14 Şubat 2012 Salı

Down Under Naturals Nude Şampuan Ve Saç Kremi


Merhaba:)) Kozmetik sevdalıları olarak 14 şubat sevgililer gününüzü kutlarım:) Bizim de ortak aşkımız kozmetik değil mi:)

2 hafta önce Selen Kozmetikten çok şık bir paket aldım. Hasır kutuyu takılarım için kullanmaya başladım bile. İşin aslında gelirsek benim yazdan itibaren çok fazla saçım dökülmeye başlamıştı bir sürü şampuan denedim işe yaramadı saç derim pul pul dökülüyordu ve kıvırcık olan saçlarım düzleşti resmen yıkadıktan sonra köpük de sürsem 2. gün dümdüz oluyordu. Böyle acayip bir durumdaydım yani:)
Sonra Rossmann Alterranın organik şampuanını kullanmaya başladım dökülmesi ve saç derisinin pul pul olması kısmen geçse de saçlarımın düzlüğü ve hacimsizliği düzelmedi. Bundan sonra düz saçlı olacağımı, saçlarımın yapısının değiştiğini filan düşünmeye başladım. 
İşte tam o sırada bu paket geldi; 

Öncelikle içinden adıma yazılmış güzel bir not vardı. Adıma yazılmış olması çok öenmli bir ayrıntı benim için.

Bir adet şampuan bir adet şaç kremi çıktı paketimden.


Şampuan hacimlendirici özellikli, içinde sülfat, paraben gibi zararlı maddeler barındırmıyor ve %98 bitkisel. Kullanımda edindiğim fikirlere gelirsek iyice düzleşmiş saçlarıma hacim verdi gerçekten hemen ertesi gün sönmüyor ve saçımdaki dalgalar daha belirgin olmaya başladı.


Nemlendirici saç kremini ise haftada 1 kullanıyorum. Saç diplerim haricinde geri kalan heryere kremi sürüp 6-7 dk bekletiyorum. Saçlarım çok yumuşak oluyor, karışık yerler açılıyor. Bu üründe de zararlı maddeler yok ve %96 bitkisel.


Ürünlerin yapıları bu şekilde. Krem beyaz ve koyu , şampuan renksiz ve daha akışkan. Hafif güzel bir kokuları var yapay bir koku hissetmiyorsunuz. Şu anda çok memnunum ve umarım sonradan olumsuz bir yanıyla karşılaşmam çünkü bu şampuanı değiştirmek istemiyorum. Uzun zamandır neredeyse 5-6 aydır saçlarım bu kadar hacimli olmamıştı çünkü. Hatta var mı bilmiyorum ama bukle belirginleştirici köpükleri varsa onu da alıp kullanmak istiyorum.

Down Under Naturals'ın twitter hesabı için buraya, facebook hesabı için buraya tıklayın.

Ürünler bana Selen Kozmetik tarafından gönderilmiş olup yazılar tamamen kendi deneyimlerime ve fikirlerime dayanmaktadır. Selen Hanıma teşekkür ederim.

10 yorum:

Aden Aytaç dedi ki...

down under fruit kicks in köpüğü ve jölesi var. ben narlı olan jöleden çok memnun kalmıstım canım =)

Adsız dedi ki...

ben de bu şampuanı kullanıyorum ama hacimlenmeyi bırak 2 günde yağlanıyorum :(

ama yine de vazgeçemiyorumigüle güle kullan :D

smyrnian dedi ki...

Ben de bunu kullanıyorum çok memnunum. Brezilya fönlü olduğum için bulmuştum ama sonradan kullanmaya da devam edeceğim :)

ggglllyyy dedi ki...

güle güle kullan umarım saçında istediğin gibi bir etki yaratır. kıvırcıklarının gitmesine üzüldüm neden öyle oldu acaba :(

boleynkizi35 dedi ki...

