31 Temmuz 2011 Pazar

Rival De Loop Young Far Bazı



Rossmann'ın gençlere yönelik ürettiği Rival De Loop Young makyaj serisinden bir far bazı. Küçücük kabı,kremsi ışıltılı yapısı ve tabi uygun fiyatıyla denenebilir bir ürün.



Gözünüze farı uygulamadan önce far bazı sürerseniz farınız daha dayanıklı olacak,topaklanma silinme yapmayacaktır. Bu far bazı mat değil hafif ışıltıları var göze sürünce herhangi bir renk vermese de zamanınız yosa tek başına kullanılarak göze hafif bir ışıltı katılabilir. Ben oldukça beğendim farın kesinlikle daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 5TL civarındaydı:)



Solda dağıtılmamış, sağda dağıtılmış hali

29 Temmuz 2011 Cuma

Kozmetik Dosyası Facebook'ta



Sonunda facebook alemine de el attım. Sayfamı açtım :) Yeni yazıları takip etmek, merak ettiklerinizi sormak ve yorumlar yapmak için sizleri de bekliyorum...

28 Temmuz 2011 Perşembe

Flormar Pretty Compact Allıklar

Flormarı son zamanlarda çıkardığı ürünler ve gösterdiği gelişme için takdir ederken, yurtdışı alışveriş yasağını fırsat bilerek fiyatlarını arttırma çabasından dolayı kınayarak başlıyorum yazıma :)

Pretty compact allıkların pekçok yerde yazısı var ama ben yinede yazmak istedim. İlk çıktığı dönemde 7 tl idi şu anda 8-9 tl civarı sanırım. Dokusu kadifemsi çok yumuşak rengi çok iyi veriyor ve gramajı oldukça fazla . Tam 14 gramlar kullan kullan bitmez yani. Ayrıca iyi dağılıyor bir yerde kalıp gibi durmuyorlar sürünce




Özellikle p111 yaz için çook güzel bir coral renk. Sağlıklı bir ışıltı katıyor. İkili olanları da çok güzel. Düşünsenize 8 liraya 2li tam boy allık alıyorsunuz bence çok uygun.

26 Temmuz 2011 Salı

Lush Dosyası 3 - Squeaky Green Kalıp Şampuan

Tatilimi yaptım geri döndüm:) Yarım kalan lush dosyalarından devam etmek istiyorum.

     Squeaky Green Lush'ın içinde ısırgan otu, biberiye ve nane bulunan saç dökülmesini önleyici kalıp şampuanı.Küçücük ama sıkıştırılmış olduğu için 3 adet 250 ml boyunda sıvı şampuana eşit olduğunu söylüyor lush.Islak saçlarınıza birkaç kere sürüyorsunuz ve köpürtüyorsunuz. Saçları çoook derinlemesine temizliyor resmen gıcır gıcır ses geliyor saçlardan. O yüzden sonrasında mutlaka saç kremi kullanmak gerek.


     Kokusu hoşuma gitmedi açıkçası saçlarım dökülmediğinden etkisini tam söyleyemem ama dökülme sorunu olanlar memnun kalmışlar. Yıkama sonrası saçlarınız pırıl pırıl oluyor bu kesin :)  Banyo sonrası hafifçe ıslaklığını alıp açıkta kurumaya bırakmak en iyisi yoksa nemli kalıp eriyor.



    Benim aldığım hediye paketinde metal saklama kabı da vardı ama Lush bunları ayrı satıyor. Yeniden alır mıyım bilmiyorum sanırım başka bir kalıp şampuan denerim. Burda yazılanlar sadece benim fikirlerim. Kullanıp da memnun olmayan da çok yani. Ama organik, acaba şimdi içinde hangi kimyasallar vardır diye düşünmeden şampuan kullanmak gerçekten güzel bir his :))


Not: Project 20 Pan güncelleme yazısı yakında gelecek bitmeye çok yakın ortası açılan pekçok ürünüm var. Acaba güncelleme hoşunuza gider mi? Yoksa hepsini bitir de öyle göster mi dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...
Project 20 Pan yazımı okumayanların tam buraya tıklamalarını rica ediyorum :)

