30 Nisan 2012 Pazartesi

Hunca Life Anneler Günü Çekilişi

Merhabalar :) Anneler gününe kısa bir süre kaldığından ister annenize hediye edebileceğiniz isterseniz de kendinizin kullanabileceği güzel bir parfüm çekilişi yapmak istedik Hunca Life ile birlikte. Bu çekilişte 2 talihli olacak. 
Öncelikle parfümü tanıyalım...


Memories Gold , menekşe,portakal çiçeği ve şakayık içeriğiyle çiçeklerin kışkırtıcı davetini sizlere sunuyor.
Ürün 60 ml oldukça uzun süre kullanılabilir. Eğer çiçek ağırlıklı kokuları seviyorsanız tam size göre. Belki çok gençseniz ağır bulursanız o zaman da tam annenize,teyze,hala,anneanne,babaannenize göre ;) Anneler günü için çok güzel bir alternatif. Annem zaten bu tam benlik diyerek elimden aldı parfümü :/ Ayrıca gece dışarı çıkarken kullanıma da çok uygun.



Parfüm hakkında daha detaylı bilgi için buraya - http://www.huncalifekariyer.com/yazi/ciceklerin-kiskirtici-daveti
Hunca Life'a üye olmak, kataloguna bakmak ve alışveriş yapmak için de buraya alalım sizi - http://www.huncalifekariyer.com/


Şartlara gelirsek,

1- Blogumun izleyicisi olmanız ve bu yazının altına mail adresinizle bir yorum bırakmanız. (Mutlaka sürekli kullandığınız bir mail adresi olsun çekilişi kazananlara hemen ulaşabilmek için.) Kampanyaya katılım için tek şart bu. İzleyici olmak için sağ üst köşedeki izle butonuna tıklayarak mail adresinizle giriş yapmanız yeterli.

2- Facebook,twitter veya blogunuzda duyurur linkini yoruma eklerseniz +1 çekiliş hakkı. (Herhangi bir tanesi yeterli fakat hesaplarınız açık olmalı ki görebileyim.)

Çekiliş 7 Mayıs 2012 Saat 23:59 da sona erer. Kazanan 2 kişiyi 8 Mayıs tarihinde belirledikten sonra yazdıkları mail adresinden kendileriyle iletişime geçeceğim ve adres bilgilerini isteyeceğim. Anneler gününe az bir süre kaldığından 24 saat içinde geri dönmeleri gerekmektedir aksi halde çekiliş yenilenir.
Kargo firmaya ait olup tek yapmanız gereken blogumun izleyicisi olup mail adresinizle bir yorum bırakmaktır. Yorumlar tek tek kontrol edildikten sonra liste yapılacak ve random.org aracılığıyla çekiliş yapılacaktır. Yalnız Türkiye içi gönderim yapılacaktır. Haydi bakalım kolay gelsiiiin:)

Çekiliş bitmiştir ilginiz için teşekkür ederim.

27 Nisan 2012 Cuma

Alix Avien Shine Plus Ruj - 1 Numara

Merhabalaarr:) Bu aralar canım havanın minnoşluğuna yaraşır rengarenk ürünler tanıtmak istiyor. Tam baharlık yazlık bir ruj seçtim sizler için. Bu ruju başka hediyelerle birlikte sevgili Gökyüzü Kokusu'nun blogundan kazanmıştım.





Rengi çook tatlı bir kırmızı. Yerine göre hafif nar çiçeğine yerine göre açık kırmızıya benziyor. Ama fotoğrafta rengini neredeyse birebir yakaladım:)


Yapısı kalın ve kuru değil. Tam tersine ince yapıda nemlendirmesi de güzel. Dudak çizgilerine dolmuyor ve parlak bir görüntü sağlıyor. Kalıcılığı çok değil tabiki yapısı sebebiyle. Ama dokusunu çok beğendim doğal tonlarda olan bir rengini daha almayı düşünüyorum. Siz nasıl buldunuz?

26 Nisan 2012 Perşembe

La Roche-Posay Toleriane Ultra

Merhaba kozmetik canavarları :))) Nasılsınız ? Bugün sizlere 2 haftadır denediğim bir nemlendiriciyi tanıtmak istedim. Daha önceden de milyon kere söylediğim gibi benim cildim kuru, kafasına göre kırmızılıkları olan arada hassaslaşan, pul pul dökülen bir yapısı var. Kış aylarında Hydreane Riche kullanıyordum ama havalar ısındıkça ağır gelmeye başlamıştı.

