22 Eylül 2011 Perşembe

Son Zamanlarda Kullandığım Saç Bakım Ürünleri

Merhabalar bugün son zamanlarda saçlarım için kullandığım bakım ürünlerini paylaşmak istedim sizinle.


Avon Cherry Blossom Saç maskesi : Kokusuna bayılıyorum sırf kokusu için kullanabilirim. Avonun normal saç kremi yumuşaklık ve kolay taranma sağlıyor. Çok da özelliği yok yani:)

Lush Squeaky Green Kalıp Şampuan : Şu yazımda anlatmıştım bakabilirsiniz. Genel olarak saçı gıcır gıcır yapacak kadar derin temizlediğini söyleyebilirim:)

Isana Liquid Silk Saç Kremi : Rossmannda satılan 4 liralık fiyatına göre performansı gayet güzel olan bir saç kremi bence.

Gliss Sıvı Saç Kremi : Herkes kullanmıştır artık bu üründen diye düşünüyorum. Saç maskesi kullanmadığım zamanlarda bunu sıkıyorum saçlarıma taranması daha kolay oluyor kokusu da çok güzel.

Elidor Belirgin Bukleler Saç Köpüğü : Özellikle buklelere bişey yaptığı yok herhangi bir köpük gibi. Bitince farklı bir markayı denerim tekrar almam.

Taft Saç Spreyi : Saç spreyini sürekli kullanmıyorum. Eğer önemli bir yere gideceksem kullanıyorum sadece. Bu üründen memnunum ama her saç spreyi aynı bana göre hangisi indirimliyse alıyorum senede 10 kere kullanıyorumdur ancak zaten.

Sun Ozon Saç Koruyucu Sprey : Tatile gitmeden önce rossmanndan almıştım bu ürünü. Saçı güneş, deniz, ve sıcaktan koruma vaadine güvenerek aldım korumadı almayın kullanmayın diye buraya yazıyorum :)

Dove Therapy Isıya Karşı Koruyucu Sprey : Saç düzleştirici veya maşa kullandığım zamanlarda bunu kullanıyorum ama değişik bişey farkettim size de yazmak istedim. Bu spreyi saçıma sıkıyorum illaki ağzıma burnuma giriyor ne kadar kaçsam da ve daha sonra hafifi bir baş dönmesi sersemlik oluyo bende komik gelebilir ama yarım saat o sersemlemiş gibi baş dönmesi devam ediyor. İçindeki kimyasallar ağzımdan burnumdan giriyor da o yüzden mi oluyo anlayamadım valla:)

Son bir not: Resimleri nasıl buluyorsunuz. Size fikir verme, renkler, ışık, yakınlık bakımından nasıllar? Fikirlerinizi bekliyorum. 

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Cherry Blossom gercekten cok güzel kokuyor, sanki parfümüde var diye hatirliyorum, yanilmiyorsam : )

Helly Helena dedi ki...

saç spreyi var ya da kokulu saç spreyi diyelim :) ben çok seviyorum harika kokuyor...

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

isana ürünleri fiyatlarına göre gercekten cok iyi rossman favori magazam artık benım

Grace Happy dedi ki...

rossman sen cok yasa :)


Blogumuzdakı cekılıse katılırsanız sevınırız:)


http://waysofgrace.blogspot.com/2011/09/gracein-sizleri-havalara-ucuracak.html

★nasli_ dedi ki...

Glissss harika :) şuanda saçımı kokluyorum şimdi bayılıcam :)
seni de bekliyorum canımmmm
www.nzlsyn.blogspot.com