12 Eylül 2012 Çarşamba

Pastel Star Lips 502 Ada

Merhabalar:) Bugün size çok çok sevdiğim bir rujdan bahsetmek istiyorum. Pastelin 2 ay kadar önce çıkardığı Star Lips serisine hasta oldum. Kozmetik diyetine başlamadan önce bir tane almıştım artık project pan bitince diğer renklerine de bakacağım.


Dış kabı çok şık bence güzel ve sağlam duruyor gümüş ve pembe renkleri kullanılmış.



İç kısmında ise dışındaki pembe renk devam ediyor hem de parlak parlak bence tek düze siyah kaplı rujlardan daha eğlenceli olmuş.


Rengi ise benim en en sevdiğim sizin de bıktığınız pembemsi şeftali:) Bu ruju neden çok sevdim? Öncelikle dudağı kurutmuyor, kremsi yapıda ve rengini ince bir tabaka halinde verdiği için kalıp gibi durmuyor dudakta. Sürdükten yarım saat sonra kabuk kabuk dökülme yapmıyor ve parça parça dudağınızda kalmıyor. Yapısı nedeniyle çok kalıcı değil evet ama kalıcı olup da dudağın yarısında ruj var yarısında yok görüntüsünden daha iyidir. Renkli dudak balmı kıvamında her makyaja gidebilecek bir ruj. Diğer renklerine mutlaka bakacağım. Tam tanımlayamadım ama şekerli güzel bir kokusu var ama yoğun değil hafif bir koku ben koku konusunda çok rahatsız olan biri değilim ama kimseyi de etkileyeceğini düşünmüyorum.

 

Yahu kimse bana niye söylemedi dudakta ruju göstermek ne kadar zormuş. Maymun oldum çekerken:) Yine de yamuk yumuk oldu:)  Neyse yine çok güzel olmada da rengi tam yakaladım en azından fikir verir sizlere. Rujun fiyatı 12.5 tl sanırım. Umarım beğenmişsinizdir yorumlarınızı beklerim efendim...

13 yorum:

Unknown dedi ki...

ben de merak adiyorum bu seriyi. güle güle kullan cnm çok hoşmuş. :)
peki kokusu nasıl yoğun mu?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Dofacım teşekkür ederim evet çok tatlı bütün renklerini almak istiyorum:) Yok kokusu yoğun değil hafif rahatsız edeceğini sanmıyorum:)

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Harika bir renk! En kısa zamanda bu seriye bakmalıyım.. Güle güle sür =)

Artemis-Tanrica dedi ki...

Ezgiii'm valla bana da kımse soylemedi bende senın gıbı maymun oldum 15 dk ugrastım .) Blogger olmanın zorlugu hakkında yazı mı yazsak .))

Adsız dedi ki...

rengi çok tatlı gerçekten, duruşu da gayet iyi,güle güle kullan ;)

Modavesaire dedi ki...

sorma, ben de abuk sabuk çıkıyorum dudak fotosu çekerken. bi gün dedim ruj falan ekleyim , çek babam çek... uğraştım, yok olmadı... çok çirkin çıktı dudaklarım.. yapamadım.. ruj çok hoşmuş güle güle kullan..

Unknown dedi ki...

Merhaba pastelin bu rujunu nereden aldın?bende bulmak ve almak istiyorum.Nude bı pembe.senin de dudaklarinda gayet hoş Durmuş.

Adsız dedi ki...

Dudaklarinda güzel ve rujda sahane duruyor, renginide cok begendim : )

tubiss dedi ki...

hehe dudak fotosu zor tabi :D rengi de güzelmiş baya son çıkan seri bu muydu sanki ben başka bişey daha var gibi hatırlıyorum belki de başka markanındır :) neyse çok konuştum yine:D

Güzellik Gerçekleri dedi ki...

Ya bu renk çok güzel geçen bunu almaya gittim Gratis'e bitirmişlerdi, şansımı yine deneyecem. Güle güle kullan :))

Deniz dedi ki...

yerli markalarımızın artık daha uygun olması gerekirken şu hale bak bunun yerine gider drugstore markalarından rimmel londondan alırım.Bu arada dudağınıza teninize gitmiş gayet hoş

Lale dedi ki...

bencede flormar vsde fiyatlar uçmuş yerli markalar bize mecbur kaldınız diyorlar heralde ama drugstorelar hem kalite hem fiyat açısından açık ara önde favorimdir

Melislicious dedi ki...

bu ruju ararken keşfettim blogunuzu ve çok beğendim! bugün gratis indiriminde rengini çok sevdim bu rujun ama hiç pastel ruj kullanmadığım için biraz tereddüt ettim almakta fiyatı 6.25 tl ye düşmüş şu an, yorumunuzdan sonra almaya karar verdim:)))