24 Eylül 2012 Pazartesi

Bitirdiğim Ürünler

Merhabalaar:) Ben yine birsürü ürün bitirdim. Aslında bunlardan çok daha fazla ürün bitirdim ama o da başka yazının konusu olsun artık. Sizlere söz verdiğim gibi artık bütün ürünlerimi bitiriyorum. Ay kıyamadım köşede dursun, yarısı kalsın sonra kullanırım demek yoook. İster videoyu izleyin ister yazıyı okuyun. Buyrun efeemmm...





Down Under Naturals Nude Şampuan ve Saç Kremi - İkisinden de çok memnunum. Şurada tanıtmıştım. Paraben, sülfat içermiyor. Bir saç bakım uzmanı kullandığınız şampuan saçınızdaki kiri akıtır ama önemli olan saç kremidir, saç kremi saçı dış etkilerden korur ve besler demişti. Şampuan olarak alternatif başka şeyler kullanabilirim ama saç kremi olarak kesinlikle bununla devam edeceğim.

Avon Duş Jeli - 500 ml boyutunda normal bir duş jeli. Avon çokça kampanya yapıyor zaten bu ürünle ilgili. Çok da beğenmedim.



Watsons Burun Bandı - Bu üründen çok memnunum eğer benim gibi gözenekleriniz büyükse,derin temizleme istiyorsanız bunu tercih edin. Burun çevrenizi ıslattıktan sonra yapıştırıyorsunuz ve 15 dk bekliyorsunuz. Kuruyunca çıkartırken biraz kızarma ve acı olabilir ama tüm gözenekler temizleniyor.

Cettua After Night Fever Kağıt Maske - Bunu beğenmedim. Before having date gibi cildimi nemlendireceğini ton farklılıklarını gidereceğini sandım ama maalesef olmadı. Tekrar almam.

Cettua Burun Bandı - Watsonsa göre çok daha yüzeysel temizleyen, can acıtmayan, derin olmayan gözeneklere uygun bir ürün. Eğer böyle bir ürün arıyorsanız size uygun ama bana uymadı.


Sebamed Spf 50 Güneş Kremi - Bunun dibinde 2 parmak kadar var ama geçen seneden kalan tarihi geçmiş bir ürün. Unutmuşum atmayı. Geçen sene çok memnun olduğum için tekrar almıştım bu sene ama yazın aşırı sıcaklardan mıdır nedir ağır geldi yüzüme. Fazla süremedim yenisi hala duruyor evde 3te 2 si dolu. Tekrar almam. Ama güneşten koruması başarılı.

Flormar Aseton - Yoklukta almıştım tekrar almam.

Sensodyne Tam Koruma + Beyazlatıcı - Bunun sadece beyazlatıcılısını kullanıyordum.Bu sefer ikisi bir aradayı denemek istedim ama beyazlatma özelliği yok. Şimdi tekrar sadece beyazkatıcılı olanı kullanıyorum.


Rival de Loop Kayısılı Peeling - Ben bunu rossmann ilk açıldığında 2 liraya almıştım. Günlük peeling olarak kullandım. 75 ml olduğundan 2 hafta idare etti beni. Tanecikleri küçük ve günlük kullanıma uygun. Fakat tekrar almak için gittiğimde fiyatının 9 lira olduğunu gördüm. Piyasada o fiyata pek çok peeling var o sebeple tekrar almam.

Max Faxtor Masterpiece Max Rimel - Lila kutudan çıkan deneme boyuydu. Plastik fırçası var sık kıllı fırçaları sevmiyorum zaten. 6 buçuk ay kullandım kuruma yapmadı ama kullanım süresi dolduğundan ömrünü tamamladı. Güzel bir üründü.

Isana Krem Deodorant - Bu ürünü çok seviyorum koku oluşumunu tamamen engelliyor ama her deodorantta olduğu gibi bunda da bir sürü kimyasal var ve bu yüzden Gratisten aldığım mineral tuzlardan oluşan Cristal deodorantı kullanmaya başladım.

Watsons Kare Pamuk - İnce ama sayısı fazla olduğundan tercih ediyorum.

İşte benim bitirdiklerim bu kadar. Siz neler bitirdiniz? Nelerden memnun kaldınız hangi ürünleri sevmediniz? Yorumlarınızı bekliyorum:)

6 yorum:

★nasli_ dedi ki...

Ben yazarım beebeğiiiiiimmm :))
Nude seri şampuan benimde favoriim! Ben de inş bigün bu kdr ürün bitirebilirim :D

Moda Masalları dedi ki...

sensodyne ve Avon duş jeli ortak ürünlerimiz :) Ben de ikisini de sevmedim

makyajblogum dedi ki...

Canım bir sürü ürün bitirmişsin ne güzel, Nude'ları bende kullandım bir ara, şimdilik farklı şampuanlara geçtim :) Cettua'nın maskelerini çok merak ediyordum ama Before having date'i alacağım yazından sonra :) Ben bitirdiklerimi biriktirmeye çalışıyorum bakalım :) Sevgiler,

Unknown dedi ki...

hohhoo ben de burdayım:)
canım nude şampuanlara ben ara verdim krem konusunda haklısın belki yeniden alabilrim ama şu sıralar john frieda nın sac kremiyle aşk yasıyorum
burun bandı konusunda da benim gözeneklerim kucuk beautyformulas ın ki de cettua gibi pek işe yaramıyor yarıya indiriyor
watsons unkini merak ettim

dnz dedi ki...

Yaşasın yeni video :) Ezgi ne kadar sabırla bitiriyorsun bu ürünleri helal valla ! Diğer bitirdilerininde yazısını ve videosunu beklioruz canımm.Kolay gelsin ;)

kuyame dedi ki...

ellerine saglik cok guzel bir post senin onerilerin dogrultusunda gidicem urunleri alicam sende benim blogumda cekilise katilmak istersen Hediyemiz Victoria Secret`dann!
http://kuyame.blogspot.com/2012/09/hediyemiz-victoria-secretdann-hadi.html