4 Temmuz 2011 Pazartesi

Haziran 2011 Favorilerim


Birkaç gün gecikmeli de olsa haziran favorilerimle karşınızdayım. Eh malum sıcaklar bastırdı çok makyaj yaptığım söylenemez (üşeniyorum) o yüzden pek ürün yok maalesef...

 Resimde gördüğünüz 3 saç ürününü de bu ay çok sık kullandım hatta her banyo sonrası kullandım.

Rossmann Isana Kıvırcık Saçlar İçin Sıvı Saç Kremi - Bu ürünü çook seviyorum iki fazlı saçları nemlendiren kolay taranmasını sağlayan bir ürün. Durulanmayan saç kremleri pekçok markada var fakat fiyat performans açısından bu açık ara önde. Fiyatı 2.5 tl sanırım

Dove Yıpranmayı Önleyen Saç Serumu - Bu ürünü isanayı sıktıktan sonra elime fındık büyüklüğünde alıp saç uçlarıma yediriyorum ilk kullanımda yararını gördüm. Saç uçlarındaki tiftik tiftik görüntüyü anında düzeltiyor.

Elidor Belirgin Bukleler Saç Köpüğü - Bu köpüğü denemek için almıştım pek bir özelliği yok köpük işte bir daha almam sürekli kullanıyorum ki bitsin;)

Bu ay makyaj anlamında bol bol üşendim. Kimi zaman bir allık kimi zaman bir ruj sürüp çıktım. Resimdekilerin hepsini beraber kullandığım nadirdir yani.

She Allık - Pink - Bu allık tam yazlık diyorum başka da birşey demiyorum :) She makyaj malzemelerini piyasadan kaldırdı sanırım hiçbiryerde göremiyorum artık. Bu allık çok güzel bir ışıltı hafif pembelik ve canlılık veriyor. Çok seviyorum.

Rossmann Synergen Renkli Nemlendirici - Vanilla - Belki bıktınız sürekli rossmann ürünlerinden ama gerçekten hastasıyım kusura bakmayın. Bu kadar az para ödeyip tüm ürünlerinin fiyatına göre çok yüksek bir performans gösterdiği bir marka gerçekten. Bu renkli nemlendirici de antibakteriyel özellikli, kapatıcılığı yok sadece renk tonunuzu düzenleyip aydınlık bir görünüm veriyor.

Rossmann Rival De Loop Young Natural Concealer 3 Numara - Likit formda bir kapatıcı. Fena değil dağılması ciltle bütünleşmesi güzel.

Maybelline Colossal Rimel - Herkesin bildiği sarı tombik rimel fazla söze gerek yok:) Bu rimel hafif kurumaya başlayınca çok güzel oluyor. Daha dolgun gösteriyor kirpikleri bence.

Maybelline Watershine Gloss - Strawberry Carats - Bu parlatıcının da çok popüler olduğu bir dönem olmuştu. Sür çık renklerden çok tatlı bir şeftali tonu.

Ice Cream Lipbalm Tuttu Frutti - Bu dudak nemlendiricisi gratislerde satılıyor. Tamamen hastasıyım çünkü sürüyorsunuz nemlendiriyor ama ne yağlı his ne de parlaklık bırakıyor. Yani dudaklarınız tamamen doğal ama nemli oluyor. Rujların altına kullanmak için çok iyi bence bittikçe tekrar alırım.

Estee Lauder Pure Color Lipstick - Pinkberry - Bu ruju alalı uzun zaman oldu şekli şemali değişti tabi. Rengini belli edemesem de aslında soğuk alt tonlu pembemsi gül kurusu rengi denebilir. Ne güzel de tarif ederim :D

17 yorum:

ojem dedi ki...

Canım ellerine sağlık çok emek vermişsin Rossman ürünlerini merak ettim bende alıp denemeliyim ,Sevgiler:D

Adsız dedi ki...

Rossmann'ı ve ürünlerini çok seviyorum ben. İnşallah kapanmazlar :)

Tuçe Köngül dedi ki...

Ya lan istanbulda Rossman var mı? çatlatıcaksınız beni Bilgenle sonunda...:D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

ojem canım beğenmene sevindim rossmannı gerçekten çok sevşyorum bisürü değişik marka hemde çok ucuza:)

nyuu bende rossmannı çok seviyorum kapanmaz canım daha Türkiyeye yeni giriş yaptı çok mağaza açmayı planladıklarını okumuştum sitelerinde.

