17 Eylül 2011 Cumartesi

Günlük, Doğal Tonlarda Makyaj

Merhabaaaaa işte döndüm:) Özlediniz mi beni? Ben sizi çok özledim:))
Evden çabuk çıkmam gerektiğinde doğal tonlarda 5 dakikalık makyajlar yapıyorum bu da onlardan biri sizle paylaşmak istedim. Normal bir makyaj işte fazla profesyonellik beklemeyin 6-7 dakikada aceleden böyle bişey çıktı.









Öncelikle Rival de loop 3 numaralı kapatıcısını kullandım. Daha sonra rival young far bazını tüm göz kapağıma sürdüm. Bu bazı kimse beğenmiyor ama bende çok işe yarıyor. Göz kapağım kuru olduğu için belki de.
Benim acil durumlarda kurtarıcım Flormar 401 numaralı paleti. Sol üstteki şampanya rengini tüm göz kapağıma dağıttıktan sonra soldai iki koyu rengi karıştırarak kaş kemiği (crease) bölgesine gölgeleme yaptım. Beyaz renkle de göz pınarımı aydınlattım. Kaş altıma ise rival de looptan white coffee isimli mat farı sürerek aydınlattım. Rival young kajal&highlighter ikili kaleminin siyah kısmıyla üst kirpik dibine ve göz içine sürdüm. Son olarak maybelline colossal rimelle tek kat kirpiklerimi boyadım. Sonra da koştura koştura dışarı çıktım:)  işte bu kadar:)) Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiler...

7 yorum:

asli dedi ki...

çok güzel olmuş gözlerini ön plana çıkarmış , ayy bir de kaşların çok güzel maşallah :)ama ne renk ruj sürdün acaba?

Adsız dedi ki...

far´in rengi cok güzelmis, hem isiltili hemde dogal! : )

Angie dedi ki...

Ama ben bayıldım ki; bu far paletine. =) Makyajın da ne kadar doğal ve hoş durmuş. Göz renginin güzelliğinden bahsetmiyorum bile. =) tütütütühh maşallah bebikimee. =)
Öpüldün (Morcuk) ^.^

Adsız dedi ki...

işte bnm aradığım far renkleri bir arada buldum sayende:)) çok güzel olmuş... bence eyelinerı veya diplinerı üst kirpiğine biraz daha kalın bir şekilde çekersen daha da bi güzel olur ;))

Meltem'ce dedi ki...

maaşallah nazar değer o gözlere kaşı kendini hehe:)

makbule dedi ki...

gayet hoş olmuş mini miniciğe katılıyorum:))

pia dedi ki...

göz rengin ne kadar güzel, makyaj da çok hoş olmuş :))