2 Eylül 2011 Cuma

Golden Rose 2000 Rujlar

Merhabalar:) Golden Rose markasının en çok perfect shine serisini beğendiğimi biliyorsunuz. 2000 serisi de ona benzer ama biraz daha dudakları kurutan bir seri. Mutlaka altına dudak nemlendiricisi sürmek gerekiyor.
Bende iki rengi var ikisini de arada sırada aklıma geldikçe kullanıyorum.




109 numara bana biraz açık kalıyor. Tenim koyu olduğundan pek belli olmamış ama tam bir mavi alt tonlu soğuk pembe. Tek başına sürünce ölü gibi oluyorum genelde bunu süründe biraz koyu bir renkle üzerinden geçiyorum.
117 ise tam olarak dudağıma uyuyor çok açık tenliler dışında herkese gidecek bir renk.

Rujların kalıcılıkları her ruj gibi fazla bişey beklememek lazım. Bendeki iki ruj da frost yapıda yani sedefli yanar döner bir yapıdalar. Fiyatları 6.60 TL. Perfect shine serisi kadar önermesem de eğer indirimde bulursanız alın derim :))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ben golden rose standlarından alıyorum 2,90 tl. aklında bulunsun cnm =)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

aaa 2.90 mı bende standlarından bakıyorum ama hep normal fiyatla 6-7 tlye indirim olmazsa hep o fiyat yani
siz nereden alıyorsunuz istanbul içinde bir yer mi?

Adsız dedi ki...

valla ben istanbulda bütün avm lerin golden rose standlarında buluyordum hatta bütün seti tamamlamıştım kullanamadıklarımı da hediye etmiştim falan ta kii düne kadar dün capacity standında bu rujların 7 tl olduğunu gördüm ama ben bir senedir 2,90 tl ye aldım bana bu seriyi kaldırcaklarını o yüzden bu fiyata sattıklarını söylemişlerdi demekki kaldırmaktan vazgeçtiler :) ama genede gittiğiniz avm lerde golden rose standlarına uğrayın belki bazılarında fiyat değişmemiştir.