12 Temmuz 2011 Salı

Rimmel Vinly Carat Gloss - Rough Diamond


Bu parlatıcıyı alalı baya uzun zaman oluyor. Sanırım artık üretilmiyor. Çok yoğun ışıltıları var içinde tek başına veya rujunuzun üstüne sürdüğünüzde çok güzel cam parlaklığında dudaklara sahip oluyorsunuz.
Işığı yansıttığında bayağı parlak oluyor ama normalde o kadar da ışıl ışıl değil. Dudak kaleminin,rujun üstüne sürmeyi çok seviyorum. Hmmm benzetmek gerekirse MAC Dazzleglass Sugarrimmed' e benzetilebilir ama ondan çok daha parıltılı ve ışıl ışıl olduğu kesin:)


Üstte ışığı yansıtan hali, altta normal hali

5 yorum:

makbule dedi ki...

parlatıcını çok beğendim nerden aldın bende almak istiyorum:)))

makbule dedi ki...

bronz tendede çok güzel durur:))

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Makbule Ben bunu watsonstan aldım zaten rimmel london markası sadece watsonsta satılıyor. Bu renk var mı bilmiyorum ama bunla benzer bir seri mevcut hala ona eminim.Evet bronz tende çok güzel olur. İlgin ve yorumların için teşekkür ederşm:))

cecilia dedi ki...

glosslar yazın süper oluyolar evde hiç açılmamış olanlar bile var, aram pek iyi diil sanırım, ama bunun rengi güzel değişikmiş :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

cecilia bende çok seviyorum glossları bisürü olunca evde kullanılmayan çok oluyo ama:( Bunun ışıltısı çok güzel hemen yüzüne aydınlık veriyor sürüşüne göre de ışıltısını ayarlayabiliyorsun. Ruj üstüne gloss sürmeyi sevenlere çok uygun