9 Şubat 2012 Perşembe

La Roche-Posay Hydreane Riche

Merhabalarr:))) Uzun zamandır nemlendirici arayışında olduğumu biliyorsunuz. En son Rossmann Alterranın bitkisel nemlendiricisini kullanıyordum. Daha sonra bu ürün bana ulaştı geldiğinden beri kullanıyorum hemen yayınlamak istemedim fikir verebilme açısından öncelikle ne vaadettiğine bakalım.

Kuru ciltleri mükemmel bir şekilde nemlendirir. Eşsiz formülüyle cilt konforunu ve esnekliğini yeniden sağlar. İçerdiği La Roche – Posay termal suyu ve yeni nesil su taşıyıcıları hidrolipidlerle cildi nemlendirir ve suya doyurur. Paraben içermez.



Benim cildim kuru ve hassas sabah makyajdan önce ve gece yatmadan önce uyguladım. Yapısı yoğun nemlendirmesi çok iyi ve hemen emiliyor. Emildikten sonra yapış yapış his bırakmıyor. Parabensiz olması da büyük bir artı. Şu anda da fiyatı 29 Şubata kadar yetkili eczanelerde 19.90 TL imiş. Çok uygun ve denemek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat. Hafif kendine has temiz bir kokusu var rahatsız etmiyor.

Gelelim olumsuz yanına. Pek çok kişi için değildir ama benim nemlendirici kremlerden beklediğim bir özellik var ki cilt tonunu düzenlemesi. Hassas cildim sebebiyle kırmızılıkları da nötrleyen kremleri çok seviyorum. Ama bunun dışında hiç bir olumsuz yanını görmedim. Severek kullanıyorum uzun süreli kullanım sonrası olumlu yada olumsuz ekstra bir şey görürsem de size buradan bildiririm.





La Roche-Posay twitter sayfası için buraya facebook sayfası için buraya tıklayın.

Ürün bana firma tarafından gönderilmiş olup yazılanlar kendi fikirlerimdir.

4 yorum:

ggglllyyy dedi ki...

nemlendiricilerde ben de renk düzenleme özelliği ararım bana göre cildime uygun olması renk uyumu sağlamasıdır. tabi her ciltte değişir bu. fiyat çok uygunmuş denemek isterdim ama hem şu anki kremimden memnunum hem de project pan olayları sebebiyle yeni ürün almak yok :D ancak cilt mevsimlere göre farklı ürünler istiyor belki denemek gerekebilir.

Unknown dedi ki...

heryerde bu krem bu aralar :) la roche nin toleriane nemlendiricileri kızarıklıklar konusunda başarılı canım

birbuketkozmetik dedi ki...

ezgicim bloguma tagin var yapmak istersen

mrv dedi ki...

ürünün kızarıklarla ilgili hiç bir iddiası yok zaten o yüzden bi eksi yön olarak düşünmeniz yanlış