Toleriane ultra ise tam yazlık bir ürün gibi geldi bana. Yapısı çok ince ve yumuşak. Sürüldükten sonra hızla emiliyor 2 dk içinde tamamen emildiğinden makyajınızı yapabiliyorsunuz. Kuru,hassas ve alerjik ciltler için olduğundan herhangi bir soruna yol açmadı bende. Sabah ve akşam olmak üzere 2 kere kullanıyorum.


Çok hafif bir kokusu var rahatsız etmiyor. Ve içinde paraben yok.


Basın ürünüdür. Yazılanlar deneme sonrası kişisel fikirlerimi yansıtmaktadır.

24 Nisan 2012 Salı

L.A. Girl Ürünleri

Pazartesi görünümlü bir salı gününden hepinize merhabalar :) Resmen haber sunar gibi oldum bugün sizlere cıvıl cıvıl L.A. Girl ürünlerini tanıtmak istiyorum. Yurtdışı bloglarından gördüğüm ürünler artık Türkiye'ye de gelmiş ben de sizlere fikir vereyim dedim. Bol fotoğraflı az yazılı sizlerin seveceği bir post olsun ...




İlk ürün preslenmiş pudra bana gelen ürün Fair rengiydi bana oldukça açık ama elmacık kemiklerime mat aydınlatıcı niyetine kullanabilirim sanırım. Yapısı oldukça yumuşak ve ikinci katı açtığınızda çok tatlı bir ponpon çıkıyor.




En beğendiğim ürünlerden biri bu allık oldu. Renk vermesi ve rengi tam cildime uydu. Çok tatlı bir pembelik veriyor.

Daha sonra likit fondoteni denedim tabi yine bana açık bir renk gelmiş. Hayalet gibi olsam da cildimde denedim dağılması güzel yağsız bir fondoten ve bir süre sonra ciltle bütünleşiyor. Ben bunu nasıl değerlendiririm bilemedim:)


Daha sonra eyeliner konusunda beceriksiz olsam da iyi sonuç aldığım bu keçe uçlu eyelinerı denedim. Renk vermesi ve kalıcılığı çok güzel. Eyeliner severlere güzel bir alternatif olabilir. Şimdi kirpik diplerimden çok ince bir çizgi çekmeye çalışıyorum bununla. Başarırsam daha belirgin dolgun kirpiklere ama eyeliner sürmemiş bir görüntüye kavuşacağım :)



Ve son olarak allıktan sonra beğendiğim ikinci ürün "dee-lite" isimli bu parlatıcı. Şeftali tonlu içinde altın renkli ışıltıları olan bu parlatıcıyı sanırım bahar ve yaz aylarında sıkça kullanacağım.

Son zamanlarda ülkemize gelmesiyle dikkati daha çok çeken L.A. Girl markası hakkında sizlere biraz bilgi vermek yardımcı olmak istedim. İnteretten alışveriş yaparken rengi görmeden yapısını bilmeden bir şey almak çok zor biliyorum. Belki bu yazım yardımcı olur diye düşündüm. Umarım beğenmişsinizdir. Bir süre sonra L.A. Colors markasından da çok güzel ciciler tanıtmak istiyorum :)
Siz de ürünlere ulaşmak istiyorsanız http://www.makyajperisi.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Luxybox ve Lila Kutuda satışları mevcut.


Basın ürünüdür.


20 Nisan 2012 Cuma

Maybelline Studio Duo - Couture Grey

Merhabalar:) Çabucak smokey makyaj yapmak istediğimde bu farı kullanıyorum. Göz makyajınızı daha açık yapmak isterseniz ışıltılı bir beyaz daha koyu yapmak için de siyah far eklemesi yapabilirsiniz.




Renk vermesi güzel ve ışıltılı. Fakat renkler biraz maviye dönük olduğundan fotoğraf çektirdiğinizde flash yüzünden full masmavi gözlerle çıkabilirsiniz. Ben çektirdim ordan biliyorum :)

Bu da haftanın son iş günü cumaya yaraşır kısa ve üşengeç bir yazı oldu. Hava da güzel zaten hadi kalkın gezmeye gidelim :)

18 Nisan 2012 Çarşamba

Lila Kutu Nisan

Merhabalar:) Bu ayki Lila Kutuyu merakla bekledim. İçindeki ürünler beni çok tatmin etti denemek istediğim ve daha önce hiç duymadığım ürünler de vardı içinde :)

Paketleme bu sefer daha sade ama yine şıktı.



