10 Aralık 2011 Cumartesi

Neva Kozmetik Saç Ürünleri


Geçen hafta Neva Kozmetikten güzel bir paket aldım. 2 ürün geldi ben direk yayınlamak istemedim fikir verebilmek için bir hafta kullandım ve şimdi görüşlerimi paylaşıyorum.


İlk olarak Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremini denedim ben her saç yıkamadan sonra sıvı saç kremi kullanan biriyim. Bu kremin diğerlerinden farkı saçım çok daha yumuşak yapması oldu. Diğerleri saçlarımın üzerinde tabaka halinde kalırken saçlarım bu kremi hemen emdi bunu hissettim. Saçlarım kuru olduğu için tekrar alabileceğim bir ürün. Fiyatı 6.5 TL




Bir diğer ürün Nutritive Repair Glossing Serum. Ben yine her yıkama sonrası saç serumu kullanan biriyim. Avon, loreal ve dove un serumlarını kullandım hala da dove kullanıyorum. Benim kullandığım serumlar 30-40 ml ama bu serum 150 ml bu çok büyük bir artı. Ve serum diğerlerinden daha yoğun 1 pompa yetiyor. Saçınız eğer benim gibi kıvırcıksa ve bazen tel tel ayrılıyor tiftik tiftik görünüyorsa bunu da önlüyor. Fakat birşey dikkatimi çekti bu serumdan sonra şekil vermekte biraz zorlandım saçlarım istediğim şekli almadı bazı kısımları düz düz oldu. Bu da eksisi sanırım ürünün. Ama sizde de böyle olacak diye bir şey yok tabi.Fiyatı 17 TL


Ürünler firma tarafından gönderilmiş olup, yazılanlar 1 haftalık kullanım sonucu edindiğim tarafsız görüşlerimdir. Neva Kozmetik Ve Address İlerişimden Burçin Hanıma teşekkür ederim.

7 yorum:

Bu da Benim Güncem dedi ki...

aynı ürünler bana da geldi 1 kere kullandım ve memnun kaldım özellikle serum çok yoğun kıvamda az miktar bile yeterli geliyor ve yumuşacık yaptı saçımı. deneme süreci devam ediyor:) sen de güle güle kullan:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Sochic teşekkür ederim sen de güle güle kullan benim de koşuma gitti baya yumuşak yapıyo:)

bakimblog dedi ki...

aynı ürünlerden bana da geldi. 2fazlı saç kremini 2 haftadır kullanıyorum ve çok beğendim. serumu ise saglıklı bır yorum yapabilmek için biraz daha kullanacagım.
yalnız benim anlamadıgım, bu ürünler bloggerlara hemen hemen aynı zamanlarda geldi ve ismi lazım degıl bır bloggerın eline gectıgının hemen ertesı gunu, belki de 1 kez bıle kullanmadan cok begendim siz de alın tarzı yorumlarını samımı bulmadım. yorum yazdım postuna ve bu sekılde yorum yapabılecek kadar uzun surelı kullandınız mı dıye sordum. yorumumu yayınlamadı. sansur uyguladı bır nevı. ben de o ısmı lazım degıl blogger ı ızlemeyı bıraktım. yazdıkları ınandırıcı gelmıyor artık bana. işin tıcarete dokulmemesı lazım. denemek ıcın urun gonderılebilir, bu normal, ama bunu sorgusuz sualsız hatta belkı kullanmadan ayy çok guzel alın dememız ıcın degıl, kullanıp deneyımlerımızı paylasmamız ıcın yolluyorlar.
çok doldum sanırım. bazı bloggerlar bu sekılde yazarak ızleyıcılerını yanlıs yonlendırıyor ve cok ayıp edıyorlar :s

Neva Kozmetik dedi ki...

Öncelikle ürünlerimizi kullanan tüm blogger dostlarımız, güzel yorumlarından dolayı teşekkür ederiz. Memnun kalacağınızdan hiç şüphemiz yoktu :)
Gamze Hanım, bizi anladığınız ve bunu yorumunuzda belirttiğiniz için size ayrıca teşekkür ederiz. Deneyimleriniz ve görüşleriniz bizim için çok değerli.
Keyifli günler dileriz.
Saygılarımızla.

dnz dedi ki...

Ezgiciğim bu ürünü internet haricinde nerelerde bulabilirim acaba?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

denizcim maalesef ben de bilmiyorum ama facebook sayfasına sor istersen oradan ardımcı olurlar belki :)
http://www.facebook.com/NevaColorTurkiye

Unknown dedi ki...

Bende bu sac kremini arastirip almistim ve cok memnun kaldim . Sac serumunda kullandiktan sonra isi kullanilmamalidir gibi bir ibare vardi ondan korkup almamistim ama su an kullandigim sac serumunda da bu ibare var sanirim orada cok yuksek isilardan bahsediliyor cnku sacimi kurutyorm ve bir dahaki serum alisimda b urune yer vereblrm:-)