28 Şubat 2012 Salı

Mavala Ruj - 552 Nude

Merhabalar... Bu ruj Mavalanın facebook sayfasında yapılan yarışmadan kazandığım bir rujdu. Mavalanın ojelerini çok seviyorum zaten rujunu da deneme fırsatım oldu böylece.









Rengi çok şeker. Pembe alt tonlu nude bir ruj hafiften coral-turuncu görüntüsü de var. Yapısı çok ilginç ince yapılı bir ruj dudağı tamamen rengiyle kaplamıyor ama ıslak görünüm veren sheer rujlardan da değil. Sürdüğünüzde eğer dudağınızda çatlaklar varsa aralara dolup kötü bir görünüm yapabilir. İyice nemlendirilmiş pürüzsüz dudaklarda çok güzel durur. Nemlendiricisiz hafif kurutma yapabilir dudaklarda.
Benim dudaklarım kendinden koyu renkli olduğundan bana haiff açık kalıyor. Açık renkli dudaklarda çok güzel durur tam baharlık bir renk. Koyu göz makyajı yaptığımda tercih ediyorum ve parmaklarımla hafifçe dağıtıyorum doğal bir görüntü oluyor. Siz nasıl buldunuz? Öpüldünüz...

9 yorum:

sihirlimavi dedi ki...

Tonu çok hoşmuş,güle güle kullan :)

Adsız dedi ki...

Cok tatli bir renkmis, kabida cok hosuma gitti! Markayi daha önce hic duymamistim, ama ruj güzel görünüyor : )

Unknown dedi ki...

Bu ne kadar güzel bir renk böyle.Sende gerçekten çok iyi fotoğraflamışsın.Güle güle kullan canım.

Tuçe Köngül dedi ki...

O ruju dudakta görmeden anlamam ben :D

makyajblogum dedi ki...

Güle güle kullan canım, çok güzel bir renkmiş, MAC'in Hue rujuna benzettim biraz <3

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

sihirlimavi teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah

viva evet rengi çok tatlııı

cosmotrend teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim elimden geldiğince iyi fotoğraflamaya çalışıyorum çaktırma bu fotoları işte öğle arasında filan çekiyorum yoksa vakit yok :D

Tuçe Köngül ben sana özel gösterim yapıcam bebişim ya ben de çekmek istiyorum da vakitsizlikten bu fotoları bile işte öğle arasında çekiyorum inanırmısın o kadar mağdurum

makeupwithstyle evet canım bu huedan biraz daha belirgin sanki turuncumsu ama teşekkür ederiim

ggglllyyy dedi ki...

bende de buna çok benzer bi tonda ruj var ama benimkinin kokusundan pek hazetmediğim için sık kullanmıyorum ben. yaşasın nude rujlar onları seviyoruz :)

Başak dedi ki...

bu ruju çok beğendim:) böyle bir renk arayışı içindeydim.Tanıtım için teşekkürler:) Bu markayı hiç görmemiştim nerelerden satın alabilirim bu ürünü?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...


Başak merhaba beğenmene çok sevindim sanırım yetkili eczanelerde satılıyor daha detaylı bilgiyi markanın facebook sayfasından alabilirsin :)
http://www.facebook.com/mavalaturkiye