22 Temmuz 2011 Cuma

Rossmann Synergen Renkli Nemlendiriciler



Merhabalar:) Rossmann'ın bir markası olan synergen genelde gençlere yönelik cilt bakım ürünleri üretiyor.
Renkli nemlendiricisi,pudrası,temizleme jelleri tonikleriyle ve fiyatlarıyla çok hoşuma giden bir marka. Renkli nemlendiricileri 2 renkte vanilla ve beige. Ben buğday tenliyim ve ikisini de çok rahat kullanıyorum. Zaten bariz renk vermiyorlar içinde sim vs yok. Her cilt tipi kullanabilir. Fakat açık olan vanilla rengini kullanınca yüze daha güzel bir aydınlık veriyor sanki:)



Bu renkli nemlendiriciler antibakteriyel, cilt tonunu düzeltmeyi ve sivilce oluşumunu engellemeyi vaadediyor.
Sürdüğünüzde hemen emiliyor asla kalıp gibi duran cildi boğan bir etki yaratmıyor. Ben yaz kış kullanıyorum kışın özellikle üstüne hafif bir pudra geçince çok güzel oluyor. Fiyatları da çok uygun Rossmann'larda 4-5 TL :))

21 Temmuz 2011 Perşembe

Lipojen Dudak Dolgunlaştırıcı Parlatıcılar



Bu parlatıcıları neden aldım hiiiç bilmiyorum sanırım manyak bi anıma denk geldi :) Renkleri oldukça güzel bol simli ışıltılı çok koyu yapıda olmayan parlatıcılar. Dudağınızda fazla ağırlık hissetmiyorsunuz. Vaadettiği dolgunlaştırma etkisi yok sadece karıncalanma oluyor hafiften. Ben aldığımda indirimdeydiler. 7TL ye aldım.

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Ice Cream Dudak Nemlendiriciler



Bu nemlendiriciler hakkında ne söylesem az. Öylesine kabının şirinliğine vurulup gratisten bir tane almıştım. Fakat eve gelip denediğimde yapılarının diğer nemlendiricilerden çok farklı olduğunu anladım. Ne yapış yapış yapıyor nede yağlı bir şey yemişsin gibi his yaratıyor. Kuru dudağına sürüyorsun nemlendiriyor ama dudakların hiçbirşey sürmemişsin gibi mat kalıyor. Özellikle rujların altına sürmek için ideal. Rujun rengini değiştirmiyor ama dudağının kuruyup rujun pul pul görünmesini engelliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Fakat eğer aradığınız hem hafif renk veren hemde parlak duran nemlendiriciyse bu pek uygun olmaz. Fiyatı 5.90 TL

18 Temmuz 2011 Pazartesi

Mac - Dame's Desire






Mac'in geçen seneki Liberty Of London koleksiyonundan çok güzel bir mor. Frost yapıda olduğundan rengini tam yansıtmak biraz zor olsada ben çok seviyorum. Ama bence bu farı en çok mor aşığı Junkhead sever:))



17 Temmuz 2011 Pazar

Alterra Allık - Natural Rose




Bu allık Rossmannın yan markası Alterraya ait ve tamamen organik ürünleri var (ben markanın yalancısıyım:)
Yapısı biraz sert sanki diğer markalara göre belki de içinde kimyasal olmadığındandır.



 Görüntüsüne aldandım ama rengi biraz açık kaçtı bana sanırım kışın kullanabilirim. Bu markanın fardan kapatıcıya fondötene pekçok ürünü var ve denenebilir. Bu allığın fiyatı 6 TL

16 Temmuz 2011 Cumartesi

Tatil Zamanı!!!



Sonunda uzun zamandır beklediğim tatile çıkıyorum. Ben gidiyorum kozmetik dosyası burada kalıyor :) Sizin için her gün otomatik olarak yeni yazılar ekleniyor.Arada girip yorumlarınızı cevaplamaya çalışacağım.  Kısa bir süre sonra görüşmek üzere...

