6 Mayıs 2013 Pazartesi

MUA Trio Eyeshadow - Pink Sorbet

Merhabalar:) Uzun zaman oldu yazmayalı çook özledim sizleri ama siz beni özlediniz mii unuttunuz mu bilemiyorum işte :(
Bugün sizlere yine her döneme her güne uygun ama bence daha çok bahara yaza uygun şirin bir üçlüden bahsedeceğim. Bunu bana sevgili Sweetish hediye etmişti. Çok teşekkür ediyorum sürekli kullanıyorum elime geçtiğinden beri.

Ben açık rengi kaş altıma, orta tonu tüm göz kapağıma, koyu tonu da göz çukuruma gölgelendirme için kullanıyorum.İlk başta ışıltısından dolayı korktum ama uygulama sonrasında sedefli parlak bir bitişi var disko topuna dönmüyorsunuz.

Çok tatlı bu pembe ve lila tonları kahve gözleri daha çok ortaya çıkarıyor bu da bir ipucu olsun. En kısa zamanda gözdeki duruşunu da göstermek istiyorum. MUA ürünleri ülkemizde bulunmuyor ama Sweetish'in dükkanına göz atabilirsiniz. Sevgiler...


4 yorum:

Esin D. dedi ki...

MUA'nın farları çok güzel, bu da harika görünüyor en yakın zamanda gözünde de görürüz umarım. :)

dnz dedi ki...

Renkler çok güzel ve sana çok yakışır kesinlikle.Güle güle kullan tatlım ;)

Adsız dedi ki...

"Yorumlarınız benim için çok değerli" demişsiniz ancak size attığım maile cevap verme gereği duymadınız bile.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

like-a-cat merhaba teşekkür ederim beğenmene sevindim:)

dnz denizcim çok teşekkür ederim aslında herkese yakışır bu tonlar

Adsız merhaba açıkçası uzun zamandır ilgilenemiyorum blogla ama maillerimi her gün kontrol ediyorum %95 reklam basın bülteni ve spam geliyor çok az izleyici maili alıyorum. Senin mailini bana ulaşmamış olabilir mi yada spamlar arasında gözümden kaçmış olabilir mi? "Cevap verme gereği duymadın" demeden önce bu konuyu bir netliğe kavuşturmak gerek yoksa herkesin fikri benim için değerli olumlu olumsuz şimdiye kadar gerek blogdan gerek youtubedan cevaplamadığım yorum ve mail olmamıştır.