20 Şubat 2012 Pazartesi

Project 22 Pan!! Dev Bitirme Projesi

Merhabalarrr:) Güneşli bir pazartesiyle beraber ben de kocaman bir bitirme projesine başlıyorum. Biliyorum bu tarz yazıları çok seviyorsunuz. 1 ocaktan beri sürekli kullandığım bitirdiğim her zaman ihtiyacım olan bakım ürünlerimi almak dışında elimde bir sürü ruj,gloss,far vs varken yeni kozmetik ürünü asla almıyorum.
Elimde o kadar stok oldu ki onları eritmem lazım,hepsi yarım yamalak veya hiç açılmamış şekilde bekliyor.
Bu tarz project panleri yapmadan,size göstermeden bitiremiyorum. Bloga yazmam lazım diye diye hepsini bitirebiliyorum yoksa unutur giderim. Artık hem videolu hem de fotoğraflı yazılar hazırlıyorum hangisi hoşunuza giderse ona bakın ama yorumlarınızı yazmayı unutmayın :)



Watsons Leafy&Lovely El Kremi - Watsonsın yılbaşı koleksiyonlarıyla çıkardığı bir krem. 190ml dev gibi bitirmesi zor valla. 3te 1ini bitirdim. nemlendirmesi güzel ama kokusu limonlu olduğundan elinize sürdüğünüzde bulaşık deterjanı gibi bir koku oluşuyor sanki. Sevmedim ama bitmeli:)
Watsons Body Scrub- Kokusu için aldım severek kullanıyorum ama çok gerekli bir ürün değil.

Synergen Yüz Yıkama Jeli- Çok severek kullanıyordum unutmuştum tekrar hatırladım. Dibinde 3 parmak var zaten hemen biter.
Rival De Loop Göz Makyaj Temizleyici- Su gibi bir temizleyici, makyajı iyi temizliyor denebilir ama gözü yakıyor yine de. İyi bir temizleyici bulamadım gitti...
Avon Little Black Dress Vücu Spreyi- Avonun çok bilinen bir parfümünün vücut spreyi yarısı duruyor.
Rival De Loop Yüz Spreyi- Çok bereketli çıktı bir türlü bitmiyor. Yüzümü rahatlatmak, makyaj sonrası pudralı görübtüyü almak için kullanıyorum.


Avon Saç Kremi- Yarısı duruyor. Kokusunun güzelliği ve saçı yumuşatması dışında bir etkisi yok.
Garnier 3ü 1 arada- Killi, cilt tonunu açan ve peelin yapan bir maske. Çok seviyorum tekrar alırım bu bitince. 3/1'i duruyor. Çok bereketli.
Avon Yüz Temizleme Sıvısı- Çift fazlı çalkalayarak kullanılıyor. Yağlı bir temizleyici makyajı güzel çıkarıyor ama arkasından o yağlı hissi almak için jelle yıkamak lazım. Neredeyse tamamı dolu.
Avon Sıcak Saç Bakım Yağı-  Bu yağı banyoda sıcak suyun içinde 1dk bekleyim saç uçlarına uyguluyorsunuz. Yumuşaklık veriyor kırılmayı önlüyor. 3te 2si dolu.
Isana Deodorant- Bunu beğenmedim zaten sprey deodorant kullanmıyorum krem deodorant kullanmaya başladım ve çok memnunum. Sağa sola sıkarak bitiririm herhalde.

Avon Kalem Parlatıcı Naturally Glossy- Toprak tonlarında yumuşak yapılı kalem ruj/gloss.
Ice Cream Lip Balm- Gratislere senede 2 kere gelen hastası olduğum dudak nemlendirici. Yapısı çok sert olduğu için hemen bitmiyor.
Avon Ruj Show Stopper- Bronz tonlarda sevmediğim bir ton. Annem kullana kullana buraya kadar getirmiş bitirmesi de bana kalsın:)
Watsons Magic Lip Blam- Vücut ısısına göre dudakta rengi değişen lip balm.
Avon Ruj Heart Beat- Şeftali tonlu lip balm gibi yumuşak günlük kullanılabilecek bir ruj.
Avon Vanilyalı Lip Balm- Kokusu güzel nemlendirmesi orta ama dudakta beyaz bir renk bırakıyor o yüzden sadece geceleri kullanabilirim.
Rival De Loop Young Kapatıcı 03 Caramel- İlk sürüşte açık ama sonra cilt rengine uyum sağlayan bir kapatıcı. Az bir miktar var zaten içinde.