15 Temmuz 2011 Cuma

Project 20 Pan Başlasın!!!

Merhaba Herkese...
Bugün itibariyle Project 20 Pan'e başlamış bulunmaktayım. Project pan nedir? Bir köşede unutuğunuz, kullanıp bıraktığınız yarım yamalak kalmış ürünleri toplayıp daha sık kullanmaya ve bitirmeye çalışıyorsunuz ve bu süre içinde yeni kozmetik almıyorsunuz.
Evde heryer bitmemiş kullanılmayan yarım ürünlerle doluydu hepsini topladım önce Bilgen'i sonra Ceren'i en son da Mine'yi kandırdım böylece hep beraber başlamış olduk.



Golden Rose Silky Touch Pudra- Kendisinden beklenmeyecek bir performas gösterdi bu pudra. Oldukça seviyorum çok sık kullanıyorum. Bir kısmı kırıld, fotoğrafta belli olmuyor ama ortası bayağı çukur, Neredeyse açılmak üzere.

Catherine Arley Allık - Şeftalimsi bronz bir allık. Bronzer gibi kullanılabilir. Ortası da bayağı açık kullanayım da bitsin.

Flormar Allık 91 Numara - İşte bu yaz favori allığım nasıl tatlı bir aydınlık, ışıltı veriyor anlatamam. Sıkça kullandım sadece kenarlarında kalmıştı onları parçalayıp alkolle ortaya presledim ki daha kolay kullanabileyim. Bu bitsin yedeğim var;)

Avon İkili Far - Ay bu bende çook uzun süredir var bıktım artık bir köşede duruyordu kullanayım bitsin. Koyu gri tarafını seviyorum ama.

İsimsiz Siyah far - İsmi numarası silinmiş pek hatırlayamadım ama bu farı da üst kirpik diplerine geçerek kirpikleri daha gür gösteriyorum.


Sıvı ürünleri ve kapalı miktarı görünmeyen ürünlerin yanına siyah çizgi koyarak ürün seviyesini belirttim.

Nivea Fresh Natural Deodorant - Bu sprey deodorantı çok seviyorum çok ferah kokuyor. Tekrar alabilirim.

Avon Celebre Vücut Spreyi - Uzun zamandır duruyordu çiçeksi bir kokusu var.

Isana Sıvı Saç Kremi - Çok sık kullanıyorum yedeğim de var.

Avon Saç Serumu - Saç uçlarındaki elektriklenmeyi önleyen serum. Sadece sürdüğünüz ilk gün işe yarıyor bence.


Oriflame Very Me Renkli Nemlendirici - Bu üründen nefret ettim içindeki aşırı ışıltı yüzünden ama inat ettim kullanıp bitireceğim. Ürün miktarını çizgiyle gösterdim.

Max Factor Pan Stick Kapatıcı - Bitmek üzere iç kısımlarını kazıyıp atacağım.

Avon Ruj Pinktastic - Sürüyorum sürüyorum bitmiyor. Ne bereketli rujmuş ama sadece resimdeki kadar kaldı. Bitecek başka şansı yok :)

Avon Vanilla Lip Balm - Tam boy hiç kullanılmadı ama çok güzel kokuyor severek kullanırım.

Avon Color Trend Parlatıcılar - İkisi de çok az kaldı kullanıp bitireceğim pek sevdiğim söylenemez.

Rival de Loop Young Parlatıcı Strawberry Fields - Çok severek kullandım hep çantamdaydı yarıya indirdim devamını da getiririm.


Garnier Güneş Sonrası Bakım Kremi - Yarısını kullandım kalanını da bu tatilde kullanıp bitireceğim.

Isana Saç Maskesi - Ben çok memnun kaldım çok güzel yumuşaklık veriyor. Yedeğim var.

Avon Şeftalili Peeling - Çok beğenmedim nerdeyse tamamı dolu vücut peelingi olarak kullanacağım.

