19 Eylül 2011 Pazartesi

Favori Yaz Ürünlerim

İlk videomla karşınızdayım. Bu videoyu çekerken çok zorlandım sesim çıkmadı üstüne tekrar konuştum ses ekledim. Bir de son derece ruhsuz ve kasıntı bi video oldu sanırım normalde çok daha neşeliyimdir. Ama ilk video acemiliğine verin bundan sonra çekersem daha iyi olur sanırım :) Böyle saçma sapan bişi oldu işte :) Ama en azından ürünleri göstermiş oldum:)



6 yorum:

Junkhead dedi ki...

Hehehh Eti Form bisküviyi görünce bir an şaşırdım onca kozmetik ürününden sonra canım :) Buarada sen de Rossman ürünlerinden baya memnunsun gördüğüm kadarıyla . Benim de oranın çok sevdiğim ve bittikçe aldığım ürünleri var . Özellikle duş jellerine bayılıyorum mis gibiler ;) Çok özendim bir an böyle görüntüsüz ama sesli video çekmeye ya,bir ara ben de mi yapsam naapsam ...

gınny dedi ki...

açıklamaınızı okuyunca çok korkunç bir video bekledim ama geyet güzel olmuş devamınıda olsun ürünleri net ve açıkça anlatmışsınız ben beğendim

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Junkhead hehe araya değişik bişeyler de katayım dedim hep kozmetik sıkar insanı:) rossmann ürünlerine bayılıyorum ben de:) ay o video çekme işi ne zormuş hata yaparsın başa sar sesin çıkmaz üstüne ses ekle sen de yap tabi canım ama baya uğraştırıyo :)

gınny çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim videoda özellikle ürünleri iyi göstermeye dikkat ettim aslında daha neşeli biriyim ama bu seferlik böyle oldu bir dahakine daha iyi olur umarım:)

Adsız dedi ki...

Rossmann anlasilan türkiyedede cok tutuldu, almanyadada cok satiyor bu market : ) Birde dm marketi var, insallah oda acilir türkiyede, cok güzel ürünleri var dm´inde.

emegine saglik video icin : )

Meltem'ce dedi ki...

devamını da bekliyoruz canım ;)

Meltem'ce dedi ki...

Canım mimledim seni haberin olsun tanıdığın blogger kızlarına duyurursan sevinirim :D
http://www.meltemce.net/bu-mim-tum-blogger-kizlarina-gelsinevlilik-hazirligimiz.html