17 Temmuz 2013 Çarşamba

Essence Me&My Ice Cream Koleksiyonu Allık ve Aydınlatıcı

Merhabalar biliyorsunuz Gratislere Essence Me&My Ice Cream Koleksiyonu gelmiş bulunmakta. Çook şirin al benisi olan bu ürünlerden ben bir krem allık bir de ışıltılı inciler aldım.Dudak nemlendirici de alacaktım ama kalmamıştı. Bu koleksiyon sınırlı üretim olduğundan çok kısa sürede tükeniyor ve yenisi gelmiyor. O yüzden eve gelir gelmez fotoğraflarını çektim ki biraz da olsa almak isteyenlere yardımcı olayım. Çünkü Gratislerde bu koleksiyon ürünlerinin testerları olmuyor tamamen şansa kalıyor işimiz.

Allık oldukça küçük boyutu far kadar denebilir ben daha büyük bekliyordum ama bombeli olduğundan ürün miktarı 6.8 gr

Işıltılı inciler bu şekilde pastel renklerden oluşuyor çok çok ince sim ve ışıltı veriyorlar. Elmacık kemiklerimde kullandığımda varla yok arası bir yansıma ve doğal bir ışıltı verdi.
 
Allığın yapısı ise yumuşak ve kadifemsi. Parmakla sürmeye daha müsait içinde çok hafif ışıltı olsa da cildimde belli olmadı. Dağıtması da kolay geldi bana kalıcılığa gelirsek benim cildimde hiç bir ürün çok kalıcı olmadığınndan bir yorum yapamıyorum:(


Renkleri göstermek için bileğimi seçmemin sebebi ise elimin ve yüzümün bronz olması. Renkler çok açık ve farklı göründü ben de normal ten rengi için bileğimin içini seçtim. Üstte allık altta ise aydınlatıcıyı görebilisiniz. Onun altında ise belli belirsin inci parlaklığı ise aydınlatıcının dağıtılmış hali.


Sonuç olarak şirinliklerine vurulup aldığım bu ürünler günlük makyajımda bol bol kullanmayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı orta kalite ürünler çok şey beklenmemeli ama makyaj çekmecem şenlensin diyorsanız ve benim gibi arada oyuncak niyetine oynuyorsanız tam size göre :) Yorumarınızı bekliyorum sevgiler...
 
Essence Me&My Ice Cream Koleksiyonu Allık 01 Ice Bomb - 9.55 TL
Essence Me&My Ice Cream Koleksiyonu Işıltılı İnciler 01 I Cy-u - 10.95TL

7 yorum:

Unknown dedi ki...

gule gule kullan.Alligin rengi pek hosh.videolarini keshke daha cok çeksen.iyi anlatiyorsun gerçekden.bi de bu küçük yashtakilar yapmasa video iyi olur yaa.komik oluyor çok.

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Allık şok etti beni,beyaz ışıltılı resmen yahu :/ Canım şöyle şeftalili falan bir renk çıksaydı diye bekliyordum he (:

Unknown dedi ki...

Ne guzel anlatmıssın teşekkür ediyorum cunku daha dun gittim ve fazla vaktım olmadıgı ıcın cok ınceleyememiştim. Yanlıs anlamazsanda acıkcası renkleri cok nasıl diyeyim elde olan renkler cok sıradısı bir rnk vermemiş gördüğüm kadarıyla. Yani herkesın baska markalardan ellerinde bu tarz renklerin zaten oldugunu dusunuyorum.

Yelda dedi ki...

Ben de tam bunları merak ediyordum. Teşekkürler yazı için:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Guzel E-zade çok teşekkür ederim yorumun çok mutlu etti beni işte arada sırada elimden geldiğince çekmeye çalışıyorum ama pek vaktim de olmuyor detaylı ve açıklayıcı anlatmaya dikkat ediyorum ki izleyen aradığını bulsun demekki iyi yapıyormuşum :)

Ꮇaᖱaмe Ꮶoкoş Kokoşcum evet öyle görünüyor ama yanakta doğal bir renge dönüşüyor çok da aman aman değil işte :)

Merve yıldız ben teşekkür ederim güzel yorumun için yazıda da belirttiğim gibi ortalama ürünler sana katılıyorum bu konuda standda tester olmadığı için de denemeden alıyoruz ben de sırf şirinliklerinden aldım hele aydınlatıcı hep böyle renkli ışıltılı toplarım olsun istemişimdir:)Ama çok gerekli inanılmaz ürünler değiller tabiki :)

Yelda ben teşekkür ederim yorumun için:)

Unknown dedi ki...

kusum bu serinin renkleri bi harıka yahu :) cok soft

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Serapcım aynen çok şirinler pek kaliteli değiller ama olsun ya zaten ucuz günlük kullan gitsin şeker gibi aydınlatıcı toplar:)