Avon Planet Spa Saç Kremi - Bu üründen de oldukça memnunum ama benzer ürünler heryeri doldurdu kullanayım da bitsin.

Bir de resimlere eklemeyi unuttuğum Neutrogena yüz yıkama jeli var onunla birlikte 21 ürünüm var. Bitenler azalanlar oldukça güncelleme yapacağım. Diğer arkadaşlarımın da ürünlerine bakmak isterseniz;

Güncelleme : Ve aramıza yeni katılıp project 10 pan yapmaya karar veren Luzumsuzişleruzmanı'nın Blogu
Güncelleme : Yeni aramıza katılan bir arkadaşımız daha var  Meltemce'nin Blogu
Güncelleme : Project pan'e ilgi gittikçe artıyor son katılan arkadaşımız Helena'nın Blogu

Eğer ben de varım derseniz aramıza katılın, elinizdeki fazlalıklardan kurtulun ;)

14 Temmuz 2011 Perşembe

Oriflame Jazz Fusion Palet


Oldukça pigmentli, ister doğal isterseniz buğulu makyajlar yapabilmeniz için uygun bir palet.


Özellikle sağ üstteki ışıltılı rengi çok seviyorum. Sol alttaki rengi kullanamıyorum maalesef kırmızı alt tonlu bir kahverengi olduğu için oldukça yorgun gösteriyor. Fakat diğer renkleri çok severek kullanıyorum.



Birer kere parmağımı sürüp elime tek hamlede sürdüm ve gayet güzel renk verdiler. Oriflame arada sırada indirime girmiş haliyle yayınlıyor bu paleti ama her katalogda olmayabiliyor.

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Gratis Alışverişim


Gratise son ziyaretimde bunları aldım. Gratisi watsonsa göre daha çok sevmeye başladım çünkü almanyadan ingiltereden ithal değişik ürünler getiriyor.

Cherry - Lavender Bath Fizzer- Bunlar lushın banyo balistiklerinin ucuz hali denebilir. Ana maddeleri lushla aynı fakat bunlarda lushın koyduğu doğal yağlar vs yok sadece. Ama içinde gliserin olduğu için cildi yumuşatıyor. Ben severek kullanıyorum. Şu sıralar bir alana bir bedava ve fiyatı 2.90 TL

Barbie Vanilla Cake Body Spray - Gülmeyin sakın :) Tamam çocuk parfümü evet ama ben vanilyalı kek gibi kokan ama insanı baymayan vücut spreyini başka nerde bulabilirdim ki :) Valla hoşuma giden bişeyse çocuk ürünü , erkek ürünü dinlemem alırım. 12 TL

Ice Cream Lip Balm- Brownie - Bubble Gum - Sürekli kullandığım favori dudak nemlendiricim. Çok güzel nemlendiriyor ama yapış yapış yağlı his bırakmıyor (nivea gibi) tamamen mat ama nemli görünüyor dudaklarınız. Rujun altına da çok güzel oluyor pürüzsüz sürüm sağlıyor. Bu da bir alana ikincisi yarı fiyatınaydı 2 tane kaptım:) Fiyatı 5.90 TL

Son zamanlarda dibinde biraz bırakıp bullanmadığım,ortası delinen ama bitiremediğim pekçok ürün var bunları toparlayıp project 10 , 20 pan (artık kaç olursa o kadar yani :) ) mi yapsam??

12 Temmuz 2011 Salı

Rimmel Vinly Carat Gloss - Rough Diamond


Bu parlatıcıyı alalı baya uzun zaman oluyor. Sanırım artık üretilmiyor. Çok yoğun ışıltıları var içinde tek başına veya rujunuzun üstüne sürdüğünüzde çok güzel cam parlaklığında dudaklara sahip oluyorsunuz.
Işığı yansıttığında bayağı parlak oluyor ama normalde o kadar da ışıl ışıl değil. Dudak kaleminin,rujun üstüne sürmeyi çok seviyorum. Hmmm benzetmek gerekirse MAC Dazzleglass Sugarrimmed' e benzetilebilir ama ondan çok daha parıltılı ve ışıl ışıl olduğu kesin:)