Tuçe şekerim İstanbulda rossmann yok maalesef ama sık dişini 2012de istanbulda da açılacakmış. Bekliyoruz bakalım;)

Adsız dedi ki...

merhabalar:D:D ... ne zamandır sormak istiyorum size...blogunda cildinin kuru olduğunu okumuştum...benim de cildim kuru ve ne yaparsam yapayım iyi nemlendiremiyorum... makyaj öncesi krem sürüyorum ama yine de olmuyo makyaj pürüzlü oluyor... acaba siz cildinizi nemlendirmek için neler yapıyosunuz...blogunuzu da beğendiğimi söylemeliyim... güzel postlarınızın devamını dilerim ;))

Adsız dedi ki...

Rossmann zaten süper yaaa : )

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Mini minicik merhabalar siteme hoşgeldin.

Evet dediğin gibi cildim kışın oldukça kuru ve pul pul yazın ise nemin etkisiyle biraz daha normale dönük kuru oluyor. Kuru cildimiz için losyon tarzından çok koyu kıvamlı nemlendiriciler sürmemiz lazım. Genelde nemlendirici alırken çok kuru ve hassas ciltler için olanları tercih ediyorum. Kışın neutrogenanın kuru ciltler için olan 15 güneş koruma faktörlü kremini kullanıyorum bana yeterli geliyor. Biliyorsun ki kışın da cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumalıyız o yüzden koruma faktörü olması çok önemli.

Yazın ise nemlendirici yerine sebamed 50 güneş koruma faktörlü güneş kremini sürüyorum. Oldukça yoğun ve çok iyi nemlendiren bir yapısı var. Sürer sürmez cildim emiyor ve aydınlık pürüssüz bir görünüm sağlıyor. Başka birşey sürmeye gerek kalmıyor gün boyunca. Ayrıca bu krem makyaj altına da çok güzel oturuyor üstüne hafifçe bir pudra geçmek yeterli benim için.

Bazen bunların yeterli gelmediği zamanlarda eski yöntemlere dönüyorum bebak markasının acıbadem kremi var illaki görmüşsündür bir ara bloglarda oldukça popülerdi. Şu anneannelerimizin kullandıklarından :) Oldukça koyu kıvamlı nemlendirici bir yapıya sahip kışın geceleri biraz ondan sürünce yüzüme sabah yumuşacık oluyor.

Makyajım pütürlü oluyor demişsin nemlendiricini sürdükten sonra en az 15 dk beklemez üstüne makyaj yaparsam aceleden aynı sorun bende de oluyor. Cildin nemlendiriciyi iyi emmesini beklemek lazım.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka sormak istediğin konular varsa bilgim dahilinde seve seve yardım ederim. Blogumu beğenmene çok sevindim . Takibe devam...

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

viva - ah viva ah asıl güzel olanlar sizin ordakiler hem güzel hem ucuz biz burda kazık yiyoruz :(

Adsız dedi ki...

buklelerin belirginleşsin istiyorsan en iyisi new wave ,şiddetle öneririm:D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

luzumsuzişleruzmanı
ilk defa duydum şimdi araştırdım da hiç görmemiştim ben bunu yahu watsons gratislerde filan var mı önerin için teşekkür ederim :)

pia dedi ki...

ben de makyaj yapamıyorum yazın, çok sıcak oluyor kendim bile akıyorum, şu renkli nemlendiriciden bulursam ben de alayım, daha önce de sorduğum gibi bu ice cream lip balm ı nerede satıyorlar, çok güzel paketi :))

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

piacım o lipbalmlar gratislerde var canım ingiltereden ithalmiş bulursan kaçırma;)

Adsız dedi ki...

var canım :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

luzumsuzişleruzmanı canım çok teşekkürler bakıcam en kısa zamanda işte hep gittiğim yerler ama bakan kör olduğumdan görmüyorum :)

Adsız dedi ki...

bir de her gittiğinde insanın saçını keçe gibi yapan down under naturalsları insanın gözüne sokuyorlar ya;bide bunu deneyin diye:D ya da başka kötü ürünleri:D ondan gözünden kaçmış olabilir:D

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bu kadar uzun bi yazı için vakit ayırdığınız için ayrıca teşekkürler;)) söyledğiniz ürünlerin hepsine bakıcam

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

luzumsuzisleruzmanı haklısın hiç gözüme çarpmadı valla bakıcam kesinlikle

Mini Minicik ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana başka soracağın şeyler varsa birebir yazışmak için mail de atabilirsin sevgiler...