12 Şubat 2012 Pazar

Bitirdiklerim


Merhaba arkadaşlar ürün bitirme özürlüsü olarak bu sefer yeni bir karar aldım şakır şakır ürün bitireceğim. Hep yarım yamalak kalıyorlar sinir oluyorum artık kıyıcam herşeye kullanıcam bütün ürünleri.
Kota mağdurlarını da düşünüyorum artık hem video hem fotoğraflı yazılar yazmaya karar verdim önceden düşüncesizlik mi yapmışım ne :)




Rossmann Alterra Doğal Şampuanlar: Bu şampuanları daha önceden de tanıtmıştım. Normal şampuanlar saçlarıma zarar veriyor. Bunun içinde silikon paraben sülfat yok saçı iyi temizliyor hatta o kadar gıcır gıcır oluyor ki nemlendirici kullanmak gerekli. Ama normal şampuan gibi hacim vermiyor tabi silikon olmadığından. İkisini de bitirdim Down under naturals nude isimli şampuana geçitm.

Elidor Köpük: Beğenmeyerek bitirmiştim sonra buklelerimi belirginleştirsin diye gittim John Frieda aldım ama keşke almasaymışım ikisinin hiçbir farkı yok belki sonra tekrar alabilirim.
 


Loreal, Diedermine Göz Makyaj Temizleyiciler: Lorealden nefret ettim göz makyajını iyi temizlemiyor mutlaka kirpiğimde rimel kalıyor ve göz içine kaçarsa çok yakıyor. Ama seveni de çok. Diadermine biraz daha iyi temizliyor ama o da yakıyor.

Parmex Aseton: Güzel bir aseton şu anda flormarınkini kullanıyorum o da güzel.


Dove, Gliss mini şampuanlar : Bunları bir alışverişimde denemek için almıştım pek bişey anlamadım:D Dove glisse göre daha iyi ama

Nivea Angelstar Deodorant: Watsons alışverişimde tester olarak vermişlerdi gözlerim yaşardı :) Kokusu çok güzel şekerli genç kızlara yönelik


Sensodyne Beyazlatıcılı Diş Macunu: Her zaman bunu kullanıyorum sensodyne içindeki florür dişlerime çok iyi geliyor ama beyazlatıcılısını kullanmakta fayda var

Dalan Krem: Gratisten 75 kuruşa almıştım bayıldım nemlendirmesi emilmesi çok iyi kokusu beyaz sabun gibi her zaman alırım.

Cettua Before Having Date Kağıt Maske: Daha önce de alatmıştım bu maskeleri çok seviyorum nemlendirmesi ve cilt tonunu nötrlemesi kırmızılıkları alması bakımından favorim. İçinden 4 tane çıkıyor haftada 1 yapıyorum:)

Bu aralar bitirdiğim ürünler bunlardı yorumlarınızı bekler hepinizi öperim...

9 yorum:

busesinem dedi ki...

tebrikler canım,bir sürü ürün bitirmişsin,loreal göz makyaj temizleyicisinden bende memnun kalmamıştım,hiç temizlemiyor,parmex asetonu bende seviyorum,dove şampuanlar isefena değil bence.

gınny dedi ki...

seviyorum böyle bitirilen videoları izlemeyi. ben göz makyajı temizle için bir öneride bulunmak istedim göz makyajımı göz makyaj temizleyicileriyle temizlerdim bende taki göz doktorum kozmetiği kozmetikle temizleyemezsin diyip bana bebek sampuanı kullanmalısın dıye kadar çok farkediyor yanmadan tertemiz oluyor gözler küçük bir damla yetiyor temizlemeye. yeni videolarını beklıyorum sevgiler ..

Aslı dedi ki...

Yaşasınnnn hem videolu hem fotoğraflı yazı :D Elidorun köpüğünü bugünlerde kullanıyorum ve John Frieda'nın bukle belirginleştirici spreyini aldım trendyoldan beklemedeyim; senin deneyip keşke almasaydım dediğin köpüğü müydü spreyi mi merak ettim?

kitten dedi ki...

saç köpüğünden bende de var, hatta john freida da var ama en çok memnun kaldığım watsonstan aşırı ucuza aldığım yung diye bir marka oldu

Adsız dedi ki...

Şu an makyaj temizleyici,deodorant,el kremi ve maske olarak hangi ürünlere geçtin hangilerini kullanıyosun?

Adsız dedi ki...

Ne cok sey bitirmissin canim, cok güzel : D

Adsız dedi ki...

maaşallah sana canım :)) watsons tester ürün verir miymiş benim de gözlerim yaşardı şu an :D gratis vermişti bi kere bana bir sürü tester krem bi tek onu bilirim :D
dalan krem gerçekten çok güzel.
maskenin gerçekten nemlendirmesi iyi.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

busesinem canım çok teşekkür ederim aynen katılıyorum seven de var ama çoğunluk memnun değil lorealden

gınny çok teşekkür ederim canım doktorun çok haklı aslında bebek şampuanıyla nasıl temizliyorsun yazarsan çok sevinirim eline azcık alıp suyla gözünü mü ovuşturuyosun yoksa pamuğa sürüp direk göze mi sürüyosun. sevgiler:)

Aslıcım çok teşekkür ederim benim aldığım bukle belirginleştirici köpük canım spreyini denemedim köpük de kötü değil ama vrilen paraya değmiyor ucuzlarıyla aynı

kitten şu saç köpüğü işini çözemedim bi türlü ucuzunu da aldım pahalısını da benim saçlar bozuldu herhalde:D

Adsız şu anda göz makyaj temizleyici olarak rossmann rival de loopunkini ,el kremi olarak gratinten aromanicein vanilyalısını,yüz maskesi olarak yine gösterdiğim cettuanın before having date maskesini kullanıyorum:))

viva çok teşekkür ederim vivacıımmm:))

mini minicik minnak şeeeyyy :) evet ben de çok şaşırmıştım tester verdiklerinde dediklerine ayyynen katılıyorum krem ve maske her zaman alacağım şeyler:D

Unknown dedi ki...

dalan krem hakkında sana katılıyorum. bende bittikce alacağım. ellerim pamuk gibi oldu sayesinde. Loreal göz makyaj temizleyicisi hakkında bende yazmıştım. bakmak istersen
www.buneguzellik.blogspot.com