Üstte ışığı yansıtan hali, altta normal hali

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Maybelline Color Sensational Rujlar



Maybelline Colorsensational serisini Türkiyeye getirdiğinde her renginden alıcam, aman ne güzel gibi bir sevdaya düşmüştüm. Denemek için 2 tane aldım daha da almadım almam da:)
Tamam renk skalaları güzel de o kadar da ahım şahım rujlar değiller bence. Nemlendirmeleri yok alta mutlaka bir nemlendirici gerekiyor, kalıcı da değiller bence 20 lira etmezler kesinlikle.


Bunlara benzer yapıda flormar longwearing rujlar var 7 liraya almıştım çok daha kalıcı ve yumuşaklar. Onları tavsiye ederim.
Not : Şimdi baktım yurtdışı alışveriş yasağından sonra nasılsa bize kaldınız diyen flormar 12 tl yapmış o rujları da. Hainler...

Üstte Feel Pink, altta Pink Brown


Aslında bu serinin bazı rujlar daha nemli parlak yapılı. Fakat benim elimdekiler oldukça kuru.

10 Temmuz 2011 Pazar

Tatile Gidiyorum! Yanıma Ne Alıyorum? - Makyaj


 Bunlar da tatile giderken yanıma alacağım son kozmetikler. Düşündüm taşındım Ezgi dedim tatile giderken alma yanına hiç makyaj malzemesi. Sonra yine düşündüm herkes akşamları sürüp sürüp gezicek sen pişman olacaksın dedim birkaç bişey aldım yanıma.
  


Flormar Pretty Compact Blush - 111 - Çok güzel bir nar çiçeği (coral) renge sahip. Fotoğrafta benim beceriksizliğim sonucu turuncu da çıksa normalde bronz tende çok güzel duracak bir renk

Avon Jillian Dempsey Palet - Holiday Glow - Paletteki tüm ürünler krem formda. Büyük olan kısım şeftali renkli bir allık, üstteki iki yuvarlak ruj , alttaki iki yuvarlak kısım da krem far.



Golden Rose Lip Gloss 12 Numara - Pembe ışıltılı normal bir dudak parlatıcı. Bunu dudak kaleminin üstüne sürmek için aldım

Oriflame Power Shine - Peach Nectar - Resimde turuncu da gözükse hafif yapılı şeftali tonlu bir ruj.

She Lippy Lollypop - Girl In Love  - Bu rujları çok seviyorum maybelline watershine rujlar gibi az renk bol parlaklık veren rujlar.

Flormar Lipbalm Vanilla- Normal bir nemlendirici spf 8 olduğu için tercih ettim.

Rival De Loop Shine&Care Lipgloss- 04- Çok tatlı bir bebek pembesi yaza çok uygun.

Flormar Dudak Kalemi -201- Bu kalem üzerine de dudak parlatıcı = süper nude dudaklar;)

 

 Flormar 109 -110 Göz Kalemleri - Tam yazlık benim kahverengi gözlerimi ortaya çıkaracak açık yeşil ve açık mavi kalemler. Bu kalemlerden biri ve rimel sürdüm mü tamamdır. Kat kat far sürmeyi hiç düşünmüyorum o yüzden de yanıma almadım.

Rival De Loop Kajal&Highlighter - 01 Glamorous - İkili göz kalemi. Bir tarafı oldukça koyu bir siyah diper tarafı ise göz içine sürülen daha da aydınlık göstermeyi sağlayan pembemsi ten rengi.

Rival De Loop Matte Eyeshadow - White Coffee- Bunuu göz pınarımı ve kaş altımı aydınlatmak için kullanacağım. Resimde belli olmasa da baya kullandım ortası çökmüş durumda. Bu farı sürmek için de ecotools far fıçasını yanımda götüreceğim.

