29 Mart 2013 Cuma

Biten Ürünler Mart 2013

Heyyooo yine bir sürü ürün bitirdim:) Aslında daha çok bitirdim ama bölüp bölüp koyuyorum ki sıkıcı olmasın. İsteyen videoyu izlesin isteyen yazıyı okusun :) Kısa kısa ürünler hakkında bilgi de vereyim.

Bioderma Sensibio H2O- Çok seviyorum sadece göz makyajım için kullandığımdan bu şişeyi 1 senede bitirdim. Belki mucizevi bir ürün değil ama gözlerimi yakmadan nazikçe temizliyor cildimi.

Watsons Duş Jeli - Olmaz olsun böyle ürün. Duş jeli böyle mi olur ya. Köpürmesi için 6-8 pompa ürün almak lazım ve temizlemesi de iyi değil. Kesinlikle tavsiye etmem.

Palmolive Duş Jeli - Buna bayıldım çok çok ferah bir kokusu var. Köpürmesi temizlemesi çok iyi.

Isana Duş Jeli - Rossmanda 1.90 liraya satılıyor. Fiyatına göre orta karar bir ürün. Denenebilir.

Listerine Gargara - Bu az mentollü olanı. Keskin naneliyi daha çok beğendiğimden onu alacağım. Verdiği ferahlık çok güzel.

Sensodyne Beyazlatıcılı - Bu diş macununu çok seviyorum kullandığım zaman herkes dişlerimin çok beyaz göründüğünü söylüyordu. Ama üst üste 3 tüp kullanınca etkisini yitirdi sanki bir süre almam. Acaba optik beyazı mı denesem?

Watsons Burun Bandı - Haftada bir banyodan sonra gözeneklerimin içini boşaltması ve siyah noktaları temizlemesi için kullanıyorum artık ezberlediniz :)


Pantene Doğal Sentez - Normal bir şampuandı. Artısı eksisi yok. Aqua light serisini merak ediyorum.

John Frieda Şampuan ve Köpük - İlk başta bu ürünlerden memnun kalmayacağımı düşündüm ama memnun kaldım gerçekten. Şampuanı saçınızı yıkadıktan sonraki gün ektra hacim veriyor. Bukle belirginleştirici köpüğü ise sertleştirmeden yapış yapış olmadan bukleleri belirginleştiriyor. Fiyatları biraz fazla ama bir süre sonra tekrar alacağım ürünler.

Syoss Şampuan - İlk çıktığında herkes almış ve beğenmemişti. Ben de o zaman denememiştim. Bir şans vereyim dedim ama gerçekten saçı çok çabuk yağlandıran bir şampuan. Benim yağlanmayan saçımı bile yağlandırdığına göre ı-ıh alınmaz.


Nivea Parlatıcı - Çekmecenin bir köşesinde kalmış ve unutulmuş. Sürünce dudaklarımı yaktı bozulmuş malesef çöpe gidiyor.

Avon Sassy Swirl Parfüm - Çantada taşıyım ara sıra fıslatmak için güzel bir ürün bazen kampanyaları oluyor başka ürün alana bu parfüm 1 lira gibi. Tekrar almam evde var zaten ama artık travelo alıp parfümlerimi dolduracağım karar verdim.

Golden Rose Wonder Lash Rimel - İlk açıldığında çok sıvıydı ama kullandıkça kıvamı yoğunlaştı işte o zaman çok beğendiğim bir rimel oldu. Hem uzatma hem dolgunlaştırma özelliği benim için yeterli. Hala bitmedi ve kurumadı ama kullanım ömrünü doldurdu.
Eee siz neler bitirdiniz? Beğendiniz mi? Yorumlarınızı beklerim:)

5 yorum:

Meri dedi ki...

Benim de bayağı yüklü bitenlerim var nasıl yazıcam bilmiyorum şekerim, ama gereksiz ne varsa artık bitirip çöpe! Optik beyazı denemelisin yılların sensodyne cisi olmama rağmen pabucu dama atıldı :) öpüldünn

ilke Çevik dedi ki...

Sensodyne ve Listene beğenerek kullanıyorum. Watson burun bandından alsam mı almasam mı karar veremedim kimi hiç beğenmiyor kimide bitmeden depoluyor :/ Sanırım deneyip tecrübe etmeli

makyajlı kareler dedi ki...

tebrikler canım. bayağı biten olmuş:))

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Meri yaa o kadar güzel mi optik beyaz mutlaka deneyeyim o zaman teşekkür ederim canımcım :)

ilke İzmirli ben çok memnunum burun bandından haftada bir kullanıyorum ardından da loreal sıkılaştırıcı losyonla sıkılaştırıyorum gözenekleri siyah noktalarım baya azaldı.

makyajlı kareler teşekkür ederim canım bittikçe rahatlıyorum:)

Adsız dedi ki...

optik beyazı öneririm. tabii herkeste aynı etki olur mu bilmiyorum ama düzenli kullanımda farkı anlaşılıyor :)

melis.