29 Kasım 2012 Perşembe

Golden Rose Sexy Black Mascara

Merhabalar:) Bugün sizlere Golden Rose'un yeni rimeli Sexy Black hakkındaki deneyimlerimi aktarmak istedim. Görüp merak eden varsa yardımcı olur umarım.



Öncelikle pembe siyah ambalajı çok şeker. Ayrıca arkasında kadife çiçekler ve dantel detaylarından bir süsü var ki görür görmez bayıldım.




Fırçası ince plastik sık kıllı bir fırça aynı zamanda ucu top şeklinde ki benim için favori özellik bu. Alt kirpiklerine rimel sürerken bulaştıran bir insan olarak fırçayı dik tutup bu top yardımıyla çok kolay sürebiliyorum ayrıca diplerdeki minik kirpiklere de ulaşmayı sağlıyor bu özellik.



Karşınızda bir adet uykudan yeni uyanmış, kirpiklerinin biri Mersine diğeri tersine giden bir göz.


Rimelin üst kirpiklere 1 kat uygulanmış hali. Ben öyle rimeli 8-9 kere kirpiklerden geçen bir insan değilim. Bu 1. katta da sadece 2 kere fırçayı kirpiklerimden geçirdim.

Bu da 2. kat. Öncelikle fırça kirpikleri güzel tarıyor karışıklığı önlüyor. Topaklanma yapıştırma yapmadı. Yeni açılmış olması rağmen çok sıvı, bulaşıcı bir yapısı yok. Kullanıldıkça, biraz kurudukça daha da dolgunluk verici olacaktır. Kat kat sürmeye uygun yapısı var. Alerji,gün içerisinde pul pul dökülme yapmadı. Günlük kullanmak kirpiklerini belirginleştirmek benim gibi doğallık isteyenler için çok güzel bir rimel. Performansı fiyatının üzerinde hele bir de indirimde tadından yenmez. Ama takma kirpik etkisi olsun, upuzun görünsün simsiyah olsun derseniz sizin için hafif kalacaktır bu ürün. Satış fiyatı 17.75 TL. Benim fikirlerim bunlar, siz nasıl buldunuz?


Ürün firma tarafından gönderilmiş olup yazılanlar deneyimlerim sonucu oluşan kişisel fikirlerimdir.


7 yorum:

SihirliGünlük dedi ki...

Ambalajı hakikaten çok şıkırtılı :) Bende alıp deniycem mutlaka..

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

ambalaj güzel de böyle "yok gibi" rimelleri sevmiyorum ben..

Adsız dedi ki...

canım herzamanKı gıbı doruyu soylıyıcıgım :/ usulme ama timamı kıyamam bak....
Olmamış bu hiçgüzl değilmiş yazık olmuş paracıklarına alcak olan varsa almasın bınce yaa :(

bakimblog dedi ki...

fırça farklı olsa da bana maybelline falsies feather look u hatırlattı duruşu :)

kitten dedi ki...

beğendim ben hem ambalajı şirin hem de gördüğüm kadarıyla yapıştırma yapmamış. bu tarz yapıştırmayan doğal rimeller favorim, buna bir bakayım madem

Unknown dedi ki...

Ambalajı gerçekten çok şirinn.Fakat hacimi biraz az geldi.kirpiklerim çok azdır benim.:)

http://cosmo-trend.net

Unknown dedi ki...

Her fırça her gözde aynı etkiyi bırakmıyor bence.Denemek lazım.