21 Temmuz 2011 Perşembe

Lipojen Dudak Dolgunlaştırıcı Parlatıcılar



Bu parlatıcıları neden aldım hiiiç bilmiyorum sanırım manyak bi anıma denk geldi :) Renkleri oldukça güzel bol simli ışıltılı çok koyu yapıda olmayan parlatıcılar. Dudağınızda fazla ağırlık hissetmiyorsunuz. Vaadettiği dolgunlaştırma etkisi yok sadece karıncalanma oluyor hafiften. Ben aldığımda indirimdeydiler. 7TL ye aldım.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

eger cok ınce degılse dudakların normalse sana doreden aldıgım eveline volume lip extreme onerırım(fıyat:40tl olması lazım ) çok memnunum hala var bıtmek uzere işede yarıyor caNımcm eczanelerdede waR kullanmak ısdersen kullan derım paran bosa gtmez kalıcı dolgnlukda saglıyor duzenlı kullandıgında , buarada golden rosden lıp plumber aldım bakalım oda fena degıl gıbı fıyatı 20 tl dene derım ...sevgılEr..

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Matruşkacım sağol bir ara heves edip almıştım artık pek kullanmıyorum da böyle dolgunlaştırıcı ürünleri sevgiler :*

Adsız dedi ki...

yaa tabıyAv dudakların normalse hiç sorun etme ben daha fazlası nasıl olur didim aldım çok fark yok yarım saat duruyor gidiyor gun ıcerisinde onun dışında nemlendirmeleri çok iyi...
rıCa edırım ne demek yardımcı olmayı severım sırf buyuzden yararlı olsun diyE bos zamaNım olRsa blog acabılırım dusunmuyor degılım..benım sosyal bagım yok hıç hediye çekılıslerınde hıc kazanaMıyom ya üüğğ:((

Khattify dedi ki...

Ben bu markayı çok seviyorum. Çok doğal, dudağın yapısına çabuk uyumlu renkleri ve yapısı var. Almayı düşünen varsa beğendiği renklerden hepsini almasını tavsiye ederim.