çatallı görüntüyü engelliyor. Bulamıyoruz diyenler olmuştu Cosmo Homeda gördüm isteyen bakabilir.


Garnier BB Cream Light : İlk çıktığında kimse beğenmediği için uzak durmuştum ama tam bana göre bir ürünmüş yahu. Cildiniz kuruysa ve hafif kapatıcılık, sağlıklı ışıltılı görüntü istiyorsanız bu ürün size göre. Günlük olarak hemen hemen her gün kullanıyorum. Ama cildiniz yağlı ve karmaysa size göre değil sivilce yapabilir.

Watsons Burun Bandı : Videolarımda defalarca bahsettiğim siyah noktalarıma çözüm olan bir ürün. Her banyo sonrası gözenekler açılmışken kullanıyorum. Ben keserek kullanıyorum burnumla yanağım arasındaki bölgelerde siyah nokta daha fazlaydı o sebepten tam öo bölgeye yapıştırıyorum. Sanırım bu 4. veya 5. kutum. Siyah noktalarım %70 azaldı çok memnunum.

Garnier Saf ve Temiz : Bu ürünü maske olarak  kullanıyorum banyo sırasında kullanıp 5 dk bekletip sıcak suyla cildimi yıkıyorum. İçinde kil olduğu için cildimi temizleyip, ton farkını gideriyor.

Loreal Pure Zone Sıkılaştırıcı Losyon : Burun bandından sonra içi açılan gözeneklere bu ürünü kullanıyorum içinde salisilik asit ve alkol olduğundan gözeneklerimi sıkılaştırıyor.



Rujların  hepsi swatchlarıyla beraber favori rujlar  yazımda mevcut efendim. Rival de loop rujları Rossmann ilk açıldığında 1.5, 2 liraya almış bayılmıştım. Ama şu anda arkadaşların dediğine göre 5 lira civarı olmuş zam üstüne zam yani :(


The Balm Shady Lady Vol 2 : Bu palet çok çok açık tenli değilseniz her tene her göze gidebilecek renkler barındırıyor bence. Sık sık elimin gittiği renkler var içinde. Fiyat kalite olarak çok güzel hele bir de indirimde alırsanız tadından yenmez.

Golden Rose Silky Touch Pudra. Şu yazımda  anlatmıştım kendisini. Bu 3. sü. Seviyoruz efenim kendisini.


Rival De Loop Kapatıcı 03 - Bu ürünü bitirmek üzereyim yedeğim de var. Hafif ve doğal kapatıcılık arıyorsanız. Ton farkı olmasın cildimle bütünleşsin diyorsanız güzel bir ürün. Ama dediğim gibi kapatıcılığı orta ile hafif arasında.

Pastel 22 : Ben ki az oje sürerim, bu ojeden 1 tane bitirip ikincisini aldıysam herkes sever kullanır sanırım. Çok güzel doğal görünen toprak tonlarında bir oje.

Yüz Yıkama Pedi : Loreal yüz yıkama köpüğüyle geldiğinden beri kullandığım yüz yıkama jeli de olursa olsun bununla köpürtüyorum ve ço memnunum.

Umarım hoşunuza gitmiştir. Benim tekrar tekrar aldığım çok sevdiğim ürünler bunlar. Sizin de böyle önerebileceğiniz ürünler var mı? Mutlu pazarlar...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika bir yazı olmuş cok begenerek takipteyim <3

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Adsız çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :)) <3

luna dedi ki...

Rival de Loop rujlar 5 küsur lira canım, 2 gün önce aldım. Biraz daha zam yaparsa gider Flormar alırım ama.

özge dedi ki...

rımmel rujlar gerçekten çok güzel en kısa zamanda seri şeklinde almayı düşünüyorum her gittiğimde seride birkaç renk eksik oluyor ben ise komple alıp çıkmak istiyorum:) the balm paletlerde beklediğimden çok daha iyi çıktılar..

Tannesi dedi ki...

Guzel bir yazi olmus, ellerine saglik. Loreal jel ve pedi ben de tekrar tekrar aliyorum. Flormar 397 oje, rossmann gri-pembe ambalajli seri 30 numarali ruj, max factor 2000 calorie maskara ve creme puf pudra surekli aldiklarim. Haa bir de pastel 28 no lu super kirmizi oje ve Gulsah aseton.
Opuyorum.

Unknown dedi ki...

ne zamandır aklımda şimdi yazıyım: golden rose 240 ı keşfetmemi sağladığın için çok teşekkürler:) en sevdiğim rujum oldu kendileri.

Süslü Günlüğüm dedi ki...

Ben de geçen haftalar da loreal'in toniğimi aldım. Bir an kötü yorum olmasın, param boşa gitmesin diye dua ederken, memnun kaldığını okudum çok sevindim:)))


Bende yeni açtığım bloguma beklerimm:)))

suslugunlugum.blogspot.com

Adsız dedi ki...

ıyı geCelEr...
pudralı deodorantım vAr nıVea o için iDeal bencE pudralılaR yanı ...
senden goruP memnun kalma katsayınada bakarak :D
bu ısAna De0 cremE aldım 3 tlye rossmandan canım cok memNun kaldIM ben bundan ya benden herkeSe taVsiyE hemde ertesı gunlerde bıle ter koktugumu hıc hatırlamıyorum baya iyi iyiKi gormusum senın blogu :D
su garnıerdende herkescikLEr memnn urunlerım bıttıgınde kesınlıkle onuda denıyciğiM, peelıng yaparsın oavalarsın yuzunu sonra yıkamassın beklersın maske olur çok ıyı yA ben boyle planladım ..

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Luna ya çok daha ucuza satabilecekken hatta zamanında satıyorken bu zamlar nedir anlayamıyorum :(

özge kesinlikle o kadar rujum var ama sürekli rimmel ruj almak istiyorum :) the balm hem kalitesi hem de yurtdışındaki fiyatla satılması sebebiyle çok fena favorim :)

Tannesi Çaldığımı Baştan Çalamam canım çok teşekkür ederim senin favorilerine de en kısa zamanda bakacağım öpüyorum :*

Gizem Bayraktar asıl ben teşekkür ederim gerçekten çok güzel uygun fiyatlı bir renk :) Mutlaka bulunmalı :)

Süslü Günlüğüm eğer gözenek problemin varsa tonikten çok memnun kalacaksın bence:) Bloguna üye oldum çok güzel yazıyorsun takipteyim:)

Matruşka merhabaa güzel yorumlarınla çok mutlu ettin benii :) Isana deodoranttan kullanan herkes çok memnun şimdiye kadar senin de memnun kalmana sevindim. Özellikle yaz aylarında ter kokusuna birebir çözüm. Garnierden de çok memnunum ben hep yazıyorum ben senin yerinde olsam cildime maske gibi sürer bekletirim suyla yıkarken de ovarak çıkarırım peeling oluuuur sevgiler...

Adsız dedi ki...

yazılarını begendım bende cınım ya bana gore butceme uygun urunler var oyle pahalı seylerı alamıyorum watsons rossman dakı urunlere bayılıyorum hem kalıtelıler hem hesapLı:D
evet evetv senın dedıgınde mantıkLı hem tahrıs olmaz yanmaz cılt daha sonra peeliNg yapılırsa ben sıralama acısından dımısdın once cılt tmızlenıyor peeliNg tonık en sn maskeya ondan ole dıdım ...