26 Temmuz 2011 Salı

Lush Dosyası 3 - Squeaky Green Kalıp Şampuan

Tatilimi yaptım geri döndüm:) Yarım kalan lush dosyalarından devam etmek istiyorum.

     Squeaky Green Lush'ın içinde ısırgan otu, biberiye ve nane bulunan saç dökülmesini önleyici kalıp şampuanı.Küçücük ama sıkıştırılmış olduğu için 3 adet 250 ml boyunda sıvı şampuana eşit olduğunu söylüyor lush.Islak saçlarınıza birkaç kere sürüyorsunuz ve köpürtüyorsunuz. Saçları çoook derinlemesine temizliyor resmen gıcır gıcır ses geliyor saçlardan. O yüzden sonrasında mutlaka saç kremi kullanmak gerek.


     Kokusu hoşuma gitmedi açıkçası saçlarım dökülmediğinden etkisini tam söyleyemem ama dökülme sorunu olanlar memnun kalmışlar. Yıkama sonrası saçlarınız pırıl pırıl oluyor bu kesin :)  Banyo sonrası hafifçe ıslaklığını alıp açıkta kurumaya bırakmak en iyisi yoksa nemli kalıp eriyor.



    Benim aldığım hediye paketinde metal saklama kabı da vardı ama Lush bunları ayrı satıyor. Yeniden alır mıyım bilmiyorum sanırım başka bir kalıp şampuan denerim. Burda yazılanlar sadece benim fikirlerim. Kullanıp da memnun olmayan da çok yani. Ama organik, acaba şimdi içinde hangi kimyasallar vardır diye düşünmeden şampuan kullanmak gerçekten güzel bir his :))


Not: Project 20 Pan güncelleme yazısı yakında gelecek bitmeye çok yakın ortası açılan pekçok ürünüm var. Acaba güncelleme hoşunuza gider mi? Yoksa hepsini bitir de öyle göster mi dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...
Project 20 Pan yazımı okumayanların tam buraya tıklamalarını rica ediyorum :)

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Bence guncelleme supper olur:)

tuguna dedi ki...

ben bu sampuani birkac aydir kullaniyorum ve mucize gibi..avuc avuc dokulen saclarim artik hic dokulmuyor ve cok gurlesti. be bircoklarinin aksine kokusunu da seviyorum:) gerci koku cok kisisel bisey. surekli sacimi kokluyorum filan:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

AlışverişDellysi tamam o zaman haftaya bir güncelleme yazısı geliyor senin için :)

tuguna bende çok seviyorum saçlarımı derinlemesine temizlemesini ve verdiği parlaklığı:) bundan sonra jungle katı nemlendiriciyi kullanıyorum işte onun kokusuna bayılıyorum yakında onu da tanıtacağım. Senin blogunda da gördüm little green bag almışız ikimiz de :))

Adsız dedi ki...

iyi olur güncelleme yazısı:):)

meltemce dedi ki...

Bence yeni bir Project Pan yaparız o zaman eklersin..index almış konu üzerine bence tekrar kelime girersen google çeker seni alt sıralara yani senin iyiliğin için tatlım ;)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

luzumsuzişleruzmani vallahi kararsız kaldım yapıcam artık bişeyler :)))

meltemce ben bunu bilmiyodum saol uyardığın için o zaman bitince bitti yazısı yaparım sadece aradaki güncellemeleri de farklı postlarda not olarak yazarım şunu bitirdim vs gibi öyle olur herhalde değil mi:)