21 Aralık 2011 Çarşamba

Golden Rose Silky Touch Pudra 06


Bugün sizlere her zaman favorim olan bu pudrayı tanıtmak istiyorum. Aslında bu pudrayla tanışmam tesadüf eseri oldu. Bimde kasanın yanında golden rose ürünleriyle beraber bu pudrayı gördüm 2.5 TL ye. Ve aldım bir beklentim yoktu ama kullanınca çok sevdim. Normal satış fiyatı 6-7 lira zaten. Kabı çok basit sıradan ve özensiz siz de görüyorsunuz.Ama yapısı çok güzel.







Baktığınızda cildimden çok açık ve yanlış bir seçim gibi görünse de cilde anında oturan bir yapısı var. Ben kabuki bir fırçayla sürüyorum. Cildime renkli nemlendirici sürdükten sonra ince bir tabaka  halinde sürüyorum. Hem cilt tonum daha düzgün oluyor hem de aydınlık bir görüntü veriyor. Birkaç dakika içerisinde cilde oturup doğal bir görüntü sağlıyor. Şimdiye kadar kullandığım pek çok pudrada cilde oturmayan pütür pütür olan yapıyla karşılaştım ama bunda karşılaşmadım. Bu benim 2. pudram ilkini tamamen bitirdim Project 10 Pande yazısını okumak için buraya tık tık. 

Sonuç olarak fiyatına göre çok memnun kaldığım performansını yüksek bulduğum güzel bir pudra tekrar tekrar alırım.Ayrıca beni çok şaşırtan bir özelliği de her kozmetikte olan parabenin bu pudrada olmaması. Ben karton kabını attım orada yazıyordu. Bence büyük bir artı.

8 yorum:

bakimblog dedi ki...

unvdeyken almıstım ben de arkadasın ısrarıyla, ama çok memnun kalmıstım. kapatıcılıgı da fena degıldı :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Gamze evet kapatıcılığı da fena değil çok severek kullanıyorum tekrardan alırım hem de ucuz:)

Pelin dedi ki...

Gözeneklerin tıkanmasına veya sivilceye neden olur mu acaba? İçerik yazıyor mu pudranın üzerinde?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Pelin açıkçası benim cildim kuru pek sivilcem olmaz ama cildi yağlı olan arkadaşım da kullanıyor o da memnun. İçeriği karton kutusunda yazıyor ama maalesef ben atmışım paketini. Ayrıca her kozmetikte olan paraben maddesi bu pudrada yok. Büyük bir artı bence:)

Pelin dedi ki...

Çok teşekkürler Ezgi. Paraben olmaması gerçekten büyük bir artı!

Bu arada Golden Rose online satışa da başlamış; ben yeni farkettim:)

http://www.goldenrosestore.com.tr/index.php

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Rica ederim Pelin:) ben online alışverişi pek sevmiyorum genelde kiosklara mağazalara gidip herşeyi mıncıklayıp elleyip öyle almak daha hoşuma gidiyor:) bir nevi stres atıyorum

Nerwen dedi ki...

Bundan bende de var, ortası açıldı ama bu aralar pudra pek kullanmadıgımdan duruyor şimdilik. Memnundum ben de :)

Ezgi Kırmızıer dedi ki...

Bu yazını bana Allah gönderdi sanırım! tenim esmer ve doğru pudra fondöten bulmak benim için işkence kaç tanesi boşa gitti ya kapatıcılığı berbattı ya da rengi tuhaf durdu bende hepsinin... sonra bu yazını görüp bir de bunu deniyeyim dedim rengini de direk kendim seçtim korka korka allahım cidden nasıl güzel oldu yumuşacık, rengi hemen cildime oturdu,kapatıcılığı da ideal ve fiyatı tabiki :) acayip mutluyum o yüzden,çok teşekkürler :)