31 Temmuz 2011 Pazar

Rival De Loop Young Far Bazı



Rossmann'ın gençlere yönelik ürettiği Rival De Loop Young makyaj serisinden bir far bazı. Küçücük kabı,kremsi ışıltılı yapısı ve tabi uygun fiyatıyla denenebilir bir ürün.



Gözünüze farı uygulamadan önce far bazı sürerseniz farınız daha dayanıklı olacak,topaklanma silinme yapmayacaktır. Bu far bazı mat değil hafif ışıltıları var göze sürünce herhangi bir renk vermese de zamanınız yosa tek başına kullanılarak göze hafif bir ışıltı katılabilir. Ben oldukça beğendim farın kesinlikle daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 5TL civarındaydı:)



Solda dağıtılmamış, sağda dağıtılmış hali

5 yorum:

Adsız dedi ki...

şu markanın ürünlerini anlatıyosunuz hep kıskanıyorum ama :))şikayetçisiyim sizlerden :P:)) Rossmann istanbul'da da açılsa da biz de sebeplensek artıkkk ürünlerinden:))

Junkhead dedi ki...

Ya bu far bazları bir nevi concealer üstüne pudra yerine mi geçiyor ?? :D Bir türlü çözemedim :)) Ben mesela farımın dayanıklı olması için concealer+pudra sürüyorum ,onun üzerine yapıyorum göz makyajımı ve çok kalıcı oluyor saatlerde çıkmıyor . Far bazının da amacı bu ise far bazı almama gerek pek de yoktur herhalde ,sen ne dersin Ezgicim ?? :D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

mini minicik şikayet etme bendeeen bak sana fikir veriyorum rossmann açılana kadar ne alıp almayacağını kararlaştırıyosun böylece:)) şaka bi yana aldığım duyumlara göre rossmann 2012de istanbulda açılacakmış avrupa yakasında ilk olarak ;)

junkhead olur şekerim hepsi olur ince yapılı concealer, çizgilenme yapmayan açık renkli bir krem far hepsi far bazı yerine geçer. Yeter ki farın dayanıklılığını arttırsın. Bence senin yaptığın yöntem de çok güzel aynen devam :)

makbule dedi ki...

bu far bazını dediğin gibi denicem çok merak ettim

Adsız dedi ki...

ben şakanızı ciddiye alıyorum ve dediğiniz gibi alncakları bi yere kaydediyorum;):)) ayy inşallah açılsın da biz de bu cicilere sahip olalıl;)) bu güzel haber tşklerrr...öpüldünüz koccccaamnnnn:*