22 Kasım 2011 Salı

DEBORAH MİLANO İLE YILBAŞINDA GÖZ KAMAŞTIRIN…

Güzellikte 100 yıllık İtalyan tutkusu olan Deborah Milano, yılbaşı gecesi kadınları göz alıcı bir dünyaya davet ediyor. Deborah Milano’nunışıltılı makyaj koleksiyonuyla yılbaşı gecesi tüm bakışlar üzerinizde toplanıyor !
Deborah Milano, yılbaşını sizin için özel kılıyor. Gold ve metalik renklerde far, göz kalemi, canlı tonlarda ruj, lip glosslar ile her tondan fondöten ve allıkların yer aldığı koleksiyonda aradığınız herşeyi bulacak, tüm bakışları üzerinizde toplayacaksınız.
Deborah Milano yeni yıla güzelleşerek girmek isteyenlere şimdi kaçırılmayacak bir fırsat daha sunuyor. Deborah Milano, güzellik tutkunu kadınlara iki renkli kozmetik alımında satış fiyatı 29,90 TL olan Hi-Tech Blush Allığı hediye ediyor. Tüm Türkiye’de ki seçkin parfümerilerde geçerli olacak kampanyayla yeni yılda güzelliğinize güzellik katın.
Deborah Milano’nun makyaj koleksiyonunun en özel ürünlerinden biri olan Hi-Tech Blush Allık, 6 farklı renk seçeneğiyle her tene uyum gösteriyor. Kolay kullanımıyla dikkati çeken allık, yüze doğal ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.


Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok: