20 Ocak 2012 Cuma

Blogaward ve Hakkımda 7 Gerçek

Pek sevgili tatlı mı tatlı Mavi ojeli kız bana bu ödülü layık görmüş aman efendim teşekkür ediyorum. Hakkımdaki 7 gerçeği yazıyorum şok şok şok flaş flaş flaş...

1- Söz verdiğim şeyi yaparım söz verip de tutmayanlardan hiç haz etmem. Ayaküstü her konuda "hıı yaparız ,tamam gelirim" vs gibi öylesine söz verip sonra "ay gelemicem, aman unutmuşum" diyenleri tekme tokat dövesim var. Bu karşındakini ne kadar az önemsediğini gösterir bence.
2-Çok hayalperestim. Balık burcu olmamın da verdiği etkiyle acayip hayal kurarım o hayaller bir nevi benim iç dünyamdır.
3-Kötü niyetli,içten pazarlıklı veya o anda yüzüme gülüp benim hakkımda kötü düşünen insanları anında sezerim ilişkimi keserim yada ona göre davranırım.
4-Çok inatçıyım öyle böyle değil istediğimi yapmam gerek er yada geç.
5-Hayatın bu kadar acımasız ve adaletsiz olduğu gerçeği yüzüme sürekli çarptıkça çok daha gaddar bir insan oluyorum maalesef.
6-Çok sulugözlüyüm maalesef bunu hiç sevmiyorum ama üzüldüysem, kırıldıysam mutlaka ağlayarak onu atmam lazım yoksa çok stresli oluyorum.
7-Tanıdığım insanların yüzde 90'ı sen normal değilsin manyaksın delisin çılgınsın diyorlar. Bunu çok kişiden duyuyorum hoşuma gidiyor:)

Ben de bu ödülüü sevgili Sinemella, Makyaj Cadısı ve Kozmetik Deneyimleri'ne gönderiyorum. Sevgileerr...

5 yorum:

Makyaj Güncem dedi ki...

ay canım biran kendi özelliklerimi okuyor gibi oldum:)ne kadar çok benziyoruz:)

Unknown dedi ki...

teşekkür ediyorum canım layık gördüğün için sevgiler :)

~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~sinemella~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~ dedi ki...

çok teşekkürler tatlım :*

Azimli Baykus dedi ki...

bende bugun ılk defa mımlendım yapıp sana da yolladım.
sevgıler

Adsız dedi ki...

Canim yas ilerledikce bende kendimdeki degisimlerin farkina variyorum senin gibi, hayat bize yerine göre gaddar olmayida ögretiyor iste ne yapacaksin ; )