18 Ocak 2012 Çarşamba

Project 13 Pan Güncelleme

Merhabaaa güzel mi güzel kozmetik dosyası izleyicileri. Evet biliyorsunuz ki ben bir project pan delisiyim.
E ne yapayım başka türlü bitiremiyorum ürünleri buraya yazınca bitirmek zorunda hissediyorum kendimi. Yoksa ay o güzel dursun bu güzel kullanmayayım diye diye her yer yarım ürünlerle doluyor.
Bu güncelleme yazısını sevgili Burcu istedi benden onun da çok güzel bir blogu var bir bakın isterseniz;)
Bu project pane başlangıç yazımı okumadıysanız şuraya tık tık lütfen. Burada amacım bazı ürünleri tamamen bitirmekken bazılarını yarılamaktı. Baya yol aldım azcık bişey kaldı diyebilirim. Haydi ürünleri inceleyelim bakalım;)
Bunlar biten ürünlerim

Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendilleri: Ayyy iyiki bitti zar zor kullandım hiç de bir yararı yok almam bir daha.
Aldo Vandini Duş Jeli: Duş jeli seven biri değilim bunu da tekrar almam.
Maybelline Colossal Volum Rimel: Bunu 2. kes kullanıyorum başka markalar denemek istiyorum sonradan dönüş yapabilirim ama buna.
Neutrogena Alkolsüz Tonik: Alkolsüz ve su gibi bir ürün ben pek tonik meraklısı değilim tekrar almam zaten elimde bir tane daha var. Ama makyajınızı temizledikten sonra son adım olarak kullanmak isteyen olursa çok da kötü değil yani nemlendiriyor cildi.

Gliss Sıvı Saç Kremi: Her banyo sonrası saçlarıma sıkıyorum saç uçlarım biraz kuru olduğundan iyi geliyor bitince tekrar almam diğer markaları denerim sanırım. Neva kozmetiğin saç kremi de güzel onu kullanacağım;)
Nivea Yumuşatıcı Tonik : Amacım bunu yarılamaktı yarısına çok yaklaştım amacıma ulaştım sanırım tekrar almayı gerektirecek kadar güzel bir ürün değil.
Clean&Clear Günlük Peeling: Başladığımda yarısındaydı şimdi bitmek üzere 3 kullanımlık filan kaldı günlük makyaj çıkarıcı olarak kullanılabilecek yumuşak bir peeling.

Avon Pur Blanca: Başladığımda tamamı doluydu amacım yarıya gelmekti ama geçtik yarısını da bitiririm bunu. Günlük kullanılabilecek güzel bir kokusu var ama yarım saat sonra üstünüzde yok.
Barbie Vanilyalı Vücut Spreyi: Bunda da sonra yaklaştık sayılır. Kokusunu seviyorum ama hiç kalıcı değil ayrıca oda spreyi olarak kullanılabilir :))


Rival De Loop Mat Far White Coffee: Bunu çook severek her gün kullanıyorum kaş altıma. Başladığımda ortası çöküktü artık delik:D Amacım ortasını delmekti ve amacıma ulaştım.
Vaseline Nemlendirici: Kokusunu çok seviyorum 2 kullanımlık kaldı.

Avon Raisin Wine Ruj: Bu rujlar da hiç bitmiyor canım baya kullandım yarıya gelmekti amacım biraz daha kullanırsam kendimi başarmış sayıcam:D
Oriflame Nude Pink Ruj: Ya ben bu ruju hiç sevmiyorum yaa sedefli ve benim için açık kullanamıyorum çıkarıcam project panden. üf

Eveet durum budur. 1 aya kalmaz biter bu project pan ve yenisine başlayacağım. Kozmetik yasağı koydum kendime al al nereye kadar büyük bir project pan yapıp sonrasında da kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...

10 yorum:

litomelo dedi ki...

büyük project pan sonrası büyük ödül çok mantıklıymış, benim gibi bir insanı bile harekete geçirdi :))

burcu dedi ki...

baya ilerlemişsin canım.ne güzel :) rival de loop mat white coffee farı önerir misin? ben de bu renkte far arıyorum da :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

litomelo kesinlikle bence de çok mantıklı hem birsürü ürün bitirmek hem de sonunda hedefin olan hediyeye kavuşmak çok eğlenceli olur:D

burcucum evet öneririm mat krem rengi bir far kaş altı aydınlatması için çok beğeniyorum ben ayrıca mac brule farın benzeri diye geçiyo;)

Adsız dedi ki...

Bence iyi iş çıkarmışsın, çok daha büyük bi project pan dan bile başarılı çıkarsın :)

ozlemtuana dedi ki...

güzel bir yazı olmuş şekerim ben seviyorum project pan'ları çok faydalı oluyor:))

Unknown dedi ki...

ben de istiyorum bir project pan a başlamak özendim gerçekten. bu arada maybelline sarı tombul rimel gibisini bulamadım başka rimeller deneyip gene ona dönüyorum

özlem dedi ki...

maşallah, ne güzel bir çok şey bitirmişsin. Büyük bir dolap detoksu hepimize lazım ama kışın ürün hele de makyaj malzemesi bitirmek çok zor.

~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~sinemella~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~ dedi ki...

çok güzel olmuş bitirmişsin valla darısı yenilere:*

shrinagar dedi ki...

Brsvo, darısı project pan'e başlayıp sonunu getiremeyen benim gibilerin başına:)

www.huncalife.blogspot.com dedi ki...

Bence Bu konuda hunca life de atlamamak gerekir hem bir türk markası hem de kaliteli özellikle de allday serisini muhakkak tavsiye ederim dileyen arkadaşlar bloğumdan inceleyebilirler.
www.huncalife.blogspot.com