Selamlar...ufak bi troit problemi yaşadığım için saçlarım çok cansız..uçlar hemen inceliyor saçlarım dökülüyor ve yağlanıyor..Bonacure de kullandım bioblas organicum safegreen dove vs de..5tlye aldığım komili şampuan bile daha faydalı oldu bana..ama istediğim sonuç hala yok..bu şampuan diğer doğal şampuanlar gibi keçe gibi ya da uçlarda dolaşma yapıyor mu..ve köpürmesi az olacaktır ama yok denecek kadar da az mı..Çok soru sordum biliyorum :D:D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Asen Aytaç çok teşekkür ederim elimdeki köpük bitsin deneyeceğim:)

ElanorTiwele canım ben john frieda kullandığımda hemen yağlanıyodu saçım şimdi baya hacimli

smyrnian aynen canım ben de çok memnunum:)

ggglllyyy gülaycıım çok teşekkür ederim valla son zamanlarda çok sıkıntı stresli zamanlarım oldu vücut da şaçlar da çok etkilendi ama şimdi düzeliyo yavaş yavaş;)

boleynkizi35 ne demeek çok soru olur mu hemen cevaplıyorum

ben de son zamanlarda çok stres sıkıntı yaşadım temmuzdan beri saçlarımda cansızlaşma sürekli dökülme vardı kıvırcıklarım gitmişti resmen ve çok cansızdı
bu şampuanı kullanmaya başlayınca dökülmem azaldı hala dökülüyor ama normal düzeyde
hacimlendi hemen kafama yapışmıyor
zaten hacimlendirici olanını kullanıyorum
benim de saçlarım ince telli ve dolaşma yapmıyor kesinlikle
diğer bitkisel şampuanlar gibi saçları kırt kırt yapmıyo
ayrıca kremini de uygularsan acayip yumuşak oluyor saçlar
ben de her türlü şampuanı kullandım hiç işe yaramadı o kadar para verip john frieda aldım 2 günde yağlandı saçım hep

normal şampuanın köpürmesine 100 dersek bununki de 70 yani köpürmüyo değil. bence yeterince köpürüyor. umarım sende de işe yarar ailece kullanıyoruz biz artık annem babam da kullanıyor.
ayrıca mart sonuna kadar graitslerde bu şampuanlarda 1 alana 2.s, %50 indirimliymiş bilgin olsun

tekrardan sorularını ve eğer kullanırsan sonuçlarını bekliyorum mutlaka yaz;)

boleynkizi35 dedi ki...

Çok çok çok sağolasınn çok iyi açıklamışsın inanki =))bir de şu soru var aklımda hemen yaplandırıyor mu ElanorTiwele çabuk yağlandırıyor demiş.. =( malum içinde sülfat olmadığı için temizlemede ya da yağlandırmada problem olabilir belki :(

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

boleynkizi35 açıkçası benim saçlarım uçlara doğru kuru üst tarafı normal beni idare ediyo yağlandırmıyo 3. gün yağlanma başlıyo zaten en fazla 3 günün sonunda saçlarımı yıkarım rahat edemem
kişiden kişiye değişiyor işte Elanorda yağlandırıyor bende pek yğlandırmıyor

mesela john frieda bende yıkadığımın hemen ertesi günü yağlanıyodu rezalet bişeydi yani ama o markayı beğenen de çok

kişiden kişiye fark gösteriyor inan ki;) Ayrıca rica ederim hep yaz bana ;)

boleynkizi35 dedi ki...

O zamaaann bi ara almalıyım.Rossmann dan seyahat boy saçkremini almıştım o gayet başarılıydı..Beni düşündüren şampuan olmuştu..Gidip en kısa zamanda alayım.Kötüyse de beğenmezsem de evde anne baba abi var kullanacak olan:D

boleynkizi35 dedi ki...

Vee aldımmm=)) gayet güzel köpürüyormuş=) bakalım inşallah hemen yağlandırma olmaz