Maybelline Colossal Voluma Express - Herkesin bildiği maybelline markasının sarı tombik rimeli:)

Yanıma alacağım makyaj malzemeleri de bu kadar. Çoğunu sürmeyi düşünmüyorum bile en azından tatilde makyaj yapmayayım dimi ama yanıma almazsam da olmaz ;)

8 Temmuz 2011 Cuma

She Allıklar


Bu allıkları bir kadınlar gününde carrefour %50 indirim yaptığında almıştım. Artık yapmıyor hainler :( İyiki de almışım çok çok severek kullanıyorum.



Sol baştan sayarsak pink,peach ve bronze

Artık hiçbir yerde görmüyorum she markasının kozmetik ürünlerini herhalde kaldırıldı. O indirimlerde gözüm dönüp baya bişeyler almışlığım var. Rujları paleti filan çok kullanmasam da diğerlerini sırf kaplarının tatlılığı bile yeter.


Şeftali tonunu kışın çok kullandım pembeyi de bu aralar çok kullanıyorum nedense. Dağıtması kolay rengini ayarlayabileceğiniz ekonomik allıklar. Ama gel gör ki bronzu beğenmedim arkadaş.Çok simli pek güzel durmayan bence allık olarak kullanılmayacak bir renk. Ben genelde sürdüğüm allığın üzerine ışıltı versin diye hafifçe geçiyorum yada elmacık kemiklerimin üzerine çok az highlighter olarak kullanıyorum o da kırk yılda bir.


Sonuç olarak sağda solda bulursanız, ki bulduğunuzda piyasadan kalktığı için fiyatları düşük olucaktır büyük ihtimalle bence bir deneyin. İstanbul içinde bulursanız bana da haber verin... :))

Bugün tatil serisinin son bölümü makyaj malzemelerini yayınlayacaktım ama fotoğraflarda oluşan bir sorunda dolayı yarın yayınlayacağım, bunu da belirtmek isterim ^_^

7 Temmuz 2011 Perşembe

Tatile Gidiyorum! Yanıma Ne Alıyorum? - Vücut



Avon Little Black Dress Vücut Spreyi - Vücut spreylerini çok ama çok seviyorum. Hele yaz aylarına bol bol sıkıyorum hafif yapılı güzel oluyorlar.
Sebamed SFP 50 Güneş Kremi - Şu zamana kadar kullandığım en iyi güneş kremi. Oldukça yoğun yapılı benim kuru cildime çok iyi geliyor. Çok iyi koruma sağlıyor. Yüzüme bunu sürüp bütün gün açık havada bu günün içinde de 4 saat sürekli güneş altında kalmışlığım var. Eve geldiğimde en ufak bir güneş kızarıklığı bile yoktu yüzümde gün içinde yeniden sürmediğim halde. Fakat yağlı ciltlilere önermem.
Rexona Deodorant Happy- Rexona yeni seri çıkarmış happy ve sexy iki farklı koku. Çiçekli tatlı bir kokusu var.
Garnier Güneş Sonrası Rahatlatıcı Vücut Losyonu - Tatilde güneşe maruz kalan cildimi oldukça rahatlatıyor. Benzer ürünler piyasada çok.
Rossmann Isana Vücut Kremi - Yine hiç ihtiyacım olmamasına rağmen aldığım seyahat boyu bir ürün. Ama keşke daha çok alsaymışım dedim çook güzel bir kokusu vari tarif etmesi zor ama çok temiz saf bir koku.
Britney Spears Fantasy - Bu parfümü çok seviyorum pamuk şeker gibi kokuyor yaz kış bayılarak kullanıyorum ama çok sıkmamak lazım bu tarz ağır şekerli parfümleri.

