29 Aralık 2011 Perşembe

LuxyBox Aralık Kutusu

Dün LuxyBoxtan çok güzel bir paket aldım hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Kutu geldiğinde bu şekilde görünüyor. Dışında kartondan kalın bir koruma olması ürünlerin güvenliği açısından çok güzel.


Daha sonra bu açık pembe çok güzel gerçek LuxyBox kutusuyla karşılaşıyorsunuz.

Paketlemedeki özene bayıldım.

Kar tanesi hastası biri olarak bunu odama asacağım. Ayrıca paketin içinden inci taneleri de çıktı:)

İçerikte 4 mini boy ve 1 tester ürün var. Hadi hep beraber tanıyalım.

Bu şampuan avokadolu ve çok güzel kokuyor. Boyalı, permalı, işlem görmüş saçlara özel bir şampuanmış. Fakat ekstra olarak kıvırcık saçlarda bukleleri belirginleştiriyormuş. E benim de saçlarım kıvırcık olduğuna göre çok işime yarayacak. 200 ml tam boy fiyatı 54,50 tl

Detaylı açıklaması şu şekilde;
İçeriğindeki hindistancevizi yağının yumuşak bir yüzey aktif madde karışımı sayesinde nazik bir temizliği garanti eder. Avokado yağı ve doğal atkuyruğu, permalı ve boyalı saçlara yumuşaklık ve canlılık, kıvırcık saçlara ise daha iyi bir tutuş sağlar. Değerli aktif bitkisel bileşenleri saçınızın yapısını geliştirir, hem ıslak hem de kuru halde iken saçınızın taranmasını anında kolaylaştırır.

Kırışıklık doldurucu bu gece kremini daha önceden de duymuştum .Çok güzel bir seçim olmuş ama yaşım itibariyle bunu anneme vereceğim annem de LuxyBox'tan Faydalansın değil mi:) Tam boy 50ml fiyatı 274 lira
Detaylı açıklaması ise;

Kompleksi yanında detoksifiye edici (cilt hücrelerinin maruz kalabileceği maddeleri etkisiz hale getiren) ve drenaz arttırıcı ajanlar da içerir. Alg Ekstraktları ( Cyclotella) ve Magnezyum Uyandığınızda yüz bölgenizde belirgin bir rahatlama hissetmenizi sağlar ; cildinizin daha pürüzsüz ve genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.



İşte benim bu kutudaki favorim bu. Mavala 166 Khaki Vintage oje. Şu anda da ellerimde ve en az 5 kişi sordu hangi oje bu diye. 2 katta hemen rengini verdi ve hızla kurudu. 5 ml fiyatı 18.25 lira

Bu da yukarıdaki şampuanın aynı serisinden yoğun bakım kremi. Saça ve saç derisine yaptığı bakımla saçı güçlendiren bir krem. 100 ml tam boyu 59 lira.



Bu tester ürün de nemlendirici matlaştırıcı bakım kremi. Bunu da deneyeceğim. 40ml tam boyu 129 lira

Siz de LuxyBox'ın avantajlarından faydalanmak ve üye olmak istiyorsanız tıklayın

Teşekkürler Luxybox

3 yorum:

makyajblogum dedi ki...

Güle güle kullan canım, sana çıkan ojenşn rengi de şahaneymiş gerçekten :))

ÖziBio dedi ki...

çok güzel hediyeler gerçekten,ama bana sorarsan kar tanesi bi başka güzel :) :) :)

Gul's Make-up Mirror dedi ki...

ojenin rengini çok beğendim diğer kutulardan çıkan bangkok beğendiğim bi renk olmuştu ama bunu görünce ondan vazgeçtim..