16 Temmuz 2013 Salı

Otacı Argan Şampuan - Kuru,Yıpranmış,Normal Saçlar

Merhabalar. Bugün sizlere 1.5 aydır kullandığım ve Haziran Favorilerim videosunda da bahsettiğim bu şampuanı tanıtmak istiyorum. Videoyu izlemediyseniz buraya tıklayabilirsiniz:)
Saçlarımın normal uçlara doğru kuru olması sebebiyle çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Akışkan yapılı bir ürün ve saçı köpürttükten sonra bir süre bekletmek gerekiyor hem temizlenme açısından hem de içindeki argan yağının emilmesi açısından.



Olumlu yanları;
Sanki saçlarınızı şampuanlamadan önce yağlarla bakım yapmışsınız gibi elinizden kayan yağlı gibi gelen ama asla yağlı olmayan bir his elde ediyorsunuz.
İçeriğinde zararlı koruyucular yok ve hayvanlar üzerinde edilmiyor.
Yıkama sonrası saç kremi kullanmaya gerek kalmıyor.
Bende kepeğe yol açmadı. Saç derisini de nemlendirdiğinden sanırım.

Olumsuz yanları,
Saçları yağlı olanlar, ağırlaşma, yapışma sorunu olanlar kullanmasın daha da yağlandırabilir.
Saçlarını yıkadığında aşırı köpüklü ve gıcır gıcır temizlenmiş saçtan hoşlananlar beğenmeyebilir bu ürün daha nazik bir temizleme vaadediyor.



Sonuç olarak sevdiğim ve kullanmaya devam edeceğim bir şampuan oldu. Bu süreçte olumlu ya da olumsuz fikirlerim değişirse yazıyı güncellerim. Satış fiyatı kendi sitesinde 19.50TL Diğer kozmetik mağazalarında kampanyalara göre değişebiliyor. Sevgiler...

3 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

Guzel bir urune benziyor denemeli:)

pınar uyar dedi ki...

güzel bir ürüne benziyor argan yağını kullanmıştım ama memnun kalmamıştım dediğin gibi yağlı bir his yaratmıştı bende ama güçlenmesi için şart. bu arada benim bloğuma da beklerim :))

dnz dedi ki...

Enteresanmış aslında senden böyle değişik ürünleri öğrenmeyi çok seviyoruum.İleride deneyebilirim bu şampuanı :)