Yarın da makyaj malzemelerini yazıp bu seriyi de burada noktalayacağız efendim ;)

6 Temmuz 2011 Çarşamba

Tatile Gidiyorum! Yanıma Ne Alıyorum? - Yüz


Mini mini seyahat boyu yüz bakım ürünleriyle karşınızdayım. Tatile giderken yanıma alacağım ürünlerin küçük olmasına dikkat ediyorum hem yer kaplamaz hemde bitirdikçe ben mutlu olurum :) Yalnız bu sefer tüm ürünler ya rival yada neutrogena olmuş yeni farkettim :)

Rossmann Rival de Loop Köpük Yüz Temizleyici - Seyahat boyu olan bu ürünün tam boyunu da aldım. Çalkalayıp elimize sıkıyoruz saç köpüğü gibi bir köpük geliyor bununla yüzümüzü yıkıyoruz. Oldukça kullanışlı.
Neutrogena Spf 15 Nemlendirici - Tatilde her gün bolca güneş kremi kullanacağım ama nemin yeterli gelmediği zamanlarda günlük bakım kremi olarak bunu götürüyorum.
Rossmann Rival de Loop Tonik - Makyajımı çıkarıp yüzümü yıkadıktan sonra bu seyahat boyu minik toniği süreceğim.
Rossmann Rival de Loop Makyaj Temizleyici - Aslında bunu almayabilirim sonuçta köpük makyajımı yeterince temizler zaten tatilde de çok makyaj yapmam. Ama yinede size göstermek istedim.
Neutrogena Radiance Boost Göz Kremi - Bu göz kremini çok seviyorum sürüldüğü anda güzel bir nem ve aydınlık veriyor göz çevrenize. Güneşe denize maruz kalan hassas göz kenarlarımızı bunla nemlendiriciyyz efendim :)
Rossmann Rival de Loop Göz Makyaj Temizleyici Pamuklar - Bu pamuklar çok yararlı oluyor hızlıca göz makyajını temizliyorsunuz. Pamuğu bul temizleyiciyi dök derdi yok. Çıkar sil at çok pratik:)

Yarın da tatile giderken yanıma alacağım vücut bakım ürünlerini tanıtacağım. Yorumlarınızı bekliyorum:)

5 Temmuz 2011 Salı

Tatile Gidiyorum! Yanıma Ne Alıyorum? - Saç


Yaz geldi herkes uzun kısa süresi farketmez tatillere deniz, havuz kenarlarına gitmeye başladı. Ben de yakında kısa ama güzel bir tatile gitmeyi planlıyorum . Madem öyle yanımda ne götüreceğimi bölüm bölüm yazayım dedim. Hem fikir vermek hem de ürün tanıtmak açısından iyi olur:)
Yanıma alacağım saç ürünlerine gelirsek...

Gliss Şampuan - Benim seyahat boyu ürün takıntım var bayılıyorum mini mini şampuanlara duş jellerine bunu da gratiste gördüm ve aldım.
Gliss Durulanmayan Saç Kremi - Her banyo sonrası durulanmayan saç kremi kullanıyorum kıvırcık saçların kırılmadan taranması için çok gerekli bende.
Rossmann Sun Ozon Koruyucu Saç Spreyi - Eğer tatile gidiyorsanız saçlarınızı tuzlu su, klor ve güneşin zararlı etkilerinden çok iyi korumalısınız. Bu ürünü rossmannda gördüm ve aldım bakalım memnun kalacak mıyım bilmiyorum. Rossmannın hiçbir ürününden olumsuz sonuç almadım umarım bundan da almam. Ürün saçı nemlendirmeyi kolay tarama sağlamayı, güneş ve denizin zararlı etkilerinden saçı korumayı vaadediyor.
Dove Şampuan ve Saç Kremi - Bunları da gratisten aldım  yoğun nemlendirme ve bakım sağlamayı vaadeden ürünler.
Isana Seyahat boyu saç köpüğü - Evet bu da seyahat boyu :) Tatil boyunca saçlarımı şekillendirmek itediğimde bana yeterli gelebilecek bir ürün.

Yarın da tatile giderken yanıma almayı planladığım yüz bakım ürünlerini tanıtacağım.

Sevgili Ojem Rujum Rimelim bu seriyi mim haline dönüştürmemi, kendisinin de yapacağını söyledi. Bu fikir benim aklıma gelmemişti:) Teşekkür ederim. Öncelikle ojem rujum rimelimi daha sonra da yapmak isteyen herkesi mimliyorum :)