Golden Rose Pudra 06 - Çok severek kullandığımı anlatmıştım daha önce de bu 2.si.
Avon Sueded Nude - Bu far paletindeki krem renginin ortasını iyice açmışken bitireyim dedim.

Synergen Makyaj Temizleme Mendilleri- Kullandım beğendim 25 adet var içinde bitirmek zor olmaz.
Biologic Böğürtlenli Krem- Minnacım bir şey ama yapısı yoğun. Kokusu acayip güzel ellerim için kullanıyorum.

İşte bitirmek istediğim ürünler bunlar. Arada sürekli ihtiyacım olan ürünleri şampuan,yüz maskesi,aseton vs alacağım tabiki ama ihtiyacım olmayan evde bulunan hiçbir ürünü almama kararımı katı bir şekilde sürdürüyorum 1 Ocaktan beri. Bugün 51. günüm hedefim mayıs, hazirana kadar devam etmek. Siz de böyle bir bitirme projesi yapmak isterseniz bana katılın. Yorumlarınızı eksik etmeyin hepinize sevgiler... 

21 yorum:

★nasli_ dedi ki...

Vaaaay maşallaaaaaah :)
bende bu kadar bile ürün yok :)
Güle güle bitir balım

www.nzlsyn.blogspot.com

Özlemden dedi ki...

kolay gelsin güzelim, ben herşeyi bitiririm de pudralar ve rujlar öylece kalıyor, yoksa duş jelleri, yıkama jelleri felan bitirmekte zorlanmıyorum

sihirlimavi dedi ki...

Ezgicim, sanki ben project pan olayına girmişim gibi heyecanlandım postunu okuyunca :)
Süre falan belirledin mi? Hadi bakalım kolay gelsin ;)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

nasli canım çok teşekkür ederim o kadar çok ürün oldu ki elimde artık bitirmem gerektiğine kadar verdim yoksa dolup taşacak:)

ozax çok teşekkür ederim yorumun için canım evet sıvı ürünler kolay ama pudra ruj far çok zorluyor ben de zoru başarmaya kararlıyım:)

sihirlimavi canım benm çok teşekkür ederim ben de çok heyecanlanıyorum böyle yazılarda sen de katılmak istemez misin? Ufak tefek şeylerle başla bence çok eğlenceli oluyor. Far ruj pudra zor biter hepsinin bitmesi 3 ayı bulur sanırım süre belirlemedim ama hepsi bitince kendimi ödüllendiricem kesinlikle :*

Unknown dedi ki...

darısı başıma sac banyo urunu krem falan bitiyor da makyaj malzemesi bitiremiyorum ben gaza mı gelsem bu yazıdan sonra ? :)

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

ya bende katılmak istiyorum ben çok başarısızım bu konuda :D belki toplu yaparsak bu işi bende almaya son verebilirim artık..

sihirlimavi dedi ki...

Kendime güvenemiyorum Ezgicim, fakat ben de şöyle yapıyorum; elimde kullanmaktan dolayı azalmış olan ürünlerin listesini yapıp, o ay içerisinde direkt o ürünlere yöneliyorum, bunun dışında bir de unuttuğum ürünlerden 1-2 tanesini gözüme kestirip o ay içerisinde kullanıp azalmasını sağlıyorum. Bu da benim için yeterli oluyor, çünkü alışveriş yapmadan kesinlikle duramam ben. :)
Bu arada kesinlikle ödülü hakediyorsun, hadi bakalım...

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Helal olsun kızımmm!!! Ben bitiriyorum ama almadan da duramıyorum :D

Adsız dedi ki...

Ben hiç bi ürünümü bitirmeden yenilerini alıyorum.. dayanamıyorum yapıcak bişey yok:)bu arada ürünler harika..

http://moda-yolu.blogspot.com/ takip ederseniz sevinirim..

Unknown dedi ki...

oo bayağı bir ürün var kolay gelsin. senden görüp gaza geldim. ben de yapmalıyım artık stoklamıyorum ama fazlaca lüzumsuz kullanmadığım şeyler alıyorum. elimdekiler bitmeden bir şey almayacağım diye çabalayacağım bakalım.

Adsız dedi ki...

maaşallah sana tatlım... artık bende evde project pan yapıyorum ilham aldım sizlerden :) sana bi göz makyaj temizleyici önereyim; garnierin gül özlü makyaj temizleme sütü var. yüz ve gözdeki makyajı çok güzel temizliyor, yakmıyor da gözü.
bi de tatlım videonun başındaki müziğin adı ne acaba öğrenebilir miyim;)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

kozmetik deneyimleri evet canım sıvı ürünler hemen bitiyor sa ruj far pudra zor bakalım ben nasıl bitiricem:D Gaza gel sen de başla ufak tefek şeylerle bittikçe daha mutlu oluyorsun.

Tanyeli ÖZ Tanyelicim inan ben de zorlanıyorum ama başladım bi gayretle sen de bana katıl bence;)

sihirlimavi canım senin yöntemin de güzelmiş bence benim yaptığımın aylık hali gibi ama düzenli ürün bitiriyorsun o da güzel. Benimki daha zorlayıcı bak 52 gün oldu artık bişeyler almamak için zor tutuyorum kendimi

FashionAndMakeupFreak sağol bacııımmm ben bitiremediğim yarım bıraktığım için böyle zorluyorum işte kendimi napiim :/

moda yolu ben de aynen hiçbirini bitirmeden yenilerine geçtiğim için böyle yapmam gerekti artık teşekkür ederim:)

dofa hadi sen de başla inan evde o kadar stok oldu ki hiçbişey almasam 2-3 yıl idare eder beni:) nedir bu stoklama alışkanlığımız bizim:)

mini minicik mini minnmakıımmm nasılsın:D sen de başla tabi bol bol ürün bitir benim gibi yarıda bırakma herşeyi. Tavsiyeni dikkate alıcam elimdekiler bitsin denicem onu da teşekkür ederim canım.
Videodaki müzik britney spears hold it against me şarkısının başı ama sözleri olmadanki hali bak burada http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg

hulya_707 dedi ki...

senin bu ürün bitirme projelerine bayılıyorum:) hoşuma gidiyor bu yazılarını okumak. tabi sonra ben de gaza gelip bitirmek istediğim ürünleri bi yere ayırıyorum :) bazısı azalıyor ama bazısında da gıdım ilerleme olmuyo :) inat ettim ben de bitiricem ayırdığım ürünlerimi :) bu projelerinde yalnız değilsin :)

özlem dedi ki...

Maşallah ne çok ürün seçmişsin. Sıcıları ve glossları hemen bitireceğine eminim. Sanırım en çok zorlayan pudra olur, sür sür bitmiyor pudralar. Kolay gelsin

Bu da Benim Güncem dedi ki...

idolümsün ya keşke ben de senin gibi iradeli olabilsem alıp alıp duruyorum. en iyisi ben de bugün bir project pan projesi postu hazırlayaym yoksa başa çıkamayacağım ürünlerle:/

Adsız dedi ki...

Sonunda karar verdim makyaj ürünlerim olmasa da bu ojelerimi bitirmenin vakti geldi :)))
http://moda-yolu.blogspot.com/2012/02/sevgili-ezginin-yaptg-dev-bitirme.html

Adsız dedi ki...

iyiyiimm cnmmmm :D sen nasılsın. çok tşkler ;))

Adsız dedi ki...

kolay gelsin tatlimmm, RdL göz makyaj temizleyicisi benimde gözlerimi yakmisti ilk önce, sonradan sanki alisti gibi, benimki kücük boydu ama denemek icin almistim ; )

shrinagar dedi ki...

Kolay gelsin Ezgi, gerçekten büyük ve faydalı bir proje. Darısı hepimizin başına.

Adsız dedi ki...

Videolara bayılıyorum hep söylüyorum. Ben de bir bitirme projesine başlıcam, heveslendim. Devamı gelsin umarım. Sevgiler.
Tuğba

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

hulya_707 hülyaaa nerdesin sen hiç sesin çıkmadı dedim unuttu beni videoları izlemiyo:) yap tabi sen de kenarda köşede durdukça daha çok siniri bozuluyor insanın hepsi çöpe gitsiiin

Makyaj Cadısı çook teşekkür ederim sıvılar çok kolay pudrayı da bitiririm de rujlardan tırsıyorum ben :)

Sochic çook teşekkür ederim ne güzel sözler bunlar sen de hazırla bitirebildiğin kadar bitir ne kadar bitiririsen yanına kar ;)

moda yolu canım yazını gördüm nasıl biticek o ojeler yahu hiç oje biter mi:)

mini minicik ben de iyiyim mini mini minnakcım yuvarlanıp gidiyorum işte :D

viva canım çok teşekkür ederim evet göz içine kaçırmamaya dikkat ediyorum baya yakıyor bende alışmadı daha gözler:D

shrinagar çok teşekkür ederim evet çok faydalı oluyo sen de dene ürünleri çöpe atınca nasıl rahatlıyorsun anlatamam:D

Tuğba çok teşekkür ederim beğendiğin için sen de başla tabi yarım ürünler çöpü boylasın