11 Temmuz 2011 Pazartesi

Maybelline Color Sensational Rujlar



Maybelline Colorsensational serisini Türkiyeye getirdiğinde her renginden alıcam, aman ne güzel gibi bir sevdaya düşmüştüm. Denemek için 2 tane aldım daha da almadım almam da:)
Tamam renk skalaları güzel de o kadar da ahım şahım rujlar değiller bence. Nemlendirmeleri yok alta mutlaka bir nemlendirici gerekiyor, kalıcı da değiller bence 20 lira etmezler kesinlikle.


Bunlara benzer yapıda flormar longwearing rujlar var 7 liraya almıştım çok daha kalıcı ve yumuşaklar. Onları tavsiye ederim.
Not : Şimdi baktım yurtdışı alışveriş yasağından sonra nasılsa bize kaldınız diyen flormar 12 tl yapmış o rujları da. Hainler...

Üstte Feel Pink, altta Pink Brown


Aslında bu serinin bazı rujlar daha nemli parlak yapılı. Fakat benim elimdekiler oldukça kuru.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

aynen katiliyorum. bende 1 tane aldim daha da almadim. ustelik 20 lira degil, $6 vermistim ama o kadar bile etmez

Tuçe Köngül dedi ki...

Bende de var bundan pek kullanmıyorum. Ama açık pembe kaplı serisi var ya onlar süper girçiktin..XD

pia dedi ki...

bunlar indirime girmişti bugün bir mağazada 9.90 yapmışlar, ayrıca flormara 12 lira vereceğime 4 tane alacağıma 1 tane alırım gider en iyisinden alırım, bunlar iyice uçtu, bir pastel'in gelişimine baksınlar bir de kendilerine, bir daha almıyorum, kazığı kakalayan kakalayana, nasıl olsa almak zorundayız diye, rossmandan alırım daha iyi, nasıl olsa onlar ucuz oldukları için seçilen markalar, çok ahım şahım bir mal üretmiyorlar ki

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Kalinka haklısın valla $6 bile etmezler

Tuçe watershine serisini diyosun sanırım evet onlar çok güzel gerçekten çok seviyorum

pia bende öyle bi indirimden almıştım yoksa tanesine 20 lira verilecek ürünler değil kesinlikle. Bu yurtdışı yasağından dolayı tüm firmalar fiyat arttırdı bende hiçbişey almıyorum zaten ihtiyacım da yok rossmannda var ucuz ucuz oh :)