Bu sefer malkinemde bir sorun çıktı istediğim gibi netleşmedi fotoğraflar bu seferlik mazur görün :)
İlk ürün Inglot oje çok güzel bir sütlü kahve. Tam boy ve fiyatı 19TL.


Ardell şerit kirpik. Takma kirpikleri kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum:D Fiyatı 18 TL.


NeoStrata güneş koruma faktörlü gündüz kremi tam boyu 40 gr ve 133 TL
NeoStrata yüz temizleyici tam boyu 100 ml ve 85 TL

Dermosilver gümüş iyonlu sabun. Akne tedavisi yapıyor ve siyah nokta oluşumunu önlüyormuş. 100 gr ve 15 TL

Daha önceki kutularda da çıkmıştı Petal Fresh Organik Şampuan. Tam boyu 475 ml ve 39 TL


Dermosilver Gümüş İyonlu duş jeli. Ter kokularını önlemeye ve gözenekleri açmaya yardımcıymış. 200ml ve 46 TL.


Bioderma Photoderm SPF50 güneş koruyucu tam boyu 40ml ve 55TL
Bioderma Sensibio H2O temizleyici tam boyu 250 ml ve 43TL

İkisi de denemek istediğim ürünlerdi çok güzel oldu.


Palmers Cocoa Butter vücut losyonu tam boyu 400 ml ve 25 TL.
Ve Firming Butter 315ml ve 28 TL.

Activin T metabolizma hızlandırıcı içecekler. Pek kullanmadığım şeyler açıkçası tam boyu 15 tane ve 15 TL

Kısacası bu ayki kutu çok hoşuma gitti severek kullanacağım ve deneyeceğim ürünleri. Tek temennim mayıs ayında güzel bir makyaj ürünü olması :)

Siz de ayda 19 TL vererek bu güzel kutuya sahip olmak istiyorsanız tıklayın.

15 Nisan 2012 Pazar

Son Zamanlarda Neler Yaptım :)

Merhabalaar:) Son zamanlarda bir üşengeçli, bir uyuşukluk efendim bir bahar yorgunluğu doğru düzgün yazı yazamaz oldum. Ben de dedim ki son zamanlarda neler yapmışım bol fotoğraflı anlatayım da bir kendime geleyim, özüme döneyim yahu :) Umarım hoşunuza gider...


105 gündür kozmetik diyetindeysem hediye de kabul etmiyorum demedim ya :)
 

Çamlıcadan köprüyü çekeyim dedim. Manzara o kadar güzeldi ki makine bile titredi bu güzellik karşısında:)
 

Bir yanda eski bir yanda yeni. Eski de yenilenmek ister eminim ki.
 

Sizden tatlı olmasın lokum da yedim.
 

Kahvemi de içtim:)
 

Bu güzellik karşısında bir kez daha şükrettim.


Nasıl da uslu uslu poz veririm.
 

Sonra da sevdiririm kendimi :)
 

Sadece komşu köpüşleri değil. Sokağımızın bekçisi, yabancıların korkulu rüyası Arap. Ne zaman görüşsek uzun uzun bakışırız.Elimden geldiğince beslemeye sevgi göstermeye çalışıyorum.
 

Bu bebiş bir bahçenin içinde. Tellerin arasından da olsa gördükçe ilgilenmek lazım benden başka seveni görmedim :(
 


Bu bebiş görür görmez üstüme atlıyor. Ne bulursa patisiyle yoklayıp kemiriyor :)
 

Oh biraz da şurdan lütfeennn...


Okafe'ye gittim ortamı beğendim.

Yemeden içmeden dönmedim.


Bu dergiler hiç hoşuma gitmiyor. Hep bilindik hazır cümleler soğuk yazılar. O yüzden samimi, açıklayıcı blogger arkadaşlarımı hiç bir şeye değişmem.


Kendime ufak hediyeler almayı ihmal etmedim.

Bu tarz yazılarda çoğunlukla kediş ve köpişler oluyor ama ne yapayım çok seviyorum bütün hayvanları. Özellikle sokaktakiler sürekli kötü muamele görüyorlar. Mahsun mahsun duran bir köpeğin başını 1 dakika ayırıp sevin nasıl minnettar gözlerle baktığını görünce şaşıracaksınız.
Umarım hoşunuza gitmiştir, yorumlarınızı bekliyorum:)