31 Ağustos 2013 Cumartesi

Temmuz Favorilerim 2013

Merhabalaar:) Tamam haklısınız biliyorum temmuz favorileri temmuzun sonunda yayınlanır benim gibi zamansız ve tembeller de ağustos sonunda yayınlar napalım:) Aslında videoyu önceden çektim ve yayınladım yazısını yazacak anca zaman bulabildim. Ne yapalım bundan sonra da ağustos favorileri gelir olmaz mı?


Body Fantasies Fresh White Musk Vücut Spreyi - Gratis indiriminde aldığım bu ürünü aldığımdan beri çantamdan eksik etmiyorum. Hem ufak oluşu hem de temiz sabun ve çiçeksi kokması nedeniyle favorim

Victoria's Secret Bombshell Parfüm - Yaz aylarında kullandığım içinde vanilya orkidesi ve mor çarkıfelek meyvesi bulunduran bu parfüm çok temiz ferah ve çiçeksi kokuyor ve insanı boğmuyor. Tek kötü yanı kalıcı olmaması :(

Johnson's Baby Şampuan - Gözümde bir sabah kirpik dibi iltihabı oluşması ve kaşıntı sebebiyle bir araştırmaya girdim. Tüm doktorlar gözleri bebek şampuanıyla yıkamayı öneriyorlardı ben de gittim aldım. O günden beri göz makyajımı temizledikten sonra tüm yüzümü ve gözümü bununla yıkıyorum. Kuruluk ve sivilcelenmeyle karşılaşmadım yani seviyorum efendim:)

Panama Jack Güneş Kremi - Hem ucuz, hem koruyor, hem ince yapılı hem de spreyli şişede. 50-60 lira verdiğim güneş koruyuculardan çok daha iyi hem de 12 liraya almıştım.

 
Dove Saç Maskesi  - Çok güzel yumuşatan ve saçın tamamına uygulanabilen saçı parlaklaştıran bu maskeyi çok sevdim zaten saç maskesinden beklediklerim bu kadar:)

 
Maybelline Spiced Diamonds - Golden Rose 54 - Oriflame Pink Blush



The Balm Give Crease a Chance Fırça - Bu fırçayı indirimle 16 liraya almıştım. İkili olduğu için uygun fiyata gelmiş oldu çok kullanışlı bir tarafı karıştırma diğer tarafı farı tüm göz kapağına yaymak için çok uygun.

Fred Farrugia 8 Numaralı Palet - Artık ülkemizde bulunmuyor bu marka. Sephoradan indirimde almıştım. Çok güzel renkleri bence.

Rival de Loop White Coffee - Bu farı kaş altımı aydınlatmak için sürekli kullanıyorum. Madem ortası bu kadar açıldı bir sonraki project panime dahil olup bitecek.

Watsons Collogen Aydınlatıcı - Elmacık kemiklerime, kaş altıma, burnuma kullanıyorum. Alalı 8-9 ay oldu hala bitmedi. Bitince tekrar alacağım. Islak bir görünüm veriyor.

Bu yazıyı da yazabildim ya sonunda gözlerim yaşlarla doldu:) Sizin favorileriniz neler? Sevgiler...

4 yorum:

Ecrim Yavuz dedi ki...

Dove hair therapy'yi çok merak ediyorum umarım bir gün alıp kullanabilirim , gerçi saçlarım çok çabuk yağlanıyor umarım daha çabuk yağlanmasına sebep olmaz :(

dnz dedi ki...

videon da çok güzeldi yazılarını okumak da çok zevkli yeni videonu da en kısa zamanda izliciim ;)

Ece G dedi ki...

Merhaba blogunuzu youtube aracılıgıyla kesfettim ve hemen takibebaldım :) bana da beklerim :) http://ecegucel.blogspot.com/

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

vera merhaba eğer saçların çok yağlanıyorsa sadece uçlarına kullanabilirsin ama uçları da çok kuru değilse ekstra yağlandırabilir :/

dnz Denizcim çok teşekkür ederim güzel yorumlarınla beni yalnız bırakmıyosun çok mutlu oluyorum:)

Ece-gucel çok teşekkür ederim ben de